29. července 2015

HEIDI KLUM SURPRISE

Krásnou středu vám všem,
parfémy se zde na blogu moc neobjevují, tak jsem si říkala, že si pro vás připravím článek na můj velmi oblíbený parfém. Heidi Klum a její Surprise deodorant aka parfém, jsem měla před nějakou dobu v "mini" verzi, a moc jsem si tento deodorant (parfém) oblíbila, ale časem na něj zapomněla, a proto, když jsem ho držela v plné velikosti v ruce po x měsících, těšila jsem se na to, až opět budu používat tenhle parfém. Pokud scháníte nějaký super parfém, nebo už teď (jako já :DD) scháníte základy pro Vánoční dárky, určitě čtěte dále. :) 


Hned na začátku bych jen chtěla říct, že nevím, jak tento deodorant/parfém nazvat, protože to není běžný deodorant a tím pádem mám problém, mu tak říkat, takže v článku budu občas psát deodorant a občas parfém, protože nevím,... :D Ale teď už tedy, jako vždy, k obalu. Není tu moc co rozebírat, ale toaletní voda (parfém) od Heidi Klum Surprise má boží obal, a velmi se mi líbí. Tenhle není tolik propracovaný, ale je to prostě normální, fajn obal, není na něm nic, co bych musela vytknout ani nic, co bych tu opěvovala, protože je to prostě klasický obal. Ovšem, klasický obal pro parfém a ne deodorant.. 


Složení vůně:
Ultra ženské květinové srdce, tvořené z plátků růže a magnólie, poskytuje vůni rafinovanou zář. Přitažlivý základ z benzoinu a mízy ze santalového dřeva přináší hřejivou, smyslnou a nezapomenutelnou stopu.
Hlava: mandarinka, růžový pepř
Srdce: plátky růže a magnólie
Základ: benzoin a míza ze santalového dřeva

Musím říct, že jsem byla velmi překvapená, když jsem po delší době vůni opět ucítila, vůbec totiž nebyla taková, jakou jsem si jí pamatovala. Teď mi připadá mnohem výraznější a taková svěžejší, ačkoliv jsem si jí dříve pamatovala jako sladkou letní vůni. Teď mi vůně příjde taková jemná, ačkoliv dost výrazná, ale i přesto ne tak výrazná, aby způsobovala bolení hlavy. Nevím čím to je, ale tahle vůně je úplně jako stvořená na léto, možná proto, že je trošku sladká, ale opravdu jen trošku. Myslím si, že i slečny, co si nelibují ve sladkých vůních, budou mít tuhle vůni rády. 

Výdrž, to je kapitolka sama o sobě. Nevím, jestli to je tím, že je to deodorantový parfém, ale vůně drží na oblečení klidně 2 dny, a to bez srandy a jakýchkoliv výčitek přiznávám, že jsem nezažila ani u drahých vůní jako je Marc Jacobs nebo D&G, prostě nikde. Tahle vůně opravdu skočí na oblečení, a úplně se do něj zakousne, takže vůbec nejde vykácet ven. Prostě snová výdrž, musím říct, že co se týče výdrže, tohle je ten nejlepší parfém, jaký jsem kdy vyzkoušela. 

Hodnocení: 5/5
K zakoupení na parfums.cz
 Nevím, co víc dodat, než jen to, že všem parfém/deodorant doporučuji a věřím, že opravdu budete spokojené, protože výdrž a i vůně je vážně perfektní. Pokud scháníte nějakou snadno dostupnou (nejen finančně) vůni, rozhodně bych vám doporučila zkusit tuhle vůni, protože prostě věřím, že budete nadmíru spokojené, stejně jako já. 

Máte nějakou vůni speciálně na léto?
Máte radši sladké nebo těžší vůně?

5 komentářů:

  1. Nevypadá špatně :-) Já mám ráda právě sladší vůně, květinové nebo ovocné, těžké a orientální nejsou nic pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejraději mám sladší vůně, v létě nosím See by Chloe nebo In2U od Calvina Kleina, ta je pro mě symbolem léta:)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že je mi Heidy Klum tak nesympaická :D věřím, že vůně voní úžasně :)

    Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger