4. října 2015

ECOTOOLS | SADA ŠTĚTCŮ NA OČI

Krásnou neděli vám všem,
tak tu máme konečně můj nejoblíbenější měsíc a nejlepší období. Podzim, "sweather weather", Halloween a moje narozeniny! Říjen je absolutně nejlepší měsíc, protože zbožňuju Halloween, a dokonce jsem se naučila milovat i to počasí, tu ranní mlhu, svetrové počasí a hlavně dýně. Tenhle měsíc bych se chtěla věnovat blogu trošku víc, opět přidávat více článků a prostě už se nějak probrat a začít makat. Chtěla bych přidat i nějaké Halloweenské líčení, ale to uvidíme, jak zbyde čas na tyhle věci. Ale teď už k dnešnímu článku. Už jsem několikrát zmiňovala, že potřebuji nutně rozšířit svou kolekci štětců, a myslím si, že výběr Ecotools štětců na oči byla trefa do černého. Pokud máte rády netestované, přírodní a dobře dostupné štětce, nebo zkrátka scháníte nějaké, čtěte článek dál. 

Dnes vám tu povím něco i o balení. Sada štětců je v úžasném pouzdru, taštičce na zip, která vypadá úplně super a musím uznat, že ačkoliv nepůsobí nijak "fancy" a prostě elegantně, vypadá hrozně hezky, jakoby "přírodně", když to tak řeknu, a přijde mi že k těmhle štětcům nemohli vybrat lepší pouzdro! Určitě bude super na cestování, a to nejen na štětce ale i na jiné kosmetické doplňky nebo zkrátka na nějakou dekorativku. 


Balení obsahuje 5 štětců : large eye brush, angled crease brush, petite eye shading brush, highlighting brush, smudge brush. Všechny štětce dohromady tvoří super kombo na vytvoření jakéhokoliv looku a myslím si, že vzhledem k tomu, že tyhle štětce jsou tak skvěle dostupné - určitě je o co stát. Jediný štětec, který asi nevyužiju je large eye brush (ten největší), protože je obří a nevím, co bych s ním dělala, protože je pomalu větší než moje víčko. Každopádně ho určitě využiju, minimálně na highlight, který podle mě, jde tímhle štětcem nanášet nejlépe. 

Ecotools jsou bambusové štětce, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Nejen že jsou vyrobené z bambusu, ale i z recyklovaných materiálů, takže opravdu jsou velmi šetrné. Podle mě, tohle jsou nejlepší štětce na oči, z celé mé sbírky štětců, a to hlavně proto, že mají neuvěřitelně jemné štětinky. Ačkoliv pár štětinek u jednoho ze štětců trčelo mimo "své řady" (viz fotka), tak si myslím, že kvalita se štětci co doma už mám je nesrovnatelná. Abych řekla pravdu, tak se mi zdá, že dokonce rychleji schne než ostatní štětce při mytí :D. 

Nejlepší štětec je podle mě highlighting (třetí na fotce níže) a to proto, že se dá využít nejen na ztrácení, ale i na pudr nebo highlight. Co si ale budeme povídat, kvalita těchto štětců je vážně úžasná a ani jeden štětec není prostě na prd. Měla jsem trošku obavy z toho, jak je využiju, ale zkrátka používám tyhle štětce každý den a přijde mi, že i dlouho dlouho vydrží. 

Hodnocení: 5/5
Tuhle sadu je možné zakoupit na parfums.cz a to nejen tahle sada, ale i několik samostatných štětců a jiné věci jako třeba peelingová žínka!


Zkrátka, abych to zakončila.. Štětce jsou podle mě úžasné, a rozhodně je doporučuji. Jsou skvěle dostupné a to nejen cenově ale i zkrátka proto, že je lze zakoupit jak na internetu, tak v drogeriích. Pokud scháníte nějakou sadu štětců na oči, rozhodně bych vám doporučila jít do téhle sady. Já určitě neskončím pouze u téhle pětice, ale pořídím si i další krasavce do sbírky. Mimochodem, Ecotools jsou veganské štětce, takže žádná zvířátka neumřela proto, aby z jejich chlupů byly vyrobeny štětce.

Jaké jsou vaše oblíbené štětce na oči?

16 komentářů:

  1. na štětce od Ecotools jsem koukala už několikrát v DMku a působí na mě opravdu kvalitním dojmem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou vážně super:) a kvalitní skutečně jsou :)

      Vymazat
  2. Wau, to potřebuju! Můj nejoblíbenější štětec na oči je od Alverde, Sephory a Essence. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Alverde jsem ještě štětec nikdy neměla, ale asi je budu muset někdy zkusit, protože si je spousta lidí chválí :)

      Vymazat
  3. Ja nad nimi už dlhšiu domu uvažujem. Zatiaľ mám štetce od Hakuro ,tie sú fakt dobré :).
    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hakuro štětce jsem také slyšela spoustu chvály :)

      Vymazat
  4. Tak ty teda vypadají fakt dobře! Já zatím pořádné štětce na oči nemám. Teď jsem si kupovala z Aliexpressu na obličej, ale na oči bych chtěla nějaké lepší a asi se podívám po tady těch :)

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, podle mě budeš rozhodně spokojená :)

      Vymazat
  5. super štětce moc se mi líbí.. já mám od elfu a jsou dobře :D
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si plánuju nějaký pořídit, na porovnání :)

      Vymazat
  6. Já používám Hakuro, ale už bych chtěla vyzkoušet i nějaké jiné a rozšířit svou skromnou sbírku. Tak přemýšlím o Zoevě :)

    Janina
    http://janinablogopisec.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoeva je podle mě předražená, i když nevím no, nikdy jsem nezkoušela. takže třeba se ta cena rovná kvalitě.. :/ Každopádně, určitě bych jí taky chtěla vyzkoušet, o tom žádná :D

      Vymazat
  7. Ja mám od ecotools zatiaľ len štetec na púder, ale zbožňujem ho!:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger