27. září 2013

MY 1ST LADYBOX

Ahoj všem, přeji vám krásný pátek,
dneska bych vám chtěla ukázat (můj první) zářijový Ladybox.

Tak jsem i já podlehla kouzlu Ladyboxu, a objednala si ho k narozeninám. A teď tak trochu lituju, že jsem si nezařídila předplatné. Už chápu, proč tolik slečen Ladybox objednává pravidelně a moc si tuhle zázračnou krabičku chválí. (I když občas ty edice jsou slabší, jsou podle mě i tak vždy skvělé..) 


Dnes mi dorazila záříjová "MUA" krabička. Na facebooku Ladyboxu jsem se dočetla, že krabička přijde slečnám buď dnes a nebo až v pondělí. Pokud vám ještě nepřišla a chcete vědět, na co se mají těšit. 


 Jak už je napsáno na samotné krabička, tato edice je tak trochu ve stylu MUA /Make Up Academy/, jelikož s touto značkou navázal Ladybox spolupráci.
Edice obsahuje 4 produkty značky MUA, a to všechny v plném balení. Jelikož tohle je můj první Ladybox, okouzlil mě natolik, že budu pravděpodobně objednávat další!


1) MUA - GEL EYELINER
Gelové linky od značky MUA mi udělaly velkou radost. Gelové linky mám moc ráda a proto se těším až tyto vyzkouším. Slibují opravdu černou barvu a celodenní výdrž, takže jsem opravdu zvědavá a těším se, až je vyzkouším!

2) MUA - KISS PROOF LIP STAIN
Fixka, na kterou jsem nikdy neměla odvahu si koupit, takže jsem moc moc ráda, že konečně mám možnost vyzkoušet tento neslíbatelný zázrak :-) 

3) MUA - TRIO EYESHADOW INNOCENCE
Paletka, která mi udělala největší největší největší radost ze všech. Díky svým tělovým odstínům se už opravdu těším, až jí budu moct používat! Odstín hnědé, zlaté a růžovo-béžové se hodí na denní nošení a určitě se s nimi dají vytvořit skvělé líčení.

4) MUA FASHIONISTA FLAWLESS PRIMER
Nikdy jsem neměla potřebu používat podkladovou bázi, ale když mám konečně možnost, jsem moc ráda když můžu tenhle zázrak zkusit. Jelikož používá bázi opravdu hodně lidí, jsem zvědavá, jestli je opravdu tak důležitá.. 

5) PALMER'S CBF LOTION 
Nádherně vonící tělové mléko v cestovním balení, které mi udělalo radost. Parfémované je poměrně dost, ale za to moc příjemně, protože voní po kakau. Milovníci kakaa (jako já) budou v nebi! 

6) COLGATE MAX WHITE
Novinka od značky Colgate, co mi udělala radost. Po kafování zuby (bohužel) viditelně žloutnou takže mi přijde právě tahle bělící pasta vhod. Měla by při čistěni udělat velké množství pěnivých bublinek, co se dostanou i na méně dostupná místa, tak uvidíme.

7) DERMACOL PERFECT CLEANSER 2in1
Pleťová voda a odličovací voda v jednom, co nádherně voní. Ještě jsem nikdy nenarazila na tak příjemně parfémovanou odličovací vodu. Už se těším, až jí "prubnu" :-)


MÁTE TAKÉ OBJEDNANOU ZÁŘÍJOVOU EDICI LADYBOXU?
CO VÁS ZAUJALO NEJVÍCE?

12 komentářů:

  1. Také jsem si ho objednala a mám z něj velkou radost! Jsou tam skvělé výrobky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Největší radost mám z odličováku :D

    OdpovědětVymazat
  3. :OOO Vidím to tak že aj ja si ho asi objednám :))

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je asi prvý LadyBox, ktorý ma skutočne zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  5. já když jsem to videla jsem naštvaná že ji nebudu mít nejak došli finance :-D :( je užasná

    OdpovědětVymazat
  6. já si budu objednávat můj první,říjnový =)

    OdpovědětVymazat
  7. super balíček, akorát moc nechápu, proč do něho dávají pastu na zuby.. vím, že je třeba nová atd.. ale moc se mi tam nehodí

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. taky jsem recenzovala svůj první ladybox, tak se koukni na http://worldneedsblondes.blogspot.cz/ .)

    OdpovědětVymazat
  9. už se na něj hrozně těšíím !! :-) je to můj první ladybox a myslím, že na první ladybox je to totálně super, jsem nadšená a asi si pořídím i další :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Niky! :)

    Taky jsem si objednala LB poprvé k narozeninám a bohužel jsem jedna z těch, kterým přijde až zítra, ale o to víc se těším! :)) Jak jsem si všimla, tak jediné, co je rozdílné je primer, jinak mají všichni zatím to stejné, i odstíny stínů. Těším se na tvoje recenze na produkty.

    http://sheisalaady.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger