15. prosince 2015

MAKEUP NA VÁNOCE: ZLATÉ STÍNY

 Krásné úterý vám všem,
dnes tu pro vás mám připravené takový naked look, který je podle mě super na Vánoce. Vlastně je to ta nejsnažší kombinace - červená rtěnka a zlaté nebo bronzové stíny, prostě typické Vánoční barvy.. Je to asi nejsnažší Vánoční líčení, které zvládne každý a navíc, určitě většina z vás doma má zlaté  a hnědé stíny. Pokud tedy hledáte inspiraci na lehounké, rychlé a typické Vánoční líčení, možná je tohle článek právě pro vás. 



Celý makeup je jen o tom, dát si na celé víčko zlatou barvu a udělat kouřovky. Já to ale trošku posunula dál, dala jsem si přes celé víčko bronzové stíny, a do středu víčka jsem dala "pruh" zlatého stínu a přechody vyblendila. Makeup pak působí mnohem zajímavěji, protože zlatá dává dojem metalického makeupu, a zkrátka to vypadá zajímavěji. Můžete udělat to samé, nebo pokud nemáte bronzovou, tak stačí jen jiný odstín zlaté, nebo klidně třpytivý hnědý stín, ten také poslouží. Pak už jen matným hnědým stínem ztratíte okraje a pokud budete chtít, tak ztmavíte vnější koutek oka ve tvaru C a rozjasníte zlatým stínem vnitřní koutek. 


Oči a obočí:
Naked 2 - Half Baked, Booty Call, Tease, Busted
TheBalm - What's your type? Bodybuilder mascara
bhCosmetics Brow Definer
Alverde Eyebrow Gel
Rty:
L'Oréal Color Riche Pure Red - Blake's

Před Vánocemi vás ještě čeká pár podobných článků, ať už líčení nebo jiné Vánoční nápady, tak doufám, že vás tato série článků potěší. :-) A co vy, už máte vymyšlené líčení na Vánoce?

6 komentářů:

  1. Toto líčenie používam na Vianoce aj ja.Ako hovoríš je veľmi jednoduché a nedá sa ním nič pokaziť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekne liceni :) Ja se na Vanoce nikdy nijak vyrazne nemalovala, ale premyslim, ze bych se tento rok take mohla o neco jednoducheho pokusit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pekne liceni :) Ja se na Vanoce nikdy nijak vyrazne nemalovala, ale premyslim, ze bych se tento rok take mohla o neco jednoducheho pokusit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se ti to povedlo. Ja rude rtenkz moc nosit neumim.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger