19. září 2014

Realash | Řasy až do nebe

Ahoj vám všem!
Dneska tu je článek trošku později, nějak u nás nefungovala elektřina a internet pořád vypadával, tak jsem se rozhodovala, jestli článek přidat ještě dnes - a později večer nebo zítra a v poledne. No řekla jsem si, že když už to jde, tak to budu sdílet dnes. Před měsícem jsem vám říkala o séru Realash, a napsala jsem vám i pár informací o séru a značce, a taky to, že jsem moc zvědavá na výsledky, které se mají do měsíce dostavit. No, a co myslíte, pomohlo sérum mým řasům nebo ne? ;)  Takže teď se přesuneme na konečný verdikt pro tohle sérum.

Hned na začátku bych vás ráda upozornila, že tato krabička byla zaslána pouze blogerkám, tudíž pokud si vy sérum objednáte, nepřijde vám v téhle krabičce. 


Před několika dny se mi poprvé za dobu používání séra dostalo od mého bratrance lichotky ve stylu "ty máš dlouhý řasy, s takovýma řasama bys mi v létě mohla dělat vějíř" a i když to nebyla přímo lichotka, brala jsem to tak. Protože jsem nikdy neměla extra dlouhé ani husté řasy, řekla jsem si, že když si toho všimne někdo jako je můj bratranec - něco na tom bude. A zrovna včera mi mamka říkala, že to není možné jak hezké řasy teď mám, že to vypadá jak kdybych je měla nalepené nebo prodloužené - když jsem jí řekla, že používám sérum, řekla, že jí ho mám dát k Vánocům.. :-D 

Myslím, že už tohle se dá považovat za úspěch a to, že si někdo všimne takového rozdílu jako to, že nemáte tak krátké řasy jak dříve - stojí to za zmínku. Řasy se mi dokonce občas obtiskávají na víčko, protože jsou až tak moc dlouhé. Což by asi mělo bejt mínus, ale já si vždycky otírám víčka s tím, že si říkám "joooo, mam tak dlouhý řasy že se mi obtiskávaj" a beru to jako strašně super věc.. :-D


 Jak už jsem několikrát říkala, příroda mě neobdařila krásnýma hustýma černýma řasama ani obočím, a proto se musím snažit trošku té přírodě pomoci. A to je asi i důvod proč jsem na porovnávacích fotkách s řasenkou - kdybych řasenku neměla, neviděly by jste nic jen světlé řasy, bůhví kde začínající. Ale abych řekla pravdu, mě se zdá, že mám momentálně řasy viditelné i bez řasenky. Je to docela div a nikdy se mi to nestalo, ale řasy se mi zdají tmavší a takové pevné - silné - a tak jsou lépe vidět. No musím uznat že takové dobré výsledky jsem nečekala vůbec a jsem sama překvapená, že mi sérum tak dobře vyhovovalo.


Na fotce můžete vidět, že mé řasy opravdu jsou nyní delší a to opravdu o dost! Zdá se mi, že mám řasy i o trošku hustší, ale to bohužel není tolik na fotkách vidět jako ve skutečnosti. Jak vidíte, spodní řasy se zase o tolik neprodloužily ale musím říct, že i to malinko je vidět, protože před 5ti lety jsem byla na chirurgickém zákroku, kde mi vyřezávaly ječné zrno a díky tomu mám od té doby na levém oku mnohem řidší a kratší spodní řasy. Samozřejmě to je momentálně už téměř nemožné ten rozdíl uvidět, nikdo si toho skoro nemůže všimnout jen já to takhle vím, protože to vím, no.. Právě na tomhle oku, kde mi řasy rostly tak špatně jsem zaznamenala i změnu v tom, že mi řasy začly růst více ve vnitřním koutku oka, kde mi dříve nerostly. 


Sérum rozhodně doporučuji, i přesto, že jeho cena je vyšší. Myslím si, že se to vyplatí a vzhledem k tomu, že tohle je pouze po měsíci, myslím, že po delším používání to bude ještě lepší! Určitě se vám ještě ozvu po delší době, konkrétně za tři měsíce!

7 komentářů:

  1. I can definitely see the difference. But your eyelashes are gorgeous either way. Thanks for sharing this review!

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, very nice result, I'm impressed!

    http://www.beste-shop.com/en/blogger_program

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to úžasně :) Já mám ale díkybohu rasy už od přírody docela dlouhý, takže by mi to asi na nic nebylo :) Ale jestli mi někdy začnou vypadávat řasy, tak si určitě vzpomenu :D
    www.head-up-baby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ti závidím a jsi šťastný člověk :) určitě, kdyby se ti třeba jako mě po tý "operaci" řasy zřídly a zkrátily tak určitě je tohle skvělý "lék" :)

      Vymazat
  4. Už jsem na něj četla spoustu kladných recenzí :).

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám v plánu brzy napsat závěrečnou recenzi a upřímně řečeno, bude také kladná a hodně. Nikdy jsem takovým věcem moc nevěřila, ale jsem vážně unešená, protože to funguje, jakmile spotřebuju toto, které jsem dostala k recenzi, rozhodně do něj investuju a koupím si jej za své vlastní finance :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, taky budu kupovat a to mamce i sobě :D :) nečekala bych že budu takhle spokojená, opravdu mě to překvapilo!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger