9. listopadu 2014

HIGH PERFECTION

Krásnou neděli vám přeji,
dnes tu máme opět takovou kratší recenzi na tekuté linky, od poměrně neznámé značky Pierre René. Já se opravdu divím, že tuhle značku moc lidí nezná, protože si myslím, že by v drogerii klidně Miss Sporty mohli vyměnit za tuhle a bylo by to lepší, protože je mnohem kvalitnější/lepší. Samozřejmě to je jen můj názor a někdo se mnou může nesouhlasit, ale já mám doma slušné množství této kosmetiky a všechny produkty byly skvělé. Ale teď už k samotnému produktu. 

Balení je obyčejné, tady není moc co dodat.. Nic, co by mě zaujalo na první pohled, nic co by mě nějak extra nadchlo.  Myslím si, že takovýhle balení jsou u tekutých linek docela běžné a tak si myslím že není třeba nějak hrotit vzhled. Štěteček je takový pohyblivý, narozdíl od stříbrných linek které mám doma, tam je štěteček takový tvrdý, takže se s ním pracuje lépe.

Co se týče aplikace - nevím no, nikdy jsem moc s tekutýma linkama, který mají ohebný štěteček neuměla. Neumím si s nima udělat ten krásný špičatý ocásek, jako si dělám třeba fixou. S takovýmhle produktem je nutné mít ruku v klidu, podepřenou a nechce to žádné třesení, protože sebemenší hnutí rukou je vidět. Což je přesně můj problém, ruce se mi neuvěřitelně klepou, ať je podepřu nebo ne, a taky lehce ztrácím nervy takže když mi linky trvají moc dlouho a pořád vypadají divně, tak dostanu záchvat vzteku a radši si je odlíčím.

Výdrž je skvělá! Když jednou linky zaschnou, tak už se celý den nehnou z místa. Toto je největší plus těchto linek, že krásně drží. Musím říct, že drží i lépe než fixa. Ale to s sebou nese i takový problém menší - odličování. Trošku to trvá, protože se i po odlíčení vrchní vrstvy drží ta spodní skoro průhledná linka na oku, i když prostě není voděodolná. Linky jsou navíc krásně černočerné, takže vypadají výborně.

Všem tyhle linky moc doporučuji, ale nevím, jak se budou chovat na mastnějším víčku. Mě se víčka nemastí a proto mi asi tolik vyhovují. Každopádně bych je určitě vyzkoušela, pokud vám tento typ tekutých linek vyhovuje. Myslím si, že Pierre René je taková málo známá kosmetika, co by si zasloužila větší popularity! Například jejich stíny jsou skvělé! Ale o tom až jindy... :) 

Hodnocení: 3,5/5
Jaké tekuté linky používáte?

6 komentářů:

  1. Já moc pracovat s tekutými linkami neumím, nějak vždycky bojuju s tím, jak vybarvit ocásek. Já mám radši linky ve fixu nebo gelové linky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. já používám od essence obal takový ten černobíly ( tygrovaný ) a naprosto mě vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna sháním hnědě tekuté linky, ale s dlouhým ohebným štětečkem moc neumím. Mám radši takový ten širší tvrdší :). Ale o této značce jsem ještě neslyšela...Kde ji prodávají? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám najradšej WonderLiner od Oriflame, ľahko sa s ňou pracuje :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já teďka zkouším od Benefitu, jinak moc linky nenosím :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ted zrovna mam tekuty linky od Gabriella Salvete a jsem s nima spokojena :-) Krom teda vydrze :-( Takze se mozna priste podivam po tehlech! ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger