3. května 2015

BEAUTY WISHLIST SUMMER 2k15

Krásnou neděli vám všem. 
Dnešní článek bude trošku oddychový, žádná recenze, ale proto, že už je květen, a já dlouho nezveřejnila žádný kosmetický wishlist, jsem se rozhodla vám tu ukázat, po čem mé srdce momentálně touží. Musím ale říct, že se držím u země, protože momentálně šetřím na menší dovolenou v Londýně, protože jsem si to město opravdu zamilovala, proto si musím dát stopku, a držet se především wishlistu, protože tohle jsou ty nejnutnější nutnosti (haha :D) které nutně potřebuji, a prostě... no dyť to znáte, když něco potřebujete :) 


1. Galaxy Chick paletka od BHCosmetics - překrásná paletka, která podle mě bude naprosto ideální na léto, a už se hrozně těším na to, až si jí koupím. Tuhle paletku prostě musím mít!

2. Beauty Blender - houbičku na make up chci už delší dobu, ale furt se nemůžu dokopat k tomu, abych za houbičku utratila tolik peněz! :D 
3. Korektor YSL - Lou z GTL si tenhle korektor chválila a já jsem se od té doby do tohohle korektoru zamilovala, viděla jsem ho na několika zahraničních youtuberkách a prostě jsem si řekla, že bude můj. 
4. Lime Crime Velvetine v odstínu Riot - pokud Lime Crime a jejich Velvetinky neznáte, omrkněte je, protože to jsou všechno tak nádherné rtěnky, že bych brečela. I přesto, co se ohledně LC dělo za poslední dobu, tuhle rtěnku musím mít a nebo přinejmenším tenhle odstín od jiné značky! 
5. Bahama Mama - nádherný bronzer od mé milované značky The Balm. Tenhle bronzer je podle mě naprosto ideální na léto, je to krásná teplá hnědá, která by se mi doma rozhodně hodila.
6. Nude Dude - The Balm a jejich paletky miluju, takže když přišly s novou paletkou Nude Dude, a já viděla ty nádherné odstíny, řekla jsem si, že jí musím mít. Odstíny jsou malinko podobné Nude Tude ale přesto jsou jiné a podle mě skvěle nositelné. 
7. Venus paletka - nádherná paletka, která se motá kolem červených a oranžových stínů, které jsem si poslední dobou dost zamilovala. Tahle paletka je bohužel ale celkem drahá, takže koupi odkládám na neurčito, ale časem si jí rozhodně pořídím!

A co máte na lent beauty wishlistu vy?
Máte nutkání nosit výraznější líčení v létě?

8 komentářů:

  1. Taky mě ten beauty blender láká vyzkoušet, ale tolik peněz bych za to prostě nedala :-D Přemýšlím, že vyzkouším levnější variantu od Ebelin, četla jsem na ní docela dobré recenze, takže by na moje potřeby mohla stačit :-) A jinak je na mém wishlistu (ještě stále) srdíčková tvářenka od MUR a nově Sleek paletka Oh so special! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že je až pekelně drahý a taky bych chtěla zkusit tu levnější variantu no, ale zase prostě beauty blender je taková "jistota", řekla bych :) no uvidíme, jak se rozhoupu :D :) MUR má krásné tvářenky, mě se z tý srdičkový kolekce líbí rozjasňovače! :)

      Vymazat
  2. Chalaxy Chic můžu jedině doporučit, je to naprosto úžasná paletka a teď na jaro po ní sahám dost často. Stejně tak bronzer Bahama Mama je báječný. Ovšem jejich paletky stínů mě moc neberou. Mám Nude Tude a Autobalm a moc spokojená nejsem. A nápad s Nude Dude se mi po pravdě vůbec nelíbí.

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ach, ani mi to neříkej, je mi uplně jasný že na jaro musí bejt úžasná! :) mě teda paletky the balm berou hodně, nude tude dokonce troufla naked v používanosti a já nemůžu říct ani jedno křivé slovíčko :) a to mě se naopak líbí tyhle "nude" paletky, jsou skvěle vymyšlené ty názvy a vlastně i designově, sice je to taková snaha napodobit nude tude ale zase ty odstíny mi tam jsou možná bližší než v NT :) tady je přesně vidět, jak každý má jiný vkus :))

      Vymazat
  3. Blender mám také na svém Wishlistu a stále jsem se neodhodlala.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky už se docela dlouho odhodlávám, no.. možná nakonec vyhraje nějaká levnější varianta.. :)

      Vymazat
  4. Touche Eclat je takový můj sen už několik let :) a Lime Crime jakbysmet! the Balm mě poslední dobou hodně láká, dřív mě tahle značka nechávala chladnout, ale Nude Dude je opravdu povedená paletka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Touche Eclat je prostě takový ten produkt, který chce každý, co se týče luxusní kosmetiky :) Já bych si klidně koupila maketu a koukala jen na ten krásný obal! :D :) Nude Dude je super, rozhodně souhlasím! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger