8. února 2015

THEBALM | NUDE TUDE PALETTE

Přeji vám všem krásnou neděli,
hned na začátku, ráda bych se vám omluvila za to, že nepřidávám tolik článků. Už jsem to říkala, že nemám čas, chodit do práce, připravovat se na zkoušky z angličtiny a ještě se jakž takž učit ve škole - je to dost brutální a já prostě nemám vždy čas na to, abych napsala článek. Mrzí mě to, ale bohužel s tím asi nic neudělám, určitě znáte to, kdy nemáte na nic čas ať už proto že chodíte do školy a nebo do práce. Kolikrát jsem tak unavená, že si jdu radši lehnout a spát, než abych seděla u počítače a psala článek. Takže ještě jednou se omlouvám. Ale teď už k tématu - pokud mě sledujete na instagramu, tak jsem tam psala, že Nude Tude je teď mojí láskou, a to i tak moc že převzala místo Naked 2, která do teď vedla v používanosti. Nude Tude je podle mě naprosto perfektní paletka, a já vám hned ukážu proč..


Začnu obalem, jako vždy. Obaly produktů the Balm jsou prostě bezchybné, a tahle paletka není výjmkou. Podle názvu (NUDE) můžete usoudit, že to bude něco s nahotou, a ano, opravdu to tak je. V paletce je schováno šest krasavic, které mají nahé tělo vycenzurované stínama, které mimochodem nezklamaly ani svým názvem. Tenhle nápad mi přijde opravdu perfektní, a nedokážu si představit, že nějaká jiná paletka by ho trumfla. Názvy jednotlivých stínů jsou zase perfektně trefné, vtipné a prostě si myslím, že je vymýšlel nějaký génius protože jsou skvěle promyšlené. V balení je taky schovaný malý štětec, který na běžné malování asi náročnějším opravdu stačit nebude. Jde o to, že je strašně maličký a tím, že obě strany jsou mírně zkosené, hrozně těžko se s ním maluje. Samozřejmě to jde, ale je to mnohem zdlouhavější proces.


Paletka obsahuje stíny jak matné, tak i třpytivé. Konkrétně, paletka má 4 matné stíny a to nádhernou černou Serious, která je pravděpodobně nejhezčí černá, s kterou jsem se kdy setkala..dále Sleek, tmavě hnědá barva, skvělá pro ztmavení nebo na kouřovky, ale podle mě i boží na obočí, pak Sexy, což je nádherná burgundy barva, kterou používám momentálně velmi často, a pak taková teplejší  světle hnědá jménem Sultry, kterou dělám kouřovky asi nejraději. Co dodat, myslím si, že tahle paletka si přímo říká o to, aby jste s ní tvořily takové originální ale zároveň nenudné (existuje vůbec takové slovo?) líčení. Díky kombinaci barev jde z těchto stínů vytvořit neuvěřitelně mnoho BOŽSKÝCH kombinací a ať si každý říká co chce, zlatá na sto způsobů bude originální vždy. Pokud umíte dobře ztratit barvy, tak klidně zvládnete udělat super kombinaci třeba stínu Sassy a Serious, prostě jen stačí umět si s tím pořádně vyhrát a věřte mi, že pár líčení a ten grip do ruky snadno dostanete (mluvím z vlastní zkušenosti!)


Paletka je skvěle barevně vyvážená, půlka stínů je světlejší, a půlka je tmavších. S tmavými stíny se tvoří nádherné kouřovky, například se Silly - krásná tmavě hnědá se zlatýma třpytkama, které vypadají na světle skoro zeleně, červeně a občas dokonce i do fialova. Je to naprosto kouzelný stín, který jsem si strašně oblíbila a který vypadá naprosto božsky, ale opět je to stín, který je naprosto nemožný vyfotit - vypadá na fotkách úplně jinak než jaký ve skutečnosti je. Na druhou stranu, stín Snobby vypadá naprosto perfektně nejen na očích ale i jako rozjasňovač na tvářích. Musím říct, že tahle paletka je naprosto perfektní a praktická. 


Pigmentace stínů je podle mě velmi slušná. Většina stínů je naprosto božsky pigmentovaná (Seductive,Sleek..) ale na druhou stranu, světlejší stíny jako Stand-offish jsou hůř pigmentované. Nemyslím tím, že by byly špatně pigmentované, jen v porovnání s tima lépe pigmentovanýma nejsou tak výrazné. Musím říct, že na oku vypadají všechny stíny perfektně a dá se s nima vytvořit nekonečně mnoho skvělých looků. Pokud nanesete ty světlejší stíny jako mokré, vypadají naprosto perfektně a hlavně vypadají úplně kouzelně v kombinacích s tmavšíma barvama.

Popis : 
TheBalm Nude Tude paleta očních stínů se štětečkem splňuje všechny nároky přirozeného a přesto svůdného líčení. Paleta dvanácti luxusních očních stínů s jemnou texturou a dlouhou výdrží se skvěle kombinuje a vrství. Rafinované tmavé odstíny se doplňují s teplými tóny i jasnými barvami, které zároveň slouží jako přirozený rozjasňovač. Oči tak získají hloubku i přirozený lesk. TheBalm Nude Tude paleta očních stínů se štětečkem dokáže vykouzlit sofistikované i „nahé“ líčení. Složení neobsahuje parabeny, sultanáty ani syntetická barviva. Paleta navíc obsahuje štětec pro co nejpřesnější aplikaci a praktické zrcátko.
Účinky:

zvýrazňuje oči

pohledu dodává hloubku

rozjasňuje
snadno se roztírá
má dlouhou výdrž


Stíny na očích vypadají perfektně, a drží opravdu skvěle. Celý den vypadají jako kdybych si je právě nanesla, ale bohužel jen s primerem. Pokud primer nepoužiju, stíny jsou takové "vybledlé" a nejsou vůbec v plné palbě, jako vypadají na primeru. Občas pod ně dávám i bílou tužku, abych z jejich pigmentace vytřískala to nejlepší, protože barvy to jsou skutečně božské a myslím si, že by byla škoda, aby na očích nevynikly tak jak by měly.



Hodnocení : 5/5
Moc vám všem tuhle paletku doporučuji, protože je opravdu perfektní, stíny v téhle paletce jsou skvělé, nápadité a s touhle paletkou uděláte v podstatě jakékoliv líčení. Tuhle paletku moc všem doporučuji, já s ní jsem opravdu moc spokojená a musím říct, že se během chvíle stala velkým oblíbencem. Po paletce Balm Jovi jsem věděla, že the Balm kosmetika mi přiroste k srdci a taky že ano, přirostla. Určitě tohle není poslední paletka, kterou si pořídím a jen tak mezi námi, Nude Dude se mi taky moc zamlouvá. No myslím si, že díky the Balm budu brzy na mizině, protože když to tak půjde dál, tak buď budu muset vyhrát nějakou loterii abych si mohla pořídit všechny ty boží produkty nebo budu bydlet na ulici (ale budu přitom hezky namalovaná!)

K zakoupení na parfums.cz

Líbí se vám obaly the Balm?
Jakou paletku používáte nejvíc vy?

18 komentářů:

  1. The Balm ma hrozne lákavé obaly! Opravdu jedny z nejpovedejsich :) Zatím jsem od nich nic nezkoušela, ale chystám se na to :) Tato paletka me také zaujala, ale bohužel na ni v posledni době čtu spíše negativní recenze, ze stíny na oku vypadají všechny stejně a ztrácí se jejich původní barva v paletce.. No nevím. Jeste, jestli si zrovna tuto pořídim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem četla pár negativních recenzí, ale já za sebe jí mohu opravdu doporučit :) já s ní nemám jediný problém, nevím, jestli ostatní blogerky nemají vadný kus :/ Mě paletka drží na očích skvěle, barvy vypadají celý den peckově a prostě nemám jedinou věc na kterou bych si mohla stěžovat :) Ale mě opravdu skvěle vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Paletku mám taky, ale bohužel extra nadšená z ní nejsem. Stíny jsou sice krásné, mají fajn konzistenci ale přijdou mi, že šíleně práší. Navíc mi na oku nedrží celý den a k večeru nejde poznat, který stín jsem vlastně nanesla. Takže já si nemůžu pomoc, ale jsem z paletky spíše zklamaná. Čekala jsem víc.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To docela koukám, protože mě ty stíny sice práší ale nic extra, jako zažila jsem i horší stíny, co prášily mnohem víc. A s tou výdrží..no neslyším to poprvý, ale mě opravdu na oku drží krásně. :/ To mě mrzí, že máš spíše negativní zkušenost..

      Vymazat
  3. Designy jejich paletek jsou skvělé a ty stíny se mi taky moc líbí - ty odstíny :o Paletka vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty odstíny jsou podle mě perfektně vybrané, sedí krásně k sobě a dají se kombinovat mezi sebou - prostě perfektní! :)

      Vymazat
  4. Ten obal je naprosto dokonalý, taky se mi moc líbí a kdyby neměli tak hezké obaly, asi bych si jich ani nevšimla. Zatím nemám žádnou drahou paletku, ale mám vybrané 4 a jen se rozhoduji, která to vyhraje :) (Too Faced, Tude Nude, Vice 2 nebo Playboy), každá je jiná, u všech mám ale pocit, že je potřebuji a hlavně chci. :)
    Jinak hodně používám paletky Sleek nebo Essence, i s těma jde udělat hezké líčení :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že by člověk o tuhle značku asi fakt ani koutkem oka nezavadil, nebýt jejich božských obalů.... :) Jinak si myslím, že nejlepší drahá paletka je Naked (ať už 1,2 nebo 3) a přijde mi jako taková, která se ti bude vždy vždy vždy hodit :) tak přeju, at se správně rozhodneš a nelituješ své volby :)

      Vymazat
  5. Pigmentace skvela, ale ten obal nejuzasnejsi. Take bych chtela aspon jednu paletku vlastnit.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si jednu pořiď, dle mého za to opravdu stojí :)

      Vymazat
  6. The Balm maji opravdu krasne a originalni obaly a tahle paletka ma i nadherne odstiny :-) Me od teto znacky zaujal take BrowPow pudr na oboci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten se mi taky moc zamlouvá, určitě ho taky zkusím! :) (nějak jsem se do the Balm zamilovala.. :D)

      Vymazat
  7. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy nepřestanu obdivovat ten krásný obal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, obaly the Balm jsou prostě všechny do jednoho perfektní!

      Vymazat
  9. Wow ten odstín sexy vypadá naprosto úžasně! -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vypadá nádherně, viď! :) je můj nejoblíbenější z celé paletky :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger