15. dubna 2015

BIODERMA / SÉBIUM GLOBAL

Krásnou středu vám všem,
po delší době se vám hlásím, tentokrát se skin care článkem, který jsem dlouho připravovala a asi 3x přepisovala. Jako první věc bych se ale ještě chtěla omluvit za velkou neaktivitu, jak na blogu tak i co se týče odepisování na emaily, brzy se k vašim emailům dostanu, takže se nemusíte bát, že bych neodpověděla, jen jsem ještě neměla čas si k tomu sednout a všem odpovědět. Dále bych vám chtěla poděkovat za všechny milé komentáře a nebo jakékoliv jiné vyjádření se k videu, které jsem vám sem před týdnem hodila. Moc mě potěšilo to, že mě nikdo "nevyhejtil" za to, že polovina videa je tak trochu rozostřená a celkově to video není úplně podle mých představ. Takže vám děkuji, a možná sem tam nějaké zajímavější video natočím, možná to bude docela fajn alternativa FOTD článků, kde líčení nikdy neukážu v plné palbě, protože jsem neschopná a neumím vyfotit pořádně oči :D Ale teď už k dnešnímu článku. Dnes vám ukážu tenhle boží krém od Biodermy, který mi po vysazení HA srovnal pleť. Pokud máte pupínky, akné, nebo mastnější problematickou pleť, rozhodně čtěte dál!

Balení je takové normální, neřekla bych, že to je nějaký luxus a že by z něj člověk byl unešený.. každopádně, víko je takové bytelnější, je pevnější a tudíž můžete s tímhle krasavcem i cestovat, aniž by víko prasklo (vlastní zkušenost) nebo aby se samo odšroubovalo (také vlastní zkušenost). Musím říct, že jsem teda čekala větší balení, tohle je 30ml a přijde mi, že celkem rychle ubývá a doufala jsem, že se bude prodávat ve větším množství. To samozřejmě není mínus produktu ale spíš mé. Tohle balení mám už 3 měsíce a pořád tam určitě mám tak polovinu, možná i víc, takže upřímně... produkt se může zdát drahý, ale vzhledem k tomu, jak dlouho vydrží, si myslím, že cena je velmi adekvátní.

Krém by se podle návodu měl používat jednou až dvakrát denně, ale myslím si, že jednou denně bohatě stačí, protože je lepší si večer odlíčit pořádně pleť, poté jí vyčistit a nanést krém a pleť už jinak nezatěžovat. Samozřejmě, určitě záleží na tom, jak velké problémy s pletí máte, ale mě opravdu stačí dávat si krém 1x denně, a občas ani to ne. Možná ze začátku krém používejte 2x, ale třeba jen o víkendech, kdy pleť opravdu dostává méně zabrat než celý dny ve škole/práci. Volba je samozřejmě na vás, jen si myslím, že opravdu jednou denně aplikace stačí. 


Když jsem vysadila HA, pleť se mi hodně začla měnit. Někdy byla neuvěřitelně suchá, poté zase mastná a nebo jsem měla milion pupínků. Uznávám, že na tom určitě měl svůj podíl i přechod stravy, který jsem mimochodem pocítila v různých oblastech (plánuji už dva měsíce napsat článek, ale prostě se k tomu nemůžu dokopat, je to docela obsáhlé téma a nikdy se neodhodlám to konečně dopsat). No, nakonec přes všechny ty změny pleti, mi nakonec zůstala zajímavá kombinace - naprosto totálně vysušené tváře, ale za to mastný nos a brada. Je to docela pruda, kupovat pokaždé dva krémy na totálně jinou pleť... :D Každopádně, na čele se mi často dělali pupínky nebo jiní neřádi, kteří nechtěli zmizet, a tak jsem už došla prostě do lékárny, kde mi dali tenhle krém. Nemá nahrazovat normální krém, jen se zaměřuje na aktózní problémy pleti. 

"Sébium Global je skvělým přípravkem proti vyrážkám a mastné pleti. Díky unikátním látkám Bakuchiol a Fluidactiv je napomáháno redukci kvality a množství obsažených mastných kyselin, aby se docílilo tvorby kvalitního kožního mazu. Proti černým tečkám a vyrážkám aktivně bojují kyseliny salicylová a citronová. Aby nedocházelo k opětovnému zánětu pleti, je v krému přítomen zinkový glukonát. Po použití krému Sébium Global je potlačen vznik jizev. Pleť se stává vláčnou s jemnou.

Účinky:

působí proti vyrážkám a černým tečkám
má antibakteriální složení
potlačuje vznik jizev
zvláčňuje a zjemňuje pleť
Složení:
zinkový glukonát – antibakteriální činidlo
kyseliny salicylová a citronová – působí proti vyrážkám a černým tečkám
Bakuchiol a Fluidactiv – pomáhá tvorbě kvalitního kožního mazu"


Krém jsem první měsíc používala 2x denně, a už po 14ti dnech byl rozdíl zřetelně vidět! Teď krém používám asi třetím měsícem, a musím říct, že za poslední půl rok mám nejkrásnější pleť. Pupínky mi mizí hned, pokud je teda nerozškrábu.. "jizvičky" (tmavší flíčky po pupínkách atd) mi také z 80% zmizely a pleť mám teď takovou jemnější, čistší a hlavně ne tak flekatou. Krém bohužel nepomáhá tolik na černé tečky, takže kvůli nim bych si ho určitě nekupovala. 

Krém je takový, na pohled velmi zajímavě vypadající, bílý až průhledný krém.

Hodnocení : 5/5
K zakoupení za skvělou cenu na parfums.cz (já zaplatila v lékárně mnohem více, než je cena na internetu..)
Všem tenhle krém rozhodně a stoprocentně doporučila, myslím si, že se v tomto případě určitě vyplatí investovat, vzhledem k tomu, jak skvěle problémy s pletí může za velmi krátný čas vyřešit. Tohle pro mě byl prakticky první produkt Biodermy v plném balení, a já musím říct, že určitě ne poslední, protože mé pleti sedl opravdu "jak prdel na hrnec" :)
EDIT : Po dalším měsíci používání jsem přišla na to, že krémem se dá i předcházet a léčit pupínky, ale také pigmentové skvrnky, takové ty tmavší místečka na pleti, kde předtím byl pupínek nebo jiný neřád - tak tyhle skvrny (nebo flíčky) postupně mizí a musím říct, že jsem ani nedoufala v to, že se těchhle skvrnek na mém čele zbavím ale po 3 měsících používání musím opravdu uznat, že mi krém vytřel zrak, takže čekejte a krém pravidelně používejte, protože po delší době ty výsledky opravdu budou vidět!

Co vy a Bioderma? Používáte?

2 komentáře:

  1. Je super, že krém ti takto pomohl. Od Biodermy zatím nic nemám, ale asi jejich produkty půjdu taky obhlídnout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, byla bych naštvaná, kdyby za tu cenu nepomohl :D :) Určitě jí omrkni, myslím, že tohle není jediný dobrý produkt téhle značky:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger