24. května 2015

MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS PALETTE

Krásnou neděli vám všem přeji,
ačkoliv se od pátka počasí o moc nezlepšilo, stejně tak jako moje lenivost, dnes jsem se rozhodla nepřeskočit další neděli, a připravit vám článek, protože kdybych nenapsala alespoň článek na blog, nedělala bych už vážně téměř nic! Dnes jsem se po delší době odhodlala napsat recenzi na Flawless paletku 32 očních stínů od značky Makeup Revolution, kterou jste mohli už potkat i v drogeriích Rossmann, mimochodem.. no, já jí mám z internetu, a mám jí také už delší dobu. Když jsem si jí kupovala, byla jsem naprosto odhodlaná s ní tvořit spousty líčení, a říkala jsem si, jak strašně jí využiju a musím říct, že je mi teď úplně líto tyhle stíny používat, a schválně si přečtěte článek, aby jste mě pochopili! 

makeup revolution flawless paletka očních stínů kosmetika

Obal je takový nic moc, nebo prostě se mě osobně moc nelíbí. Je to pouze černý obal, na kterém je napsáno Makeup Revolution a to je vše. Očekávala bych, že paletka bude trošku více zdobená, tohle je vlastně zvětšený můj eyebrow kit, tím myslím, že vzhledově to je téměř totožné (samozřejmě až na rozměry).  Jinak, stíny v paletce jsou rozloženy klasicky od nejsvětlejších, po ty nejtmavší, a většina z nich jsou třpytivé krasavice. Samozřejmě, paletka obsahuje i nádherné matné stíny - ty, které na fotce vidíte vlevo, jsou to především tělové odstíny - například ten odstín úplně nahoře vlevo, je perfektní jak na sjednocení víčka před děláním nějakých looků, tak ale i třeba k projasnění místa pod obočím, když je look už vytvořený. Na druhou stranu, hnědé odstíny jsou naprosto perfektní pro ztrácení, a já si velmi oblíbila čokoládový stín "Pure Chocolate", který je pro ztrácení naprosto perfektní.

makeup revolution flawless paletka očních stínů kosmetika

Výdrž stínů je průměrná, bez primeru nedají moc - kolem 6 hodin a pak se začne jejich intenzita pomalu ale jistě ztrácet - tohoto problému jsem si všimla především u matných stínů, které se mi celkově zdají slabší, co se výdrže týče, což mě velmi mrzí, protože málokterá paletka očních stínů obsahuje tolik krásných hnědých odstínů, jako právě tahle paletka. S primerem je výdrž vynikající, vydrží celý den, a celou noc, a to opravdu nepřeháním. :) Neztrácí svou intenzitu, možná malinko na krajích, pokud máte kouřovky, je vidět, že kraje jsou méně intenzivnější, ale jinak drží suprově.

Jména stínů jsou vybrána naprosto skvěle - většina se motá kolem hvězd, nebo noci. Například stín Pure Chocolate je naprosto přesný! Nebo Copper shimmer - nádherná měděná barva, která také svému názvu skvěle dostojí. Nebo co třeba GreenStars, Blue Stars nebo Golden Night? Nádherné odstíny, které by jste podle názvu 100% trefili. Myslím si, že ačkoliv názvy nejsou vtipné, jako třeba u TheBalm, tak jejich přesnost je super, a alespoň to nejsou random názvy, které se k odstínům prostě nehodí. 

makeup revolution flawless paletka očních stínů kosmetika

 Pigmentace je pecková. Musím říct, že takovouhle palbu jsem rozhodně nečekala a některé odstíny dokonce v pigmentaci troufly i například Naked. vzhledem k tomu, že některé odstíny jsou celkem dost máslové/krémové/prostě trošku neobvyklá konzistence, nanáší se dokonale, a jedna vrstva je prostě totální pecka. Tohle na ruce, tyto všechny swatche, jsou jedna vrstva, poté, co jsem lehce po stínech přejela prstem. Přísahám, že takováhle skvělá pigmentace to je, a ani já jsem tomu nevěřila. Například Golden Night, zlatý odstín, tenhle ten se s přehledem vyrovná zlaté Half Baked z Naked 2 paletky. Prostě, co se pigmentace týče, tady není co vytknout. Ovšem, je jasné, že světlejší odstíny jako je například Soft Glow, budou, co se intenzity týká, na tom hůř.

Poměr cena a kvalita je hoodně slušný. Musím říct, že tady jde opravdu jedině dodat "za málo peněz hodně muziky", protože když si přepočítáte, že celkově za 32 stínů dáte 400 Kč, jeden stín vás tudíž vyjde na 13 Kč a to je prostě paráda, když si vezmete, že kvalitou jsou stíny na téměř stejné kategorii jako Urban Decay, a to je podle mě hoodně super, protože 12 stínů od Urban Decay vás vyjdou na tuším 1300 Kč. Není co dodat, prostě tyhle stíny jsou hodně kvalitní, a super, a navíc skvěle dostupné, takže když si třeba zítra odpoledne řeknete, že paletku chcete, tak nedá vám zabrat shánění,  jako třeba u Naked paletky. 

Jediné, co mi opravdu vadí, je to, že rychle ubývají. Stíny s krémovější konzistencí mají tendenci se na štětec opravdu přichytit ve velkém množství, které ani nepotřebujete. Proto, ačkoliv paletku používám asi 2 měsíce, tak některé stíny poměrně dost rychle mizí, což může být opravdu nevýhoda. Ale jak říkám, dle mého názoru, stačí stínu opravdu málo, aby vám udělal super službu, takže toho, že by jste paletku brzo spotřebovali bych se nebála, ale v porovnání s jinýma paletkama, které doma mám - ať už Urban Decay, nebo The Balm, nebo třeba Nars - tak tahle paletka opravdu rychle mizí. 

zleva // GreenStars, Buff, Molton Chocolate, Golden Night, Blue Stars, Burgandy Night
Hodnocení: 4,5/5
Paletku a mnoho dalších paletek očních stínů od značky Makeup Revolution seženete na parfums.cz, za skvělou cenu!

 Musím říct, že paletka rozhodně předčila mé očekávání a všechny stíny se staly mými oblíbenci hned po prvním swatchi. Proto, bych vám všem tuhle paletku překrásných očních stínů rozhodně doporučila, a myslím si, že vzhledem k ceně (jeden stín vás vyjde na 13 Kč a pokud si myslíte, že to je hodně, tak už nevím, co jiného by jste chtěli!). Opravdu si myslím, že tahle paletka by si zasloužila větší pozornosti, a vzhledem k výběru barev, které v paletce jsou, by jste si vystačili s jednou paletkou na hoodně hoodně dlouhou dobu. Proto, pokud sháníte nějakou paletku jak na denní nošení, tak i na večerní, pokud se radši držíte při zemi s odstínama... rozhodně zkuste tuhle paletku, vsadím se, že litovat určitě nebudete :) 

Máte zkušenost s paletkama očních stínů od Makeup Revolution?

9 komentářů:

  1. Já mám paletky od MR velmi ráda! Na blogu jsem o nich už párkrát psala. Každopádně výdrž bez primeru nehrotím, jelikož mi i Urban Decay bez primeru vydrží jen 2 hodiny. Takže pro mne je báze všednost a absolutní must have! :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  2. This looks so gorgeous! I love all of the cool toned shadows. There are so many looks you can create with this :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Už po nej pokukujem strašne dlho, tak pri najbližšej akcii niekde na eshopoch už neodolám ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná paletka, značku Make-up Revolution mám moc ráda, jejich paletky očních stínů nemají chybu :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Ta pigmentace je nadherna!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. tuto paletku mám a na příležitostné hokus pokusy mi vyhovuje.. pokud však potřebuju celodenní výdrž tak sázím na jistotu (sleek, zoeva, urban decay)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vypadá super. Já mám od MUR asi 3 a jsem spokojená... pigmentace je super a výdrž... jako u každých jiných stínů, ani od YSL nebo Lamcomu mi nevydrží dýl, mám asi blbý víčka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta je opravdu nadherna :-) Takove odstiny mam moc rada, tahle paletka me laka nebo potom jeste Oh so special od Sleek :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty brďo tak to je asi první paletka s tolika odstíny kterých bych se nebála :) škoda té výdrže :/

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger