23. listopadu 2014

TheBalm | Cabana Boy Blush


Krásnou neděli vám všem,
prvně bych se chtěla omluvit, za to, že v pátek žádný článek nebyl. Bohužel jsem nebyla doma a zapomněla si přednastavit článek, takže prostě nebyl. Ale brzy můžete očekávat giveaway, kterou vám to vynahradím ;-) Poslední dobou už začíná slušně přituhovat, co? Nebo to přijde jen mě, že je hrozná zima? Podle mě by mohlo být do 20. prosince ještě hezky a 21. už padat sníh a hezky do silvestra se udržet, a po silvestru zase slézt. Nemám ráda zimu, je to pro mě období rýmy a vlastně nemocí celkově :-/ A navíc přichází časy, kdy se produkty na blog fotí neuvěřitelně na prd.. Ale teď už tedy k dnešnímu článku. Nedavno jste tu na blogu mohly vidět recenzi na paletku Balm Jovi od the Balm, a tak teda dnešním článkem pokračujem v krasojízdě - povím vám něco málo i o tvářence od této značky, což je Cabana Boy, naprosto boží tvářenka. Ale více se dočtete už v článku.

Začnu opět, jako vždy, balením. Myslím, že vám asi dojde že balení miluju. Jsem trošku ujetá na tenhle typ balení - originální, barevný a roztomilý. To je všechno, co tenhle obal má. Líbí se mi i název, a přijde mi originální i provedení spojení názvu a obrázku - že to všechno dává hezky smysl. Balení je opět na magnet, což je podle mě naprosto perfektní vychytávka hlavně při cestování, kdy nechcete, aby se vám produkt nějak poničil. Další plus vidím to, že je produkt v "papírovém" balení, tudíž se nemá takovou tendenci rozbíjet když ho omylem upustíte. No a navíc to zrcátko - naprosto parádní.  Ale o tom až o pár odstavců níž.. Líbí se mi i to, že na zační straně si můžete naskenovat "kód" (nevím jak se tomu říká, omlouvám se :D) a poté si můžete pusitit video tutoriál, který obsahuje tuhle tvářenku. To se mi moc líbí a myslím si, že je to super věc, pro ty, kteří se chtějí inspirovat.

Video k této tvářence najdete na tomto odkazu. Podle mě je to video celkem "nic moc", ale myslím si, že nějakým záčátečnicím nebo těm, které se chtějí nechat inspirovat bude užitečné.

Musím říct, že jako oční stíny se mi tahle tvářenka nelíbí. (proto jí asi pořád říkám tvářenka :D) Je to taková barva, která na očích působí velmi unaveně a tak jakoby nevýrazně, prostě se mi takhle moc nelíbí a myslím si, že tvářím tento odstín sluší mnohem více. Ovšem je jasné, že se tohle může zdát jen mě a někdo může tenhle produkt používat jak na tváře, tak i na oči. Myslím si, že holky s hnědýma očima by si tenhle produkt oblíbily jako stíny, protože je to spíše barva vhodná k tmavým očím.


Tvářenka má jedno velké plus a to je to, že obsahuje zrcátko. Žádná z mých tvářenek - a to jich, si myslím, mám dost požehnaně, nemá zrcátko a nikdy mi to nevadilo, až od té doby co jsem zkusila právě tuhle tvářenku. Mimo to, že je úžasná na cestování, tak je i skvělá s tím, že zrcátko můžete používat i doma, nebo když se nestihnete doma nalíčit a doháníte to ve škole/práci/venku/ etc.. Odstín je takový malinovo jahodová barva, celkem tmavá barva, která ale na pleti dokáže vytvoři jemný nádech ale i tmavší líčení.

Velké plus je výdrž - tahle tvářenka je ten největší držák, co doma mám. Vydrží celý den aniž by se z tváře trošku hla, nebo nějak ztratila. Ať už tvářenku použiju na BB Cream, na klasický make up, na zapudrovanou pleť - vždycky vydrží. Podle mě je tohle největší plus celé tvářenky, je to opravdu neuvěřitelné, že tak drží. Samozřejmě odlíčit jde normálně, ale prostě přes den drží perfektně. Takhle si představuju výdrž všech tvářenek. Jsem opravdu velmi velmi spokojená a nemám co vytknout.


Tvářenka je velmi silně pigmentovaná, což může být plus i mínus, třeba když to přeženete a na štětec dáte produktu příliš, je těžké z tváří barvu dostat dolů. Nejlepší na tom je to, že opravdu stačí tvářenky úplné minimum aby jste vykouzlily krásné tváře. Takže díky tomuhle vám tvářenka vydrží x let, protože by jste jí musely používat snad každý den 3x denně aby jste se dostaly až na dno. Tvářenky je opravdu strašně moc a to je hlavně super proto, že ty peníze, co vložíte do tvářenky, není to prostě velká částka vzhledem k tomu, kolik toho tam je.

Slíbené účinky :

  • zvýrazňuje tvář
  • rozjasňuje
  • propůjčuje zdravý a svěží vzhled
  • doplňuje oční líčení

a mě nezbývá, než se vším souhlasit. Opravdu musím uznat, že tahle tvářenka/stín je opravdu super natolik, že svojí ceně dostojí. Takže pokud chcete opravdu produkt, u kterého nebudete zklamané a nebude vám líto peněz, které jste do něj vložily... tohle je ten pravý produkt.


Nezapomeňte na fakt, že tento produkt nebyl testován na zvířatech, a neobsahuježádné přidané parabeny. Pokud jste si ještě nevšimli, já si za poslední dobu koupila opravdu minimum testované kosmetiky a musím uznat, že jsem na sebe pyšná. Vždycky jsem na to zapomínala, že někdo trpí (nebo dokonce umírá) kvůli tomu, abych já nevypadala jak neandrtálec. Pokud vás tedy taky tato problematika zajímá nebo trápí, myslím si, že značka The Balm je ideální volba, protože je cruelty free a navíc je super roztomilá. I když je o malinko dražší, než běžná kosmetika, tak si myslím, že stojí za to mít doma pár produktů, protože opravdu ta kvalita produktů je úplně jinde než u drogerkových produktů a já si myslím, že cenový rozdíl až tak velký není, když to přepočítáte například na gramy, a když vezmete v potaz, že tuhle tvářenku pravděpodobně nikdy nevypotřebujete.

Hodnocení : 5/5
Tvářenku všem moc moc moc doporučuji, obzvláště náročnějším dámám, které mají rády kvalitní kosmetiku a nevadí jim trošku zainvestovat do téhle tvářenky, která podle mě se na 100% vyplatí. Navíc the Balm vyrábí velké množství tvářenek a tak si myslím, že ať si vyberete jakoukoliv baru/variantu tak vždycky bude super, stejně tak jako v mojí paletce Balm Jovi, kde je tvářenka taková do oranžova - je také naprosto boží, stejně tak jako tahle. No jo, co na to říct, the Balm prostě umí!
Tuhle boží tvářenku koupíte na parfums.cz

Jaká tvářenka je vaše "nej"?

14 komentářů:

  1. Už jen kvůli balení bych si ji snad koupila :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe, musím říct, že to byl jeden z mála důvodů proč jsem si jí také objednala.. :D

      Vymazat
  2. wow, tak ta bude asi na mém wishlistu..pokud je ta výdrž opravdu tak vysoká, tak musí být moje. Obal je taktéž krásný a zrcátko je velké plus. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě si jí na wishlist připiš, nebo alespoň na seznam Ježíškovi! Je opravdu perfektní a jak říkám - tu výdrž jsem ani já nečekala, myslím si, že je to královna všech tvářenek :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Indeed! The packaging is absolutely amazing, I fell in love with this blush soo bad!

      Vymazat
  4. Vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty balení jsou skvělý ! :) Dívala jsem se i na ostatní věci a naprosto mě tím vzhledem uchvátily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Balm má fakt úžasný balení, každý produkt je originální a to se mi strašně líbí!

      Vymazat
  6. tak ta je nádherná :O ta barva moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, je naprosto perfektní <3 takovej mazlíček mezi tvářenkama!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger