6. prosince 2015

DERMACOL WET & DRY

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu pro vás mám přichystanou recenzi na jeden z mnoha monostínů od Dermacolu, o kterých jste určitě už někdy slyšely. Jsou to Wet & Dry stíny, v krásném hnědém odstínu. Ačkoliv ze stínu jsem měla ze začátku velmi smíšené pocity, teď jsem si je velmi oblíbila, a ačkoliv to rozhodně není TOP produkt, je to věc, kterou velmi často používám, a kterou mám moc ráda. Na stíny Wet & Dry jsem četla spíše negativní recenze, ale já musím říct, že ačkoliv stín není dokonalý, mám ho velmi ráda. Pokud vás tedy zajímá, jak se mi tenhle stín osvědčil, čtětě článek dál. :-)



Dnes tu řeknu i něco o balení, protože jinak to u tohohle stínu nejde. Balení je uplně super super roztomilé, název Bonbon je absolutně na místě, protože stín je opravdu pidi a vypadá jako bonbon. Je to roztomilé maličké balení, které se mě osobně moc líbí, protože podobné jsem nikdy ještě neviděla, takže balení je podle mě na jedničku. 



Teď ale k odstínu. Je to "Bonbon 8" a tenhle odstín, je, KUPODIVU, opravdu opravdu peckový a jak by se nemuselo zdát, tak je naprosto originální a hlavně žádný podobný stín nemám. Je to takový odstín, na první pohled teplý a ne moc zajímavý, ale po aplikaci háže odlesky stříbrné, prostě lesknoucí a vypadá to peckově. Původně jsem si říkala, že odstín bude dobrý asi jen na ztrácení, protože není tak tmavý jak by se taky mohlo zdát... ale ve skutečnosti, je to dokonalý stín sám o sobě. Když nemám čas, když se mi nic nechce dávat na oči co by vyžadovalo úsilý, sáhnu po tomhle stínu, prstem udělám sem tam a je to, ani nemusím používat štětce.

A to mě dovádí k takové divné věci. Když stíny aplikuju štětcem, vypadá to hodně nic moc, spíš nic než moc, jen jako klasická hnědá, nijak zajímavá. Ale když stín nanesu prstem, dostanu z něj právě ten lesk, který dělá tenhle stín nádherným. Dále pro pořádnou pigmentaci je nutné nanést stín na mokro, jako stojí v názvu. Stačí namočit prst, nebo štětec - v tomhle případě štětec funguje suprově - a prostě jedu přes víčko. Na víčku to vytvoří nádherný odstín, který háže různé odlesky.. Prostě bomba.

Co se týče výdrže, ta je bez primeru spíš nulová než jakákoliv jiná. Já dávám vrstvu Put A Lid On It primeru od TheBalm, a stín drží celý den, ale je zkrátka znát to, že je to drogerkový stín. Vydrží, ale ke konci dne je jeho intenzita jasně slabší, což je velká škoda. Já stín nosím třeba jen do práce, kdy vím, že po práci jedu domu, nebo na kratší dny ve škole. Určitě bych tenhle stín nezvolila na celodenní nošení, nebo na večerní líčení. Na fotkách je velmi těžké zachytit všechny ty odlesky a celkově stín sám o sobě, je to vážně unikátní, originální a zajímavý odstín, který doma prostě je nutné mít. 

 Hodnocení: 3,5/5
nízké hodnocení pouze kvůli výdrži
K zakoupení na parfums.cz ve spousty odstínech
Stín všem doporučuji, ale je nutné počítat s výdrží a občasnýma problémama v intenzitě a nanášení. Cena rozhodně odpovídá kvalitě, kdyby stín byl o něco dražší, nikdy bych nedala takovéhle hodnocení a asi bych si i stín nezamilovala. Ale vzhledem k ceně, je to vážně super stín. A zkrátka efekt, který tvoří, je originální a unikátní. Pokud tedy sháníte nějaký neutrální stín na normální nošení, sáhla bych po tomto odstínu. 

Znáte stíny Wet & Dry?
Máte doma nějaký podobný, krásný odstín?

6 komentářů:

  1. Ja pokazde cetla recenze na ty svetle co moc nepigmentovali, ale tento stin ma opravdu moc peknou pigmentaci.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně není špatně pigmentovaný, oproti jiným drogerkovým stínům, ale samozřejmě to není stín od Urban Decay, to je jasné.. Ale problém s pigmentací vážně nemám :-)

      Vymazat
  2. That is a really beautiful shade. And I love the extra punch you can get from shadows when you use them wet.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mně ty mono stíny dermacol moc nelákají, když jsem zoušela testery těch bombónů, nebyly nic moc. Tak nějak už na další stíny od dermacolu nekoukám. Ale v létě jsem koupila nějaké mono stíny, co u nás měli ve výprodeji za pár korun a ty jsou úplně skvělé. Jim se prostě něco povede a něco ne, to je můj názor na tuto značku :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Dermacol jako celkovou značku moc nemusím, a velmi zřídka mi něco sedne a když sedne tak jsem hodně překvapená.. :) Souhlasím, některé produkty jsou prostě přešlap...

      Vymazat
  4. Tyhle monostiny jsem nezkousela, ale odstin vypada moc hezky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger