24. března 2014

MOISTURE RENEW

Hezké pondělí vám přeju,
před 2 týdny jsem byla u zubaře a za ty nervy co jsem měla, jsem si udělala radost a pořídila novou rtěnku od Rimmelu. Sháněla jsem nějakou do fialova, fialovou nebo burgundy barvu. A když jsem viděla ty krásné odstíny těchto nových rtěnek, rozhodla jsem se právě pro odstín 330, který je takový růžový a trošku do fialova. I když na fotkách vypadá, že je to růžová / červená barva, ve skutečnosti je opravdu více fialová.



Co se týče nového vzhledu, je to vlastně nový vzhled - a mě se hodně líbí. Přijde mi elegantní a líbí se mi, jak je na straně vyraženo Rimmel. I barevně se mi moc líbí, fialovou barvu zbožňuju a v kombinaci se stříbrným "spodkem" vypadá skvěle. Jediné, co mi trochu vadí, je že mi rtěnka moc nedrží zavřená. V kabelce jsem jí už několikrát našla otevřenou, naštěstí kryt z ní nespadl ale teď už rtěnku nosím radši v obalu. 


Rtěnka je hydratační, což byl hlavní důvod mé koupě. Sháněla jsem rtěnku, co bude i hydratovat, protože po zimě mám neuvěřitelně rozpraskané a vysušené rty. Výdrž tudíž není nijak skvělá, asi tak kolem 4 hodin. Na party by byla super, ale vzhledem k výdrži, by jste nemohly pít protože by se stačilo párkrát obtisknout na skleničku a už je potřeba rtěnku nanést prakticky na novo.


Pigmentace je hodně hodně dobrá. Vzhledem k tomu, že je rtěnka hydratační si myslím, že pigmentace je na takovou rtěnku úplně vynikající. Většina hydratačních rtěnek, s kterými jsem se již setkala, měly mizernou pigmentaci.


 Ještě přidávám reálné foto, ale bohužel ani zde není vidět pravý odstín rtěnky. Ve skutečnosti je to opravdu odstín do fialova. Nejvíc na fotkách odpovídá právě ta 3, kde je vidět, že je opravdu do fialova.


Hodnocení : 4/5

Máte už zkušenosti s touto rtěnkou ?

5 komentářů:

  1. Celkem se mi zamlouvá odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je to krásný, ale zdá se mi, že má třpytky a ty já moc nemusím :/

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstín! :) Já mam rtěnky 2 ještě ve staré verzi a ten obal byl milionkrát krásnější...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstín,škoda že kě mě by nešel :( :)
    http://radsska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger