29. srpna 2014

BACK TO SCHOOL

Ahoj!
Když už se blíží ta škola, rozhodla jsem se napsat takový kratší článek s nápady, co by jste si měly pořídit, něž začne škola. Bohužel jsou prázdniny za námi, zase utekly jak blázen a já tu sedím a přemýšlím, co jsem vlastně o prázdninách dělala. Nic, naprosto nic, pořád chodím do práce, mám autoškolu a jinak nedělám nic. Letošní prázdniny jsem si skoro neužila, a tak mě mrzí, že už jsou u konce protože jsem měla velké plány. Každopádně.. snad příští rok si prázdniny užiju více :) Omlouvám se, že článek nebyl ve středu, nějak mi nefungoval internet a blogger se mi vůbec nenačítal, takže tenhle článek, který měl být ve středu - je dnes.

1. Zápisník / blok
To je jasný, člověk si hned zapisuje raději do nějakého hezkého zápisníku, než do klasického nudného bloku. A zrovna tenhle je naprosto skvělý!

2. Penál
Penál je snad jasná věc v životě studenta - kam jinam strčit tužky a taháky?

3. Hodinky
Aby jste nepřišli do školy pozdě, a tyhle super hodinky vám navíc budou připomínat léto! A mimo to, jsou super stylové!

4. Šaty
Do školy se vždycky šaty hodí. Je to ideální volba, po ránu nemusíte vymýšlet co si k těm kalhotům nebo k tomu tričku oblečete a hodíte na sebe jen šaty. Poslední dobou nosím šaty velmi často právě kvůli tomu, že jsem líná kombinovat trička a kalhoty. Takže určitě bych doporučila vám všem si jedny alespoň pořídit pro případy, kdy se vám po ránu nebude dařit vymyslet outfit.

5. Kabát
Začíná pomalu ale jistě podzim, nebo alespoň to počasí tak momentálně vypadá. Brzy se začnou nosit bundy a kabáty a proto je určitě fajn si nějaký co nejdříve pořídit. Sama hledám nějaký pěkný kabát, a myslím, že nakonec vyberu tenhle. Koneckonců, je černý a má kožené rukávy, to je moje oblíbená kombinace.

Na učebnice a věci do školy se taková střední kabelka určitě hodí. Já batoh už téměř nenosím a právě jsem si pořídila konečně kabelku, kterou budu moci nosit vždy do školy. Myslím si, že kabelky jako jsou tyhle jsou nejvíce praktické - vypadají skvěle ke všemu a hodí se nejen do školy.

Balerínky nebo nějaké univerzální botky k šatům, kalhotům a sukni se hodí celoročně. Teda alespoň mě. Balerínky moc nenosím, protože mám asi prokleté nohy a každý balerínky které nasadím na nohu mi jí rozedřou do krve. V těchto případech nahrazuji balerínky Converskama, ale myslím, že každý s normálníma nohama by měl takovéhle botky mít

8. Statement náhrdelník
Pokud vás někdy nudí vaše vlastní outfity, tohle je nejlepší volba. Můžete mít celočerný outfit a přidat jen takovýhle náhrdelník a hned to bude vypadat líp! A navíc, když k náhrdelníku zkombinujete líčení je to naprostá bomba.

Vzhledem k tomu, že skoro pořád na podzim prší, hodí se mít v kabelce takový ten malý skládací deštník. A nejlepší deštníky jsou ty super cute barevný paraplíčka, něco jako vidíte tady na fotce. Myslím si, že deštník nikdy nebude špatná volba, když bydlíte v Čechách.. :D

Snad vám tento seznam trošku pomohl s výběrem věcí před tím, než začne škola :)

Co si na začátek školního roku budete pořizovat?

2 komentáře:

  1. Fakt krásne šaty :)

    GIVEAWAY!!!!
    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. kabátek a šaty! <3 klidně bych je přivítala i ve svém šatníku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger