6. března 2015

RIMMEL BY KATE

Krásný pátek vám všem,
dnešním dnem pokračujeme v krasojízdě aneb chci vám říct všechno o svých rtěnkách! Rtěnky jsou v téhle republice, řekla bych, dost nepochopená část líčení. Nechápu, že v jednadvacátém století pořád některé lidi udivuje to, že někdo nosí červené, růžové, fialové nebo obecně nějaké výraznější rtěnky. Nejde mi do hlavy to, že lidem není hloupý zírat na někoho kdo má výraznou rtěnku, div né s otevřenou pusou. Nevím, proč to tak je, ale myslím si, že čím víc lidí se odhodlá nosit takhle výrazné rtěnky, tím více to bude v téhle společnosti akceptované. Nedávno jsem zmiňovala to, že bych mohla udělat článek na tuhle řadu Rimmel rtěnek, z kolekce Kate. Jsou to nádherné matné rtěnky! Musím říct, že od té doby co tyhle rtěnky používám, jsem posunula laťku požadavků a už mi díky nim většina rtěnek, s kterýma jsem neměla problém, nestačí. Dovolím si říct, že to jsou dokonce ty nejlepší rtěnky, které v drogerii můžete sehnat. Ale teď už tedy k téhle poměrně obsáhlé recenzi. 


Balení těchto rtěnek je prakticky stejné, liší se pouze barvou - jsou dvě řady těchto rtěnek a to červená řada a černá řada. Obaly jsou klasické, není na nich nic extra, nic co by mi vadilo ani nic co by mě nadchlo. Je to průměrný obal, ke kterému není moc co říct. Snad jen to, že nápis Kate se srdíčkem působí (alespoň na mě) dost roztomile! Ačkoliv, jen červená řada má být údajně matující, myslím si, že mezi černou a červenou řadou není prakticky žádný rozdíl, myslím si, že i černá řada je matná - možná ne úplně 100% ale věřte mi, že by jste na puse rozdíl rozhodně nepoznaly. 


I přesto, že rtěnky jsou matné, tak kupodivu tolik nevysušují jak byste asi čekaly od matných rtěnek. Nebo respektive - ony vysušují, ale opravdu malinko, není to nic co by nevyřešil balzám na rty. Ačkoliv by rtěnky měly obsahovat ricinový olej, který hydratuje, tak bych se moc nespoléhala na tohle, protože vy, kdo máte sušší rty tak si myslím, že by to nijak nezlepšilo to že obsahuje ricin. olej. Určitě večer, po odlíčení, rtům dopřejte pořádnou vrstvu hydratační produktu. Já používám kokosový olej, protože po něm mám nádherně jemňounké rty. 

"Jedinečná rtěnka Rimmel Lasting Finish z kolekce topmodelky Kate Moss přináší vašim rtů sofistikované a elegantní odstíny. Mimořádně bohatá textura dokonale přilne a snadno se nanáší. Luxusní matné barevné varianty skvěle kryjí. Obsahuje unikátní rubínový prášek, kvůli kterému budou vaše rty vypadat neodolatelně. Díky ricinovému oleji zanechá rtěnka Rimmel Lasting Finish vaše rty báječně hydratované. Poskytuje jim intenzivní barevný vzhled po celý den.
Účinky:

dlouhotrvající efekt
sofistikované matné odstíny
dokonale přilne ke rtům
skvěle kryje
hydratuje
Složení:
ricinový olej - regeneruje a hydratuje, má hojivé účinky, zabraňuje popraskání"

Pigmentace je perfektní, jen u té světlé (odstín 101) je trošku menší/slabší, ale tak to bývá u světlejších rtěnek běžné. Není to vůbec nic hrozného, jen jde o to, že touhle rtěnkou musíte rty přejet víckrát, aby byla rtěnka rovnoměrně nanesena a aby to prostě vypadalo k světu, ale to většina lidí dělá i tak, takže jak říkám, není to vůbec zase taková trága. Všechny jsou jinak nádherně pigmentované, rty stačí přejet jednou maximálně dvakrát a stačí to. Konzistence rtěnek je naprosto neuvěřitelně příjemná. Na rtech není takový ten film, který by vás přes den otravoval, ale hned po aplikaci prakticky zapomenete, že nějakou rtěnku vůbec máte. Konzistence je taková krémová, takže se i skvěle nanáší. Když jsem poprvé rtěnku použila, úplně jsem si říkala, že snad není ani možné, že jsou tak příjemné na rtech.

Hodně lidí si stěžuje na zápach těchto rtěnek, ale já si myslím, že to není nic tragického nebo že by se to nedalo vydržet. Červená řada opravdu má takový divný, neobvyklý, řekla bych snad i trochu chemický zápach, ale po delší době už vám přestane i vadit a ještě ke všemu na rtech není téměř vůbec cítit. Sami si v drogerii zkuste přičichnout k nějaké rtěnce z téhle řady, uvidíte (nebo spíš ucítíte), že to není vůbec taková katastrofa a že to opravdu lze překonat. A jak říkám, po delším používání rtěnky prostě přestanete ten zápach vnímat, a přestanete myslet na to, že rtěnka má divný zápach. Ale musím říct, že jsem zažila i horší smrady a opravdu tahle rtěnka není tak tragická. 

Výdrž je naprosto perfektní. Všechny tyto nádherné rtěnky se mnou dájí klidně 6 hodin, a poté už začnou "opotřebením" mizet. Nejlepší je, že mizí rovnoměrně, takže netvoří na rtech dojem "konturky" (rtěnka jen na okrajích rtů, uprostřed ne) a musím říct, že tahle výdrž je opravdu, podle mě, hodně hodně slušná, protože ani například rtěnka od Diora se mnou nevydrží tak dlouho, a to byla několika násobně dražší, než tyhle krasavice. 



Hodnocení : 5/5
Všechny odstíny zakoupíte na parfums.cz
Tyhle rtěnky jsou moje nejoblíbenější rtěnky ze všech, kdybych mohla, tak používám jen je a naprosto bych si s nima vystačila! (ne že bych je nemohla používat, ale snažím se teď kupovat už jen veganskou kosmetiku) Rtěnky bych každopádně všem doporučila, myslím si, že rtěnky z kolekce Kate (ať už černé, červené nebo Spring Collection) jsou naprosto bezkonkurenční a v drogerii lepší - kvalitnější rtěnku jen tak nenajdete. Výběr odstínů je perfektní a myslím si, že si vyberou absolutně všichni. Odstíny jsou od světle růžových, přes tělové až k výrazným červeným nebo dokonce i zářivým růžovým rtěnkám. Vybere si prostě úplně každý, takže pokud jste v drogerii tyhle rtěnky ještě nezkoušely a vždy jen přešly stojan Rimmelu, je na čase tyhle rtěnky omrknout.

Na jakou rtěnku nedáte dopustit vy?
Máte radši červené nebo růžové rtěnky?

8 komentářů:

  1. Ten nejtmavsi odstin vypada perfektne :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky patří k mým nejblíbenějším z drogérie!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel robí asi najlepšie rúže ,čo sa týka produktov z drogérie. Ja ich mám veľmi rada, no zatiaľ som vyskúšala len čiernu radu ,ale určite vyskúšam aj červenú :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají nádherně!! Must Have!

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi strašně ty obaly, ale když si ji pak zkusím, přijde mi tuctová...
    já nedám dopustit na tuhle: http://something-times.blogspot.cz/2015/02/ysl-pani-rtenka.html
    :)

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnky Rimmel by Kate Moss patří i mezi mé nejoblíbenější a rozhodně je doporučuji, jsou bezvadné :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  7. mám jich hned několik, ale 107čka z té matné kolekce je snad moje nejoblíbenější rtěnka vůbec :)) <3 miluju a maluju! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger