23. dubna 2015

NARS | Lipstick Afghan Red & Eyelash Curler

Krásný čtvrtek vám všem,
dnes tu pro vás mám velmi zajímavý článek - vlastně takový premiérový. Značku NARS určitě všichni znáte, luxusní obaly, nádherné barevné variace a skvělá kvalita. Nars je vlastně taková značka, která je podle mě považována za takový svatý grál všech milovnic kosmetiky, a dokud jsem nevyzkoušela tuhle rtěnku, jsem to nechápala, stejně jako jsem nechápala proč by někdo utrácel stovky korun za hloupé kleště na řasy. Jedny jsem vyzkoušela asi před rokem, ale po delší době se mi pomalu začly rozpadat v ruce, a tak jsem si řekla, že na tohle rozhodně nemám nervy. No ale teď jsem vyzkoušela kleště od značky Nars a musím říct, že teď už chápu, proč se vyplatí do téhle věci investovat, vůbec se totiž nedá poměřovat s kleštičkama za pár korun. Nejen, že jsem si zamilovala kleště na řasy, ale i rtěnku! Tahle rtěnka je totiž jedna z nejkrásnějších rtěnek, co jsem kdy viděla. Nejen, že obal je naprostá pecka, ale i odstín je naprosto úžasný.. No, víc si přečtěte v recenzi, přece vám všechno nevyzradím hned na začátku článku :) 



Dostupnost značky je bohužel dost mizerná. Většina internetových obchodů, které tuhle značku prodávají (například Asos) jí neposílají do čech, což mě hrozně mrzí, protože Sephoru mám daleko a přitom bych ráda Narsovské novinky chodila objevovat (a obdivovat). Pokud ale patříte mezi bystřejší a internetově a kosmeticky zdatnější, mohli jste si všimnout toho, že na parfums.cz tuhle značku začali prodávat! A ačkoliv to není nejrozsáhlejší nabídka, myslím si, že je to hodně super pokrok a tahle inovace mi udělala nesmírnou radost, protože díky tomu, si můžu na netu aspoň něco objednat. 

Balení Nars věciček je luxusní. Minimalistické, luxusní a elegantní. Stejně tak to platí i pro papírové obaly, v kterých věci koupíte. Dokonce jsem si krabičky schovala, protože se mi tak hrozně líbily, že si chvíli říkám, že jsem asi úplně vadná. Docela mě překvapila velikost rtěnky, myselela jsem, že bude větší, ale nakonec jsem zjistila že je docela dost prťavá, což mě vzhledem k ceně, trošku překvapilo.


Výdrž rtěnky je hodně slušná, takových 6 hodin, pokud člověk nejí. 4 hodiny dá, pokud jíte mezitím, velmi těžko. Prostě to není matná rtěnka, a tudíž nemá tak velkou výdrž. I když mě to celkem mrzí, tak to chápu, protože rtěnka mírně rty hydratuje a pokud je nehydratuje, udržuje je v perfektním stavu - tak, aby nebyly rozpraskané nebo nezačaly praskat. Ačkoliv jsem spíš nadšenec do matných rtěnek, tahle mi přijde jako moc super i přesto, že do matné má velmi daleko. Ale i přesto, mi přijde, že má mnohem lepší výdrž než většina mých rtěnek, a to včetně mé Dior rtěnky, která byla zhruba o polovinu dražší. 


Pigmentace je super, stačí udělat šup šup a rty máte namalované. Ostatně, to jste mohli vidět v mém prvním videu, kde jsem vytvářela vínové líčení. To mě přivádí k tomu, že tahle rtěnka je super univerzální a dá se nosit absolutně ke všemu, kdykoliv, kamkoliv. Takovéhleho chameleona doma ještě nemám, a musím uznat, že je úleva vědět, že člověk má tu rtěnku, kterou když si vezme do kufru jako jedinou, bude mu stačit ke všem příležitostem. 

Tak ale teď se podržte - na fotce můžete vidět pravý odstín téhle rtěnky, který se mi poprvé v životě podařil vyfotit, poprvé v životě je na fotce vidět jak odstín vypadá i v reálném životě, a jestli si tohle nezaslouží potlesk, tak už nevím. Jak vidíte, je to přenádherná taková višňovo/jahodová barva, je opravdu naprosto překrásná a myslím si, že je to opravdu super originální a ojedinělý odstín, že mi je líto rtěnku i používat. 


Teď už se ale přesuneme ke slíbenému zázraku, aneb kleštičky na řasy. Kleštičky mi přijdou vzhledově úplně normální, jako klasické kleště. Nevím, jak je to možné, v čem je ten chyták, ale tyhle kleště prostě jsou milionkrát lepší než kterékoliv jiné, ať už z eBaye nebo někde od vietnamců. Do kleštiček jsem, jak jsem už říkala, nikdy nebyla ochotná investovat peníze, ale po této zkušenosti musím říct, že rozhodně bych si kleštičky jinak koupila, protože zrovna tady se vyplatí investovat. 


Ke kleštičkám mi přišly dva plastové "držáky", které řasy prakticky natáčí (na fotce dole je to ta část pod nápisem NARS a je slušně zaprasená). Jde tam o to, že kdyby tam tenhle plastový držáček (opravdu nevím jak jinak to nazvat) je tam proto, že by samotný kov řasy poškodil. Takže díky tomuhle držáčku máte řasy natočené a nezničené. Často totiž ty nekvalitní kleštičky způsobují lámání řas, takže ve finále vám polovina řas vypadá. To se s tímhle fešákem nestane. 


 Tady na fotce je krásně vidět, jak řasy opravdu jsou natočené a jak oko vypadá hned méně unaveně než když kleště nejsou použity. 


Hodnocení rtěnky : 5/5
Hodnocení kleštiček na řasy : 5/5

Kleštičky na řasy lze zakoupit na parfums.cz na tomto odkazu 
Rtěnku koupíte také na parfums.cz na tomto odkazu

Oba produkty bych vám opravdu doporučila, rtěnka je opravdu výborná, nejen že obal vypadá naprosto dokonale, ale i produkt je sám o sobě velmi kvalitní a opravdu mi dokázal, že za tu cenu stojí. Pro mě určitě tohle není poslední rtěnka, a jsem díky své spokojenosti z téhle krásky přesvědčená, že brzo si pořídím další. Kleštičky na řasy bych také všem moc moc doporučila a myslím si, že když je jednou vyzkoušíte, poznáte rozdíl mezi kleštičkama za 100 Kč a kleštičkama za 500 Kč, a je tu opravdu vidět, že za kvalitu si člověk musí připlatit. Kleštičky jsem doma měla asi 4, od Avonu, z eBaye, z nějakých různých eshopů ale vždycky mě akorát naštvalo to, že nic nedokážou. Teď mám konečně pořádné kleště, které mi udělají řasy jak mrkací panence :)

 Používáte kleštičky na řasy?
Kolik jste ochotné za ně utratit?

10 komentářů:

  1. Krásna farba rúžu :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka má výborný odstín :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Súhlasím, odtieň rúžu je perfektný. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka je super. Kleště na řasy nepoužívám, ale výsledek se mi líbí. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. rtěnka má dokonalou barvu. jinak já kleštičky zas tolik nepoužívám, takže zatím o nějaké větší investici nepřemýšlím.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnka je krásná... Je vidět, že často se za kvalitu skutečně platí.

    Přeji pěkný den

    Janina z Blogopisu

    http://bloggopis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. kupodivu se mi líbí spíš ten efekt přirozených než natočených řas :) rtěnka je vskutku úžasná, tyhle tóny já můžu! <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger