1. září 2013

5. nejlepších parfémů

Já i moje mamka máme rády jak ty levnější parfémy, tak i ty dražší. Parfums.cz je naše oblíbená stránka, kde jsou všechny úžasné parfémy pohromadě a za skvělé ceny. Pokud tuhle stránku ještě neznáte, vůbec neprohloupíte, když se na ní právě teď kouknete. Tahle stránka nabízí nejen parfémy, ale i dekorativní kosmetiku a spoustu super věcí, které by jste scháněly hodiny po drogeriích.



  • Gucci Rush 2
Gucci je italská luxusní značka, která vyrábí nejen parfémy - ale i oblečení. Každý určitě tuto značku zná, protože patří mezi velmi oblíbené a populární. 
Na základě tohoto faktu jsem se před několika roky rozhodla vyzkoušet tento parfém - a tak se vytvořila moje první závislost. Gucci rush je ovocně-květinová vůně, která se hodí jak pro každodenní nošení tak i na večerní akce. Je cítit několik hodin, což je velká výhoda. Vůni přestanete po určité době vnímat ačkoliv vaše okolí vám bude vůni chválit. Je to příjemná vůně, z které nebolí hlava. 100% doporučuji všem náročným i nenáročným ženám. 



  • Calvin Klein Eternity
Další květinová vůně, které nelze odolat. Calvin Klein má velmi známé a taky velmi oblíbené parfémy po celém světě. CK můžete znát i jako spodní prádlo, nebo jiné oblečení. Je to další skvělá značka, ačkoliv patří mezi ty dražší.
Eternity vůně je velmi originální, ještě nikdy jsem nepoznala člověka, kterému by tato vůně nevoněla. Balení sice nepatří k těm nejoriginálnějším, ale i přesto dokáže překvapit. A nakonec - nelze soudit jen podle obalu (ačkoliv to dělá snad každý z nás).
Tento parfém se hodí na každou příležitost, je svěží a lehký a dlouho vydrží. Kdybych si musela vybrat jediný parfém na světě - byl by to právě tenhle.


  • Moschino Funny!
Opět známá značka, která se věnuje nejen parfémům ale i módě. Zařadila bych ji mezi parfémy ne drahé ale ani ne levné. Moschino parfémy mě nikdy moc neoslovily, protože mi přišly těžké a ne moc svěží. Ale tahle vůně - opět ovocná, mě zaujala nejvíce. Upřímně, první věc co mě zaujala byl obal. Moc se mi líbí, je takový roztomilý a zároveň elegantní. Objednala jsem si prvně tester a když jsem zjistila, že tato vůně je přesně stvořená pro mě - objednala celý parfém. Myslím si, že tato vůně je spíš pro mladší generace, protože je svěží a hodí se spíš přes den. Určitě doporučuji slečnám, které mají rádi letní vůně. 

  • Adidas Fruity Rhytm
Adidas - známá sportovní značka, a opět věnující se nejen módě ale i parfémům. Patří mezi mé nejoblíbenější parfémy z těch levnějších. Mají ho snad v každé drogerii, je každý den na očích a i na 'dočich'. Každý určitě alespoň jednou vlastnil vůni adidas, je velmi populární a taky velmi kvalitní. Vůně je svěží, letní a lehká a vydrží také poměrně dlouho. Hodí se ke každému, ke každé příležitosti. Určitě stojí za to vlastnit alespoň jednu vůni, protože můžete sehnat vůni v malém balení a to nosit u sebe - jako já.

  • Puma Flowing Woman
Malý růžový parfém značky Puma. Další známá značka, která se vydala směrem sportovní módy a i jejich parfémy mi přijdou inspirované sportem. Tahle malá růžová lahvinka se dá nosit neustále u sebe, je to skvělý parfém v mnoha ohledech. Je levný, vydrží celkem dlouho a vůně je velmi jemná a příjemná. Je to květinová vůně, z které nebolí hlava. Vůně se hodí spíše pro mladší holky, co mají rádi květinové svěží vůně. Víc netřeba dodávat, snad jen - kupujte! :-)





A jaká je vaše pětka nejoblíbenějších parfémů ?

5 komentářů:

  1. Já měla jeden čas hrozně dlouho ten Adidas, ale pak mi taťka přivez z Německa Bruno Banani- Dangerous Woman, a od té doby tuto voňavku miluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem měla bruno banani ale přijde mi že nebyl cítit dýl než hodinu.. :/

      Vymazat
  2. Já mám teď nejraději Moschino - Pink Bouquet:)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím se přiznat, že Gucci Rush 2 jsem nikdy nezkoušela. Už několik let mám doma ale tento https://yesparfemy.cz/50452-gucci-rush-toaletni-voda-pro-zeny-75-ml.html a ten voní naprosto překrásně. Používám ho ale spíš vyjímečně. Asi i proto už ho mám doma tak dlouho.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si už delší dobu ráda koupila nějaký dražší parfém. Bohužel tady u nás ale žádnou pořádnou parfumérku nemáme, takže mi nezbývá nic jiného, než objednat přes internet. Ještě štěstí, že přes internet se dají sehnat i vzorky, viz třeba https://www.brasty.cz/vzorky-parfemu díky kterým si člověk může parfém vyzkoušet a neriskuje tak, že koupí něco, co mu třeba ani nebude vonět. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger