25. října 2015

OPI | Vínový lak Black Cherry Chutney

Krásnou neděli vám všem,
už dávno mě přešla posedlost laky na nehty. Upřímně, čekala na tohle období nejen moje peněženka, ale i moje nehty. Ještě asi před rokem/dvěma lety jsem si obden lakovala nehty, nebo hůře - obden kupovala laky na nehty. Potom, z ničeho nic, jako rána z čistého nebe....jsem si je už nelakovala tak často a laky nekupovala třeba několik měsíců. Za to jsem si ale vytvořila vztah k těm, co doma mám. Na konci roku plánuji ukázat vám "ty nejlepší kousky" z celé mé lakové sbírky (kterou jsem sice hoodně zredukovala, ale i tak mám laků dost).  A lak, který vám tu budu i dnes ukazovat, se v tomto článku s velkou pravděpodobností objeví. OPI laky mám doma 3, jeden z nich úžasný podlak, díky kterému se třpytky a pískové laky odlakovávají jedna báseň, a jeden tmavě červený a jeden tmavě fialový, a ten vám tu dnes ukážu. Pokud hledáte inspiraci třeba jako dárek k Vánocům, tenhle lak potěší každého milovníka laků. 


Když jsem lak kupovala, předpokládala jsem, že bude jen o trochu tmavší než můj druhý OPI lak. Opravdu jsem nečekala, že bude takhle tmavý, ale musím říct, že výjmečně nebudu nadávat na to, že popis na internetu neodpovídá skutečnosti. A to z několika prostých důvodů. Lak v jedné vrstvě je krásně višňový, tmavý, vážně rudý, prostě super barva. Ale nekryje úplně rovnoměrně. Proto, je nutné dát podlak, který trošku lak sjednotí hned v první vrstvě. Tohle je první lak, který v první vrstvě sice kryje, ale ne uplně dokonale, a já ho přesto miluju. Pokud chcete jednotnou vrstvu, musíte dát dvě vrstvy a najednou lak není višňový, ale na první pohled je černý. Ale pouze na první pohled. Ve skutečnosti, je to pořád ta tmavě višňová barva, která vypadá naprosto luxusně. Na světle lak vypadá úplně úžasně, a ačkoliv se mi to na fotce nepodařilo zachytit, věřte mi, že na slunku háže lak překrásné odstíny fialové, višňové, zkrátka velmi neobvyklého odstínu. 

Pokud oceníte tmavý lak, který na slunku vypadá neuvěřitelně, doporučuji tenhle úžasný odstín, který se hodí opravdu ke všemu, k jakékoliv příležitosti, jakýkoliv den. Vážně bomba. 


Jak jsem už řekla, krytí v první vrstvě není úplně doslova hitparáda, ale jde spíše o to, že lak nekryje rovnoměrně. Pokud chvátáte, rozhodně nemáte šanci v první vrstvě udělat souvislou vrstvu. Ale naopak, pokud máte čas si s lakem pohrát, i z té jedné vrstvy jde udělat relativně souvislá, jednolitá barva, která je naprosto geniální. U světlého laku by tohle nebyl rozhodně žádný problém, ale právě proto, že tohle je velmi tmavá barva, tak zkrátka jsou nedokonalosti vidět mnohem více. 

 Výdrž bez podlaku není o moc jinačí, než u drogerkových laků. Ovšem, pokud dáte podlak i nadlak, tak od neděle do neděle lak drží bez hnutí, jen konce jsou maličko oškrábané. Samozřejmě za předpokladu, že nepracujete rukama, protože to je pak 100% výdrž takové 3 dny, pak už je lak prostě poškrábaný a tak dále, ale to samozřejmě není nic neobvyklého a je to klasický problém všech laků na světě, proto mi to nepřijde jako minus. Musím říct, že OPI laky jsou nejlépe držící laky co doma mám, hned po pískáčích. Vážně je to bomba, a já uznávám, že když jsem říkala, že jsou to zbytečně drahé laky, jsem se velmi mýlila. Teď už chápu, že si člověk opravdu za tu kvalitu připlatí. 

Hodnocení: 4,5/5
K zakoupení na parfums.cz
Značku OPI jsem si oblíbila už při vyzkoušení prvního laku, který byl právě ten červený, který tu mám na nehtech, a o kterém jsem vám psala zde, v odstínu Bastille My Heart. Tyhle dva laky patří jednoznačně mezi mé nejoblíbenější laky vůbec, a nosím je asi nejčastěji. Svou OPI sbírku se rozhodně budu snažit rozšířit, protože kvalitních laků není nikdy dost. Pokud máte rády tmavé laky, které nejsou ale jen obyčejně černé, a momentálně sháníte nějakého takového krasavce , který vypadá perfektně, rozhodně doporučuji tento odstín. 

Máte doma nějaké OPI laky? 
Máte rády spíše světlé, nebo tmavé laky?

10 komentářů:

  1. Je hezký :) OPI laky jsou super, nejvíc používám vínové a nude :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný odstín! Já žádný lak od OPI nemám, ale v nejbližší době si plánuji nějaký koupit!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OPI maj spooouusty nádherných laků, tam žádný přešlap určitě nebude :)

      Vymazat
  3. mne teda OPI nedrzia nejak extra dobre a podlak a nadlak pouzivam vzdy :) ovela lepsie mi drzia niektore drogerkove znacky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě teda málokterý lak drží vyloženě dobře, hlavně kvůli tomu, že pracuju, takže právě proto hodnotím tenhle jako nejlepší z mé sbírky, protože v práci se mi nezničí tak rychle jako ostatní laky.. :) ale každý má jiné nehty, takže každému vyhovuje něco jiného :))

      Vymazat
  4. Wow to je nadherny odstin. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zvu tě na halloweenskou giveaway http://life-babylove.blogspot.cz/2015/10/halloweenska-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger