8. listopadu 2015

BHCOSMETICS | ECO LUXE ŠTĚTCE

Krásnou neděli vám všem,
proto, že se mi trošku rozrostla kolekce štětců, rozhodla jsem se vám je ukázat i zde. Moje sbírka nutně potřebovala nějaké pomocníky, protože jsem měla příliš málo štětců na to, abych si mohla dovolit mýt je pouze jednou týdně. Teď, s mou rozrostlou sbírkou, opravdu mohu štětce umýt až v neděli, aniž bych se bála, že se nebudu mít čím líčit :D Nevím, zda jsem jediná, koho mytí štětců neuvěřitelně nebaví, ale zkrátka můj cíl je mít tolik štětců, abych je mohla mýt jednou za měsíc :D (a v lepším případě, mít tolik peněz, abych je po jednom použití mohla vyhodit..) no, ale teď už dost keců, a něco k dnešnímu článku.
bhCosmetics je značka, která netestuje na zvířatech, a většina produktů je veganských. Mou premiérou byla Galaxy paletka téhle značky, a rozhodla jsem se, že vyzkouším více věcí z jejich sortimentu, proto mám už pár věcí na wishlistu, a jedním z těchto věcí byla i tato sada štětců. 


Štětce přijdou v takovém docela pěkném, látkovém balení, a ještě jednotlivé štětce jsou zabaleny v takových plastových obalech, aby se štětinky nerozjížděly mimo ostatní štětinky. Což sice nevyšlo, ale záměr dobrý. Myslím si, že toto balení není nejvhodnější k cestování, ale i přesto je fajn, ale já osobně ho používat nebudu, protože štětce mám v držáku. Sada obsahuje 10 ekologických štětců, které mají zelenou rukojeť, která působí sice trošku lacině, ale drží dobře. Štětce jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů, za účelem chránit Zemi a její ovzduší. Štětinky jsou samozřejmě syntetické. 


Štětinky mi přijdou docela kvalitní, nebo respektive to není nic extra, co by mě nadchlo jako EcoTools ale i přesto si myslím, že na to, jak jsou levné, jsou super. Trošku mě zklamalo to, že některé štětinky jsou mimo svůj chomáč. 

Sada obsahuje: štětec na pudr, zkosený štětec na tvářenku, štětec na make up, blending štětec, konturovací štětec, štětec na rty, zkosený štětec na oční stíny, rovný štětec na stíny, štětec na oční linky, ztrácecí/mazací štětec

Mytí štětců je úplně stejné jako u všech jiných štětců, s tou výjmkou, že tady se bohužel sem tam pár štětinek vytrhne. Za to ale štětce velmi rychle schnou, takže je vlastně ráno umyju, a odpoledne jsou připraveny k použití, to třeba na rozdíl od mých štětců z eBaye nebo z F21 se nedělo, celý den schly, proto jsem je musela dávat na topení nebo foukat fénem.. :D Tyhle schnou vážně rychle, což mi přijde super. U jednoho štětce se mi ale bohužel stalo to, že mi rukojeť odpadla od stříbrného kovu, takže jsem musela lepit vteřinovým lepidlem k sobě, ale stalo se to jen u jednoho štětce, ostatní drží perfektně.

Hodnocení: 4/5
K zakoupení na parfums.cz
Štětce mě osobně vyhovují, a za tu cenu si myslím, že jsou naprostá bomba. Určitě by si s ním vystačily nejen začátečnice v kosmetice, ale i třeba nenáročné slečny. Poměr cena/kvalita je vážně super, když si řeknete, že za celou sadu zaplatíte pětistovku, tak je to kupodivu bomba. Já si myslím, že svou službu splní perfektně a rozhodně bych si je koupila znovu, ale tentokrát už mířím kvalitativně výš - když už mám o trošku rozrostlejší sbírku, tak teď už mi půjde jen o kvalitu. Štětce vám ale doporučuji, neříkám, že budete unešeny, ale potěšeny rozhodně budete.

Záleží vám u štětců spíše na kvalitě nebo ceně?

5 komentářů:

  1. Já zatím jen zkusila levnější štětce - Aliexpress. Jako nejsou špatné, ale řekla bych, že třeba s těmi od BHCosmetics se to nedá srovnat. Kvalitnější štětce bych chtěla vyzkoušet, ale zatím jsem ve fázi šetření :)

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  2. Mna aj na cene aj kvalite :) ja mam stetce z aliexpress a bola som s nimi v celku spokojna a ani nestali vela

    OdpovědětVymazat
  3. Záleží mi dost na kvalitě. Spíš bych zkusila Eco tools a ještě radši Zoevu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger