3. srpna 2014

REXONA MAXIMUM PROTECTION

Ahoj vám všem!
Dneska tu mám pro vás recenzi po dlouhý době na antiperspirant. Já těmhle věcem moc neholduju, a vždycky používám Adidas a Garnier antiperspiranty, a víc neřeším a nemám nějaké nutkání řešit, jestli je někde lepší. Na tyhle věci moc nejsem a od té doby, co pravidelně nesportuji, to opravdu neřeším. Když cvičím doma, tak antiperspirant nepotřebuji protože pak hodím jen sprchu a jsem v klidu. Ale určitě všechny známe to, když si vezmete například šedé uplé triko a po pár hodinách už práce už víte a cítíte, že to nevypadá moc pěkně. :D Proto je určitě nejlepší volba tahat u sebe deodoranty, antiperspiranty a všechny tyhle vymoženosti pořád (alespoň jedna věc z těchto produktů). No ale dost řečí a jdeme na recenzi.


MAXIMUM PROTECTION

S TECHNOLOGIÍ TRISOLIDTM

"Má na to stát se nejefektivnějším aniperspirantem značky Rexona. Ano, na klinicky ověřené složení řady Maximum Protection pro stálou ochranu proti nadměrnému pocení se můžeš spolehnout. Ve vedru, ve stresu, při náročném programu máš díky antiperspirantu Rexona Maximum Protection jistotu, že zůstaneš svěží, ať den přinese cokoliv."
K tomuhle antiperspirantu mám nečekaně také pohádku :D Když jsem přiletěla z Egypta, čekaly na mě 3 balíčky doma a jeden na poště, ke kterému jsem nedostala lísteček. Pak jsem úplnou náhodou šla poslat balíček na poštu a paní na přepážce řekla, že dneska je poslední možnost vyzvednout si jeden balíček co tam už dlouho leží. Takže absolutní náhodou jsem přišla na to, že mi něco přišlo. Samozřejmě jsem netušila o co jde, a když jsem doma balíček rozbalila, moc mile mě tenhle antiperspirant potěšil. Zrovna mi můj Adidasový došel a říkala jsem si, že je na čase pořídit si nový a tenhle mi přišel skvěle vhod.

Začnu jako vždy, balením. Určitě antiperspiranty znáte a tak musíte uznat, že většina obalů je na jedno brdo. Takže ani tenhle není nijak extra, jen ten aplikátor je pro mě dost nezvyklý. Jedná se vlastně o to, že horní strana má v sobě několik direk, kudy antiperspirant leze. Pro mě je to docela nezvyklé a hlavně ta konzistence je taková.. nezvyklá, no. :-D 

Jak víte, problém u těchhle antiperspirantů / deodorantů je ten, že prostě dělají bílé fleky a když máte tílko a bílej flek v podpaží, je to hrozný. Takové produkty rovnou vyhazuji protože jsou absolutně k ničemu , leda pod dlouhý rukáv, ale ten prakticky nenosím, takže pro mě nemá cenu doma mít takovéhle - pro mě nefunkční - antiperspiranty, ještě když slibují xx hodin ochrany a při tom vydrží maximálně 5 hodin :D A přesně toho jsem se bála i u tohohle antiperspirantu / deodorantu, protože když se na to kouknete, prostě to tak působí, že bude dělat bílé fleky. Obzvlášť, když toho vyleze moc a vy to prostě musíte natřít někam, nebo otřít..to je také možnost. No každopádně jsem zjistila, že tenhle antiperspirant / deodorant bílé fleky dělá, jen když ho použijete moc. Takže je opravdu nutné dávat pozor na to, kolik toho použijete, takže je lepší méně než více.. 


Jak vidíte, na zadní straně antiperspirantu je menší "návod", jak to udělat aby antiperspirant vylezl ven. Když jsem s tím kroutila uplně poprvé, vůbec nic nelezlo. Říkala jsem si, že je to asi nějaký vadný kus a pak to najednou vylezlo. Tímhle chci říct, že pokud si to koupíte, určitě s tím chvíli točte než to vyleze a nelekejte se, že se nic neděje. Myslím si, že je to docela fajn, protože kdyby hned na první otočení vylezlo toho antiperspirantu hodně, asi by to nebylo úplně ideální. 

Takže a teď přejdu už k té výdrži. Na obalu je, jak vidíte, napsáno "48h antiperspirační krém deodorant s technologií TRIsolid" což znamená, že antiperspirant :

  • reagujuje na pohyby těla
  • má vědecky ověřenou ochranu proti pocení 
  • obsahuje technologii proti zápachu, reagující na pohyby těla a uvolňující příjemnou vůni po celý den 
  • obsahuje složku pro hydrataci pokožky 
Abych byla upřímná, 48 hodin určitě nedá. V žádném případě. Ale drží dlouho, to jo! Celý den se mnou dá, ale koncem dne už cítím, že prostě nefunguje tak jako dopoledne. Prostě si myslím, že dá kolem těch 24 hodin, a to je celý. I když na mě to může mít třeba jiné účinky než na vás, to je pravda, záleží také na tom, jak moc se člověk potí. Je to tak u každého produktu, prostě někomu to vyhovuje a někomu ne, tak to chodí. Navíc, musím říct, že tenhle antiperspirant mi přijde jako jeden z mála, co i voní. Nevěřila jsem tomu, dokud jsem si nečuchla a opravdu - voní. Sice takovou vůní co mi připomíná aviváž, ale lepší, než nic. I když to není vůně, která by mě odnesla do nebe, docela mě těší, že se takovéhle aniperspiranty dělají. Ty Adidasové, co jsem zkoušela dřív sice taky voní, ale 10 minut a pak už ne.. Takže tohle je velmi příjemná změna! :) 


Antiperspirant by se měl používat před spaním, protože má lepší podmínky k tomu, aby se vsákla do kůže. Je to hlavně proto, že tělesná teplota se celý den mění a díky tomu je v noci pokožka mnohem lépe připravená na to, aby vstřebala účinné látky tohoto antiperspirantu. Díky tomu, by měl antiperspirant fungovat celý další den. Já si antiperspirant dávám podle toho, kdy si vzpomenu :D Né vždy si vzpomenu ho večer aplikovat, tak si ho dám ráno. A abych řekla pravdu, nijak extrémní rozdíl v tom nevidím, ano funguje lépe když si ho dám večer, ale nic co by mi vyrazilo dech. Ovšem když si ho aplikuji ráno, tak se potím o trošku víc a přijde mi, že ze mě ten antiperspirant rychleji "vyprchává", jakože ten pot ho prostě smaže, nebo jak to jinak říct. Určitě to není nic extrémního, takže když si ho dáte ráno, nemusíte se bát, pořád lepší něco než nic. 

Hodnocení : 4/5
Antiperspirant bych vám určitě doporučila, svůj úkol plní a to velmi dobře, ovšem pozor na množství vylezlého produktu (a bílé fleky). Pokud vám nevadí to, že vydrží "jen jeden den" (což je podle mě hloupost, aby vám vadilo), tak určitě tenhle antiperspirant zkuste!
K zakoupení na parfums.cz


Jaký antiperspirant používáte vy?
Už jste tenhle nový antiperspirant zkoušely?

16 komentářů:

  1. Měla jsem modrou verzi a byl to asi ten nejlepší antiperspirant, jaký jsem kdy měla :D, ještě nic mi nefungovalo tak dobře :). Jenom ta vůně byla hodně silná a zvláštní :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mě taky docela láká, ale moc mi nevoní.. :D :) No uvidím, asi ho taky vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Já dlouhá léta používala kuličkové antiperspiranty, ale teď jsem přesedla na krémové. Moc mi vyhovuje Neo od Garnier i tento od Rexony. Když mě nečeká nějaký náročný den, tak volí Neo. Když naopak vím, že budu potřebovat silnější ochranu, tak volím Rexonu. Oba mi fungují skvěle.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Neo od Garnieru taky mám moc ráda, mám doma 3 a nosím je všude :) Ale docela mě láká celá tahle řada antiperspirantů Rexony, takže asi zkusím ještě nějakej :)

      Vymazat
  3. Já mám ten zelený a uplně si pamatuji na tom začátku, jak jsem s tím točila a nic nevylézalo a já začala byt naštvaná, co jsem si to koupila :D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks for a great review dear.

    http://www.thefashionstirfry.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle oranžový voní snad nejlíp ze všech, ale zatím jsem ještě žádný z nich nezkoušela.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já čuchala jen k tomu modrýmu a ten mi nevoněl vůbec.. :D

      Vymazat
  6. skoda tych bielych flakov, ale tiez si davam niekedy menej asi to tak ma byt pokial to staci, tuto rexonu som este nemala ale láka ma no uvidim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím si, že i to malé množství stačí :) Ono to fleky nedělá, ale fakt se musí dát malé množství a rozmazat no.. ale tak to u většiny tuhých deodorantů

      Vymazat
  7. Já jsem měla také od Rexony a ten byl asi nejlepší co jsem kdy měla jak s výdrží tak i s vůní a nedělal bílé fleky. http://lifebysimm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle od Rexony je fajn, celkově mám tyto produkty od Rexony ráda, ale nějak poslední dobou je překonává Garnier Neo :)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mám moc ráda Garnier Neo, vždycky když jsem ho měla, vyhovoval mi opravdu moc :)

      Vymazat
  9. tenhle antiperspirant také používám a je moooc fajn! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger