7. listopadu 2014

Wella | Maska na vlasy

Krásný pátek!
Konečně konec týdne - tyto dny mám nejradši. Už jsem opět neuvěřitelně unavená, a klasicky celý víkend prospím.. Neříkali náhodou, že bude babí léto? Protože mě se zdá, že je docela kosa, a pořád zataženo.. klidně bych ještě trochu sluníčka snesla :-) Ale teď k tématu. Dnešní článek je celkem krátký a je zaměřen na vlasy a konkrétně na masku na vlasy od Welly, které jsem před poměrně dávnou dobou dostala, ale jelikož jsem dostala dvě, tak mi trvalo déle je vypotřebovat a rozhodla jsem se až teď, že je čas, napsat recenzi. 

Balení je v pohodě, není to nic extra. Nezklame ale ani nepotěší. Trošku mi vadilo teda to, že spodní část je extrémně kluzká, když máte masku ještě trochu na ruce a vyklouzne vám z ruky :D Nebo jsem jen lempl, těžko říct, ale byla jsem rozhýčkaná maskou Toni&Guy, která měla jemně hrubý povrch a z rukou mi nikdy nevyklouzla, kdežto tahle maska mi vyklouzla hned několikrát.

Vlasy jsem vždy po použití měla opravdu neskutečně jemné. Ale to byl asi jediný viditelný výsledek. Vlastně, určitě to byl jediný výsledek, protože vlasy jsem vyživené neměla vůbec. Je pravda, že druhý den se mi vlasy neuvěřitelně dobře rozčesávaly a asi to je jediná maska, která mi takhle zabrala na jemnost. Ale to s sebou nese i jisté komplikace - splihlé vlasy. Vlasy po dvou dnech nemytí působí jako mastné a splihlé a takové prostě fuj. Myslím si, že tohle by maska rozhodně dělat neměla. Proto je vhodnější masku aplikovat jen na druhou část vlasů, tak, aby se vám u hlavy vlasy moc nezapatlaly maskou  a tudíž druhý den aby jste mohly mít vlasy pěkné a hlavně - nezplihlé.

Masku jsem nechávala vždy minimálně 15 minut působit, ale myslím si, že i 10 minut je dostatečně. Navíc, pokud si myjete vlasy častěji, tak určitě stačí méně. Já si vlasy myji 2x týdně a pokaždé jsem si dávala masku - tudíž 2x týdně a občas jsem vynechala, protože se mi vlasy třeba zdály dost jemné. Myslím si, že maska stačí takhle používat - zkrátka, víc jak 3x týdně bych to určitě nezkoušela.

Hodnocení : 3/5
Maska určitě je fajn, není to nic extra, opravdu je to asi nejlepší na léto, kdy chcete mít třeba u moře jemné vlasy ale nepotřebujete na ně dávat nějakou vyživující masku. Masku jsem si užila celkem dost, ale znovu bych si jí asi nekoupila, protože si myslím, že je spousta jiných a lepších masek, které stojí za vyzkoušení.

Používáte masky na vlasy?

2 komentáře:

  1. Wella má dobré masky :) Ale tedka nějak masky na vlasy nepoužívám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger