9. července 2015

YVES ROCHER MACADAMIA LIP BALM

Krásný čtvrtek vám všem,
říkala jsem si, že balzámky, a vlastně žádní pomocníci na jemňounké rtíky k zulíbání, se tu dlouho neobjevili, a proto mě napadlo vám tu velmi krátce představit můj velmi oblíbený Yves Rocher Macadamia balzám na rty, který se stal velmi rychle mým oblíbencem, takže pokud máte slabost buď pro balzámy na rty, nebo Yves Rocher, rozhodně čtete dál. 

kosmetika, balzám na rty, yves rocher balzám, blog o kosmetice, yves rocher macadamia

Balení je normální, není na něm nic, co by člověka ohromilo nebo naopak, nějak zklamalo. Myslím si, že by obal mohl být trošku "vytuněnější", ale rozhodně nemůžu říct, že bych si kvůli obalu balzám znovu nekoupila. Aplikace je úplně normální, je to totiž točivý balzám, jaký známe od jiných značek, prostě vyšunete a šup šup a je to, a pak zase zašunete. Prostě klasika. 


Upřímně, musela jsem se ale přenést přes jeho zápach/vůni. Mě osobně tahle vůně nebyla ze začátku vůbec ale vůbec příjemná a uvažovala jsem dokonce, že bych balzám prostě vyhodila, protože jsem se přes to nemohla přenést, ale zatla jsem zuby a za chvíli si zvykla. Pořád to není extra příjemná vůně, ale už jsem se naučila nesoustředit se na ní, takže to zvládám. Proto si myslím, že balzám nebude sedět každému už právě díky téhle parfemaci, která možná nebude příjemná všem.

Co se týče účinků, tak tady se držím při zemi, když řeknu, že balzám mi chrání rty celý den. Vyzkoušela jsem ho pořádně až když jsem byla celý den v práci, od rána do večera, a věděla jsem, že nebudu mít čas mazat si někde rty, tak jsem zkusila prostě, jak dlouho vydrží tenhle krasavec a musím říct, že jsem byla velmi překvapená. Rty jsem měla hydratované celý den, nebo respektive +- 10 hodin, a to musím říct, že je velmi slušný výkon. A to i přes to, že jsem pila (nejedla, jen pila). Myslím, že kdybych jedla, asi by nedal 10 hodin ale takových 7-8 určitě. 

Hodnocení: 4/5

K zakoupení třeba v obchodech Yves Rocher, za skvělou cenu 50 Kč. 

Také máte někdo slabost pro balzámy na rty, nebo jsem jediná, kdo jich má doma tak 200?

6 komentářů:

  1. Mam tresnovy a je skvely. Balzamu mam silene moc, takze se snazim dalsi nenakupovat, nestiham pouzivat :D
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jahodový a nemohu si ho vynachválit. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho doma, jen teda čeká, až na něj přijde řada :D ale už jsem měla ten kokosový, a na pusu byl fajn, ale pak jsem náhodou zjistila, že mi skvěle léčí pupínky, takže ho používám teď už jen na ně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já balzám musím mít po ruce vždy! Pořád si mažu pusu, taková úchylka už od dětství! Pořád mám pocit, že mě pálí rty..:D ale takovou zásobičku nemám, to závidím...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem ten článek viděla, tak jsem si jen řekla, jak ho můžeš mít, protože fakt smrdí. Čichala jsem k němu v YR a ta divná vůně mě fakt odradila.. :D ale možná bych si na ni zvykla :) Já mám vanilku, karité a kokos. Nejoblíbenější je kokos ♥ A balzámů mám zatím málo, ale doufám, že se mi sbírka bude rozrůstat :D

    My summer essentials

    OdpovědětVymazat
  6. Yves Rocher miluju! Mám od nich dva balzámy, třešňový a malinový, a jsou parádní x)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger