14. listopadu 2014

Maybelline | COLORAMA BLUSH

Krásný pátek vám všem!
Dneska tu mám super krátkou recenzi na tvářenku od Maybelline, kterou možná znáte ze svých drogerií. Když před asi rokem do drogerií přišla řada Colorama, a nebyly to jen laky, docela hodně lidí propadlo téhle značce, asi hlavně proto, že ty produkty jsou celkem levný. Musím uznat, že i já jsem si tak před rokem nakoupila snad 10 laků a poté asi 5 lesků na rty, které jsem musela rozdat, protože mi došlo až doma, že lesky moc nepoužívám a mít 5 lesků jen tak je hloupost :-D Každopádně je to tak půl roku co jsem si koupila tuhle tvářenku, jejíž odstín mě naprosto baví. 

Balení je takové nijaké, nic extra, nic co by mě srazilo do kolen ale ani nic co by mě nějak vadilo nebo odrazovalo. Nemyslím si, že by tohle byl produkt, který by každého zaujal na první pohled, nebo produkt, že by jeho obal byl nějaký výrazný. Působí na mě spíše levně a prostě nudně, ale myslím si, že obal není třeba nějak více řešit. 

Tohle je odstín 501, což je na první pohled taková dost sytá růžovočervená (?) barva, která na tváři vytvoří naprosto boží efekt - jelikož jsem docela bledá, tak si stačí dát malinko a do tváří mi hned vžene život, protože jsem věčně bílá jak stěna a občas i zelená, protože se mi často dělá špatně jen tak :-D

Výdrž je taková střední, bez hnutí se mnou dá 4 hodiny a poté už se začíná docela ztrácet. Taky záleží na tom, co děláte, protože třeba ve škole se mnou v klidu drží ale na druhou stranu když jsem v práci, tak to nemá smysl si tvářenku ani dávat. Pigmentace je podle mě dost slušná, stačí dát na štětec trošku více a už vypadáte jak marfuša. Z toho plyne takový problém a to je to, že když dáte produktu více a snažíte se ho teda setřít suchým hadříkem nebo to rozetřít do stran - tvářenka pak tvoří takové fleky - místy je produktu více a místy není produkt skoro vidět. Nevypadá to moc hezky a prdět se s tím takovou dobu je docela pruda, takže je vždycky lepší, vzít si produktu méně. Takže opravdu aplikace je sice trošku více náročnější, hlavně díky tomu že pak tvářenka lehce flekatí.

Hodnocení : 4,5/5
Tvářenku bych vám určitě doporučila, pokud nejste nijak extra náročné na výdrž a pokud jste odhodlané si trošku pohrát s aplikací. Myslím si, že je to velmi slušná tvářenka na to, že je z drogerie. Poměr cena/kvalita je vyrovnaný a já musím uznat, že jsem opravdu nečekala, že produkt bude takhle dobrý. 

Používáte tvářenky?

11 komentářů:

  1. Já jsem měla z téhle řady světlou broskvovou tvářenku a ta nebyla na tváři vidět už po hodině. Ta mne definitivně vyléčila z dalších nákupů levných tvářenek, které nevydrží.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je škoda :/ tahle naštěstí vydrží alespoň ty 4 hodinky, i když když to porovnám s Milani, tak to je dost silný rozdíl..

      Vymazat
  2. Jo, tu mánii si moc dobře pamatuju. :-D A já si za celou tu dobu koupím jen jeden lak, který je někde v šuplíku. :-D

    HAIR IN DA STREET

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám těch laků doma asi 10 :-D a všechny jsou napůl vyschlý :D

      Vymazat
  3. Celkem si myslím, že je to tmavá barva a mě by moc neslušela :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když si jí na tvář nedáš v takovéhle intenzitě (ve stylu marfuša) tak samozřejmě tak tmavá nebude....

      Vymazat
  4. už viem čo si pripíšem na zoznam,krásna farba,pekne napísaná recenzia..;)
    http://mimlovee.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger