27. srpna 2015

CAPILLAN | Vlasový Aktivátor

Krásný čtvrtek vám všem. 
Prvně bych chtěla zmínit nové pozadí pro tyhle fotky, které tu dnes uvidíte. Zajímalo by mě, jestli se vám líbí, nebo jestli máte radši moje typické, bílé nebo "chlupaté" pozadí pro fotky.. Mě se tohle barevné moc líbí, a přijde mi, že se k některým produktům hodí naprosto perfektně, ale říkala jsem si, že možná moji čtenáři nebudou téhož názoru. Do komentářů mi tedy prosím napište, co na to říkáte. :) Každopádně, k dnešnímu článku.. ráda bych vám tu opět ukázala můj velmi oblíbený produkt, který jsem si koupila asi po páté, a když jsem s beuty blogem před 4ma rokama začínala, myslím, že jsem se o něm zmiňovala. Dnes tu ale máte pořádnou recenzi, protože tenhle produkt si jí rozhodně zaslouží. 


Balení je trošku podivné, vzhledem k tomu, že je to vlastně voda, tak otvírání je dost nepraktické, a to hlavně proto, že nemůžete produkt dávkovat. Mě by k tomuhle produktu totálně vyhovovala pumpička, a přemýšlím dost o tom, že až vypotřebuji nějaký produkt, který mám v pumpičkovém balení, začnu tam Capillan přelívat, protože tohle je vážně otravat. Je to vlastně víko, které když otevřete, uprostřed je ďuzna, a tou vlastně teče produkt. Možná to nezní tak blbě, ale když produktu třeba nechcete tolik, tak to prostě nefunguje, musíte si to vylít do dlaně nebo nejlépe rovnou do vlasů. Tohle je asi jediné mínus, které se dá snadno vyřešit právě tím, že produkt přelejete do jiné lahvičky, ale možná někomu tahle aplikace problém dělat nebude. Nevím, ale mě zkrátka velmi nevyhovuje. 

Musím říct, že tohle jedno balení mi vydrží maximálně 2-3 měsíce, což opravdu není moc, ale vzhledem k ceně (kolem 100 Kč) mi to vůbec nevadí. Já používám tenhle aktivátor především v místech "koutů", které se mi udělaly už za mých blonďatých vlasů, které se mi hodně podepsaly na kvalitě vlasů a vlastně i růstu. Právě díky odbarvování mi třeba celkem přestaly růst vlasy na koutech ( nebo respektive mi velmi prořídly v těchto místech) a třeba čelo, které jsem nikdy neměla vysoké, až po právě několika letému odbarvování se mi zvýšilo. Na tyto místa používám produkt nejvíce, ale občas ho hodím na celou plochu, kde rostou vlasy, protože mi přijde, že tím člověk nic nezkazí, ba naopak. 

Vůně je dost silná, ale nemůžu říct, že mi vadí. Ze začátku jsem jí moc nemusela, je to totiž taková extrémně svěží vůně, řekla bych, že taková mentolová, a je ve vlasech cítit celý den. Já si aktivátor dávám na noc, a ráno ještě je cítit, ale třeba sprej na vlasy tu vůni snadno vyžene. Většinou aktivátor nechám působit přes noc, ale občas ho tam nechám i celý víkend. Myslím si, že je vhodné tento aktivátor používat pravidelně, protože jinak vlásky ven nevyženete tak rychle.

 Hodnocení: 4,5/5
K zakoupení na parfums.cz
Tento produkt vám rozhodně doporučuji, já ho používám pravidelně, téměř každý den (asi tak ob den) asi rok, a musím říct, že účinky jsou téměř neuvěřitelné. Moje "kouty" jsou pryč, a vlasy rostou rychleji a zkrátka opravdu funguje. Musím říct, že jsem byla velmi překvapená, že vlasy začly růst i na místech, kde dříve nerostly a tím myslím třeba vršek čela. Myslela jsem, že mám vysoké čelo, ale teď vlasy rostou tak, že se mi ani nezdá, že mám čelo 5x větší než obličej :D. Pokud tedy sháníte produkt, který by vašemu háru pomohl, zkuste tohle. Je přírodní, cenově dostupný a zkrátka super.

Používáte nějaký produkt na růst vlasů?
Jaká vůně vám k vlasovým produktům sedne nejvíce?

4 komentáře:

  1. vypadá suprově
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá zajímavě :-) Já mám problém teď hlavně s vypadáváním vlasů a chystám se vyzkoušet produkty od Milvy, tak jsem zvědavá, snad pomůžou:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o něm kdysi četla a už tenkrát mě velmi zaujal :). Měla bych do něj jít :D.

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá to zaujímavo, ešte som to nevidela :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger