19. září 2013

O 30cm lehčí

Ahoj vám všem, 
přeji krásný čtvrteční podvečer. Dneska nebude v tomhle článku žádná recenze na kosmetiku ani tip, jak zhubnout "30 cm". Jdu vám ukázat, jak jsem shodila hřívu.

Už dlouho, dlouho jsem si stěžovala na kvalitu vlasů, a postupně došla k závěru, že se ostříhám za cenu toho, že ty vlasy budou zdravé. Ombré mi vlasy úplně "zmrzačilo", vůbec mi nešlo pořádně se učesat a navíc, největší důvod - vlasy mi padaly a lámaly se. 


Chtěla jsem se ombré už zbavit na pořád - a to asi nejvíc proto, že ho má teď každá druhá slečna. No, i přesto jsem se rozhodla v opravdu brutální změnu. Vlasy mám sotva po ramena a jsou krásně jemné, a to nejdůležitější - ZDRAVÉ. 

Sestřih mi udělal kadeřník, kterého navštěvujeme s mamkou už cca 10 let. Pokud by vás zajímalo, kdo je tenhle svělý kadeřník, koukněte na www.pro-hair.cz/
Tak co na to říkáte? Líbí / nelíbí ?

30 komentářů:

  1. hrozně moc tě obdivuju, že jsi do toho šla. já teď u kadeřnice byla a ostříhala mi asi 10 cm dolů a už jsme naříkala :D. doopravdy jsou ale lepší zdravé vlásky než sice dlouhé, ale jen takové zničené provázky, jak vidím na mnoha slečnách. sestřih ti moc sluší, chci i víc fotku zepředu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe, určitě víc fotek bude - ale až přestanu mít deprese z toho že mám nejkratší vlasy v historii svého života! :D a děkuju moc, ono i těch 10cm stačí aby vlasy byly zdravější.. :))

      Vymazat
  2. Taky obdivuju. Mě se chci vždy brečet i když mi kadeřnice bere jen konečky. Každá si konečky představujem asi jinak. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych se takhle nenechala ostříhat, kdybych ty vlasy neměla fakt zničený.. :/

      Vymazat
  3. Wow, tak to je aka zmena! Ale podla mna v konecnom dosledku rozhodne ano, dlhe a znicene vlasky nie su korunou krasy. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Změna rozhodně k lepšímu, i když ti ty dlouhé vlasy slušely. Pěkný sestřih. Taky jsem si vlasy po peroxidování raději ustřihla, než bych na hlavě pěstovala nepěknou slámu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, souhlasím, vlasy prostě občas musí oživit sestřih.. :)

      Vymazat
  5. Někdy to změnu vážně chce, taky jsem jednou šla na mikádo. Dokonce jsem byla až tak odvážná, že jsem šla z mikáda na ještě kratší :D. Nakonec jsem pak byla ráda, když mi to dorostlo zas do toho mikáda :D. Udělala jsi dobře někdy ty vlasy potřebují odlehčit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si nikdy dlouhé vlasy neostříhala :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale ostříhala, kdyby ti padaly vlasy tak že pokaždé, když se podrbeš máš hrst plnou vlasů, dělaly se ti dredy a vlasy nešly ani rozčesat.. :)

      Vymazat
  7. Sice bych měla s ostříhání vlasů strach, ale pokud jsou hodně poničené, tak je to podle mě dobré řešení. Navíc Ti tahle proměna maximálně sluší:-)*!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Je to změna:) ale sluší to to!
    Já bych svoje vlasy hrozně oplakala. :D Prostě je miluju, ale když se takhle ničily, chápu, proč si to udělala.
    sluší ti to! ;))

    OdpovědětVymazat
  9. so cool!!! maybe we can follow each other? let me know! <3 http://exality.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. ooo měla jsi krásný vlasy, podle fotky sice nepoznám, jaký byli, ale vypadali skvěle a ty vlasy narostou. :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  11. taky jsem se nedávno ostříhala na krátko! měla jsme to moc zničené, ale teď jsme se o to začala trochu starat a roste mi to docela rychle xD

    OdpovědětVymazat
  12. Máš tie vlasy pekné aj krátke :) ja mám dlhé vlasy po zadok a nedokázala by som sa vzdať tých vlasov, ale za cenu ich zdravia určite by museli ísť.
    Pozri môj blog COLORFUL THOUGHTS :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem musela shodit hřívu, takže za mě super:-)

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. těžko posoudit, jestli se mi to líbí, žádná pořádná fotka zepředu tu není. Ale obecně se mi mikáda strašně líbí, většinou víc než dlouhé vlasy, takže bych řekla, že změna k lepším. ;)
    Audrey

    OdpovědětVymazat
  15. Určitě tahle změna vlasům prospěje a docela závidím odvahu:D
    já bych se svých vlasů asi jen tak zbavit nemohla:D

    OdpovědětVymazat
  16. Tiež som sa pred dvomi rokmi odhodlala na takúto zmenu, kvôli zničeným vlasom. Nakoniec som si na to rýchlo zvykla a už nestojím a mega dlhé vlasy ako kedysi. Mám ich cca po prsia a ak si ich človek vie pekne upraviť, tiež môžu dobre vyzerať :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger