12. října 2013

Šampónový článek

Dneska vám popovídám o pár šamponech, co opravdu stojí za to. Na mé suché, zničené a lámavé vlasy je těžké najít pořádný šampon, takže tady máte šampony, co jsem za posledních pár měsíců vyzkoušela.

Yves Rocher - proti vypadávání vlasů a podpora pro růst vlasů
Šampon slibuje snížení vypadávání vlasů, jelikož je bez silikonů tak vlasy nezatěžuje. Vlasy by po něm měli rychleji růst.

Šampón velmi příjemně voní, hodně pění, takže stačí málo šamponu do dlaně. Šampón se má pořádně vmasírovat do vlasů a nechat 2 minuty působit. Podle mě by se měl nechat působit tak 10-15 minut, aby se vůbec ke kořínkům pořádně šampon dostal. Vlasy mám po umytí opravdu jemné a krásně provoněné. Myslím, že určité zlepšení jsem zaznamenala a to ve vypadávání vlasů. Už mi nepadá opravdu tolik vlasů - a jelikož padání vlasů byl důvod, proč jsem si šampon pořídila, tak pro mě je úkol splněn. Ale abych se vyjádřila ještě k růstu vlasů - nezpozorovala jsem nějaké zrychlení, vlasy mi rostou hodně rychle i bez šamponu, takže ani nemůžu pořádně určit, jestli po šamponu vlasy rostou.



Yves Rocher - na poškozené vlasy
 Šampón, který slibuje regeneraci vlasů. Opět je bez parabenů a silikonů, takže nezatěžuje vlasy. Nevoní mi tolik jako předchozí šampon, ale ani když to není nejlepší vůně, tak je to dobrý pomocník.

Rozdíl jsem na vlasech viděla po delší době, asi 3 týdnech, ale myslím, že není důležitá doba ale výsledek. Vlasy jsem měla o dost jemnější a na pohled zdravější, leskly se mi a prostě vypadaly opravdu zdravě. Po použití jsem vlasy ale měla dost splihlé, vzhledem k tomu že po většině šamponech mám hřívu.

Každopádně šampon splnil co sliboval, a to je podle mě nejdůležitější.



 La Chévre - jemný vlasový šampon
Další bezva šampon, který se vyplatí mít doma. Do šamponu byly přidány syrovátka, což je pravděpodobně zajímavé, jelikož u žádného jiného šamponu jsem to neviděla. Je vhodný i pro muže. Šampon je vhodný pro každodenní mytí vlasů, nevysušuje pokožku hlavy a hlavně nedráždí oči.

Obsahuje : syrovátka z kozího mléka - umí potlačit i velmi úporná kožní onemocnění, neutralizuje pH pokožky a zároveň pokožku chrání před UV zářením a taky syrovátková bílkovina - příznivě působí na roztřepené a poškozené vlasy.

Vlasy jsem po umytí měla podle mě dost suché, takže jsem musela použít balzám na vlasy čas od času. Ale vlasy jsem měla opravdu nádherně jemné a lesklé.

Určitě se hodí i jako dárek, protože takovéhle obaly jsou podle mě naprosto nejlepší a nejhezčí ( já si obal schovala jen tak.. :D )





Nizoral - šampon proti lupům
Pokud vás čas od časů trápí lupy, tak rozhodně doporučuji tenhle šampon. Je to malé balení, ale stačí ho opravdu malinko a hlavně pomůže. Dřív - když jsem byla blond, jsem měla opravdu hodně lupy, hlavně vždycky po o(d)barvení. Vždycky jsem ale použila tenhle šampon a lupy byly pryč.

Šampon je trošku dražší, vzhledem k tomu, jak maličký je. 100ml = 300Kč

Sehnat ho můžete v lékárně.

Shrnutí -
Yves Rocher - proti vypadávání vlasů
☆ (5/5)
Yves Rocher - regenerace vlasů
☆ (4/5)
La Chévre 
☆ (5/5)
Nizoral
☆ (5/5)

9 komentářů:

  1. Ten szrovátkový La Chévre vypadá super. Slyšela jsem na něj jen samou chválu, možná ho zkusím.. Já teď dopatlala Biodermu Nodé S, která mi na zničené vlasy fakt dost pomohla a zkouším drogerkový Elséve s mateří kašičkou, tak jsem zvědavá:D

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten elséve jsem měla a že bych byla nějak unešená se říct nedá, sehnala jsem ho v akci takže mě ani nijak netrápilo, že nejsem extra spokojená.. :)) tak snad budeš mít lepší zkušenost

      Vymazat
  2. láká mě všechno pro rychlejší růst vlasů apod. takže super článek:)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Docela jsi mě nalákala, šampón od YR jsem měla zatím pouze jeden a byla jsem s ním velmi spokojená:-)
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. No jako nezkoušela jsem ani jeden, ale možná by se mi hodil i na ten vypadávání vlasů a na poškozené vlasy od YR :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Možná vyzkouším, potřebuju nějakou převratnou vlasovou kosmetiku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný ze zde zmiňovaných šampónů jsem nezkoušela. Obal šamponu La Chévre se mi také líbí.. A šampon na lupy vypadá, že bude také dobrý. Ale teda odrazuje mě ta cena. I když jestli je opravdu tak dobrý, tak by se to asi i vyplatilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tip, v poslední době mi dost padají vlasy a jsou takové poškozené, roztřepené, tak určitě něco z toho zkusím :).

    OdpovědětVymazat
  8. mám ho doma už dlhšie, no zatial som ho použila loen raz. no musim to napravit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger