29. května 2014

PURE FIJI EXOTIC OIL

Hezký čtvrtek vám všem,
dnes je absolutně líné počasí, kdy se mi nechce nic dělat. Stejně jako včera, ale s tím rozdílem že dnes už tu je nový článek. Dnes tu mám pro vás menší recenzi na tenhle bezva olejíček, od značky Pure Fiji, která je pro mě poměrně neznámá a tohle je jediná věc, kterou od ní mám. 



Vůně je, jak jste možná zjistily podle nápisu, exotická. Na přední straně můžete zjistit, že by tenhle olej měl být pomerančový. Vůně na těle sice nevydrží tak dlouho, myslím že něco kolem hodiny a pak postupně vyprchává, ale to mi přijde jako skvělá věc protože já se olejem mažu především na noc a tak aspoň neusínám za silné vůně, z které by mě bolela hlava.

Obal je jednoduchý ale roztomilý a působí tak elegantně. Líbí se mi, jak jednoduše působí a přitom vypadá opravdu skvěle. Takovéhle minimalistické obaly jsou podle mě ty nejlepší, nestrhávají pozornost na přeplácaný obal ale na produkt sám o sobě. 

Hydratace je na tom to nejlepší. Večer se natřu a ráno ještě moje kůže je tak úžasně hydratovaná jako bych se před chvílí namazala. Trošku mi teda vadí, že musím do rukou dávat menší množství, to rozetřít, a poté si dát další malé množství do dlaní a furt dokola. Olej (jako každý olej, samozřejmě) hrozně teče a mě vadí mít olej všude, kde to jen jde. 

A jako jedno veliiiké plus beru, že je to přírodní produkt. Balení je možné recyklovat. Navíc další a snad největší plus - Pure Fiji netestuje na zvířatech a proto je tato značka vhodná pro vegany. A mě těší mít doma něco, kvůli čemu nikdo nemuset na sobě trpět nějaké pokusy, jen proto aby produkt byl vhodný pro lidi... ale o tom až jindy. :)


Hodnocení: 10/5 (jsem z něj vážně vedle)

Co vy a značka Pure Fiji? 
Jaké oleje na tělo používáte?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger