8. května 2015

SPRING MAKE UP TUTORIAL

Krásný pátek vám všem,
dnes tu pro vás mám po delší době další video, opět tutorial ale tenrokrát na takové rychlé jarní líčení,  pokud vás nebaví nosit stále ten samý make up a chcete to oživit barvičkama. Tenhle styl líčení je geniální v tom, že spodní linka může mít libovolnou barvu a vždy bude vypadat skvěle. Mě se na jaro líbí modrá linka, za doporovodu starorůžového stínu přes celé pohyblivé víčko. A když tuhle kombinaci podtrhnete rozjasňovačem do koutků oka, uvidíte, že líčení vypadá nádherně :).




Doufám, že se vám video líbilo, do komentářů mi jakýkoliv postřeh, ať už kladný nebo záporný, napište :)

Jaké líčení máte na jaro nejraději?

6 komentářů:

  1. Konečně vidím rozjasňovač Mary-Lou "na živo", je nádherný... Jsi šikovná, líbí se mi, že máš ve videu líčení tak přiblížené. A jde ti to skvěle, hlavně ty linky nechápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda je, mary je krasavice! :) děkuji moc, jsem ráda, že se ti to líbí! :) haha, ty linky se mi výjmečně tady povedly napoprvé, jindy si je umazávám 100x než jsem spokojená, protože vždycky mam každé oko jinak :DD

      Vymazat
  2. Pamatuji si, jak jsme se o videích jednou bavily a ty jsi se hrozně styděla nějaké natočit a teď vidím, že jsi se do toho pustila :)
    Líčení je hezké, ale já bych třeba zvolila fialovou, nebo tyrkysovou linku. Každopádně, každý si tam může dát barvičku jakou chce :)
    Jsi moc krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Já už tu líčení s fialovou linkou mám, někde ve FOTD, tak jsem to chtěla obměnit :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger