14. března 2014

Lancome | Hypnose Doll Eyes

Ahoj všem,
dnes tu máme klasický páteční článek. Tenhle týden jsem opět skoro nic nepřidala na blog, a vážně mě štve, že vždycky slíbím, že se polepším ale pak mi to nevyjde. Co se dá dělat... Dnes tu mám článek o týhle bohyni od Lancome, což je voděodolná řasenka, Hypnose Doll Eyes.

O téhle řasence jsem snila už hoooodně dlouho. Nikdy jsem ale nenašla tu odvahu investovat do řasenky o trošku víc a tak jsem se rozhodla, že si prostě tenhle sen splním. A nemohla bych být spokojenější. Řasenku nenosím denně, protože odličovat voděodolnou řasenku dá zabrat, ale když už jí mám, vím že mi vydrží jak dlouho chci.




Tahle recenze nebude moc dlouhá, protože vychvalovat tuhle řasenku zdlouhavě nebudu a nechci. Lancome řasenky určitě každá zná a každá jednu tajně chceme. I já jí chci, a to jí dokonce i mám. :-D


Řasenka má "mrkvový" tvar, nebo jak se tomu říká, který jsem si ihned zamilovala. Je skvělý v tom, že tenkým koncem dosáhnete do vnitřního koutku oka, a můžete s ním pořádně nařasit i krajní řasy, což je u většiny řasenek problém, jelikož kartáček není vždy takhle zúžený. Pracuje se mi s tímto kartáčkem úplně nejlíp, do teď jsem žádnou takovouhle řasenku neměla a vždycky jsem si říkala, že se s ní musí pracovat špatně, ale teď už vím, jak super tenhle kartáček je.

Nejen že kartáčkem nařasíte všechny řasy, ale taky krásně zahustí a prodlouží. A teď možná budu znít jako že "co je drahý je dobrý", to rozhodně ne, drahé věci moc nekupuji ale u tohohle opravdu to tak je. Věřte nebo ne...ale tahle řasenka je dokonalá. Zamilovala jsem se do ní, protože nemá ani jednu chybičku. Vážně.. Řasy po ní mám dokonale natočené, zahuštěné a prodloužené. Efekt mrkací panenky je zajištěn.

Řasenka neopadává pod oči, což je jeden z nejdůležitějších faktorů voděodolné řasenky. Essence voděodolná řasenka, kterou mám, je v tomhle děsná. Pokud je někde na řasách silnější vrstva, řasenka se začne drolit, narozdíl od téhle Lancome. Vydrží na řasech od pátečního rána, do nedělního večera. Zkoušela jsem to takhle testovat, a vím, že to není zdravé a správné pro řasy, ale zajímalo mě, jak řasenka v neděli bude vypadat. Vypadala tak, že se od pátka vůbec nezměnila. Podotýkám, že jsem se v řasence myla i spala. Tomu říkám sakra dobrej vynález. Pokud bych měla na víkend někam odjet a nemohla si vzít řasenku sebou, dala bych si tuhle řasenku před odjezdem a vím že až se vrátím, řasenka tam stále bude. 

Hodnocení : 5/5

Musím říct, že i když je řasenka dražší, vyplatí se koupit. Určitě si jí pořídím zase, nebo přinejmenším nějakou Hypnose kolegyni. Tady do té se rozhodně vyplatí investovat.

Seženete ji tu.

13 komentářů:

  1. Ta cena mě sice odrazuje, ale zase by mi ušetřila spousty starostí :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja ich teda vobec nepoznam ale ten aplikator vyzera strašne dobre:))

    OdpovědětVymazat
  3. Mě vždy odradí jen ta cena :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. :D taky docela přemýšlím o nějaké řasence Lancome , protože cena není zas tak závratně vysoká :D
    PS : tenhle týden jsem slyšela tvojí super hlášku : Ty vole , kdybych asi chtěla skákat přes kozu , tak asi kurva chodim na gymnastiku :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiši kriste teď je mi ze sebe trapně :D :D :D v šatnách co? :D achjo já jsem tak vulgární :D

      Vymazat
  5. Super :) http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji mám taky a vůbec nejsem spokojená! Dostala jsem ji k Vánocům, po měsíci byla vyschlá a vůbec nemalovala, jak by měla. Navíc ta "voděodolnost" se asi někam ztratila, stačilo jen pár sněhových vloček nebo slzička z alergie a řasenku jsem měla všude. Rozhodně bych do ní ty prachy nevrazila... :/
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě je to voděodolná ? mamka jí má taky a nosí jí pořád, a taky s ní nemá problém... :/ třeba vadnej kus? protože neznám nikoho komu by neseděla nebo tak.. každopádně to je škoda, jelikož v tvým případě to jsou zbytečně vyhozený peníze... :/

      Vymazat
  7. já jsem ji měla a teda jako byla dobrá ale takový na prdel sem si z ní nesedla.:) ale řasy dělala moc pěkné, to jo
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já si z ní na prdel fakt sedla, zatím nejlepší řasenka co jsem měla... :) dělá mi uplně nádherný řasy.. :)

      Vymazat
  8. Vypadá skvěle :) ale asi do ní nepujdu :) mám teď hodně řasenek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujal mě kartáček :-), který vypadá, že si s řasami vážně poradí.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Viděla jsem její výsledky a je fakt úžasná.. přemýšlím, že si ji koupím, ale 600 je fakt dost -.-

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger