19. srpna 2013

Jillian Michaels - 30 Day Shred

Věřím, že každý z vás Jillian Michaels zná. Ať už ano nebo ne, 30 day shred je velmi známý cvičební plán na 30 dní,jak už můžete poznat z názvu,díky kterému by jste měli mít zpevněné celé tělo a zhubnout. Tohle cvičení je spíše pro začátečníky, protože zkušení sportovci by se při něm asi nudili. I já tohle cvičení - jakožto začátečník - vyzkoušela. A hle! Zpevněné tělo jak nikdy,4kg dole a skvělý pocit sama ze sebe. I vy by jste chtěli ? Tak čtěte dál!

Kdo to vlastně Jillian Michaels je?
Jillian je velice známá trenérka z Los Angelesm,jejíž cvičební programy pomohly a stále pomáhají tisícům žen i mužů po celém světě. Jillian nejen že vytváří cvičební programy, ale také je uznávanou odbornicí na stravu (výživa,jídelníčky...), welness a celkově celý proces hubnutí. Jillian účinkovala i v televizních show jako je The Biggest Loser nebo Losing it with Jillian. Jillian vydala už 15 DVD cvičebních programů,a má již i několik certifikátů proto je po celém světě velice žádanou trenérkou. Ovšem pokud si myslíte, že tato žena s pěkným obličejem je i milá a jde na vás pozvolna... mýlíte se. Jillian na vás křičí, dělá mužské obličeje a jde z ní strach a za to vás to donutí makat. Pokud máte pořád problém s tím, věřit že Jillian vám pomůže shodit kila a zpevnit tělíčko,koukněte se na výše zmiňované televizní programy.

30 DAY SHRED
  • Tak a teď k samotnému 30 day shred. Jedná se o cvičební program na 30 dní,který má 3 cvičební ,,levly" (úrovně). Každý level se cvičí 10 dní. Cvičení trvá každý den 20 minut a součást tohoto cvičení je protažení + strečing. Každý level se skládá z 3 částí a to síla, kardio a bříško. Odborníci ale říkají, že tělo začne spalovat tuk až po 20minutách cvičení,tak proč sakra tahle odbornice má jen 20ti minutové video? Cvičení je sice pouze 20ti minuté, ale spalujete už od první minuty a ještě dobu po skončení cvičení. Jillian říká sama "je to jen 20minut, není čas na odpočinek".
  • Za Jillian stojí dvě slečny - Anita a Nataly. Anita předcvičuje jednodušší verze pro začátečníky kdežto Nataly jede těžší verze. Každému začátečníkovi doporučuji : nenamahejte se zbytečně. Ačkoliv budete cvičit s Anitou jednodušší verze cviků,první dny po cvičení se doslova ani nehnete. Na záchod si dojdete s těží a tričko vám bude muset někdo obléct. ANO,přesně tak svaly bolí. Ale hned co si tělo zvykne na tenhle zápřah,už vás téměř nebude bolet.
  • Ke cvičení potřebujete pouze cvičební podložku a dvě činky v rozsahu 0,5-2,5 kg. Já měla 1kg činky opravdu to stačí. Jak říkám,nenamahejte se zbytečně. I s lehkýma činkama můžete zpevnit ruce! A pokud nemáte činky? Improvizujte! Napusťte si flašku plnou vody a cvičte s flaškama.
  • Cvičení je v angličtině. Pokud ale anglicky moc neumíte, vůbec se nebojte, pokud budete pečlivě sledovat každý pohyb vůbec Jillian rozumět nemusíte. Cviky můžete "kopírovat" od Anity nebo Nataly a přitom nemusíte mít ani zaplý zvuk.
Level 1 - snadné cviky,které se dají zvládnout ovšem pokud vaše tělo není na zátěž zvyklé, první dny budete doslova trpět. Ale hned co bolest ustane, už se nemusíte bát a do konce cvičení vás bude tělo bolet minimálně.
Level 2 - podle mě nejtěžší level, je nejnudnější a dá vám pekelně zabrat. Ruce se vám budou klepat, že se ani nebudete moct pořádně napít, budete se potit, možná i křičet, ale poslední dny cvičení už budou "brnkačka".
Level 3 - nevím, jestli to je tím, že jsem si na cvičení zvykla ale přišel mi klidný,jednoduchý. Ovšem při cvičení ze mě lilo jak z konve. Pořídila jsem si i potítko,kvůli tomuhle levelu :-D
RADY :
  • mějte BOTY, ve cvičení je hodně skákání a proto by vás pak bolely kolena nebo celé nohy
  • mějte připravenou VODU poblíž
  • pořádně kopírujte cviky,aby byly účinné!
  • potítko zřejmě taky neuškodí
A TY NEJDŮLEŽITĚJŠÍ RADY :
  • pokud se výsledky zprvu nedostaví, nezoufejte ale cvičte dál! Možná ty změny nejsou zvenku vidět, ale tělo se zevnitř mění každou minutou
  • necpěte se, jezte zdravě, pijte hodně vody. Nemůžete čekat výsledky,pokud se budete po cvičení cpát čokoládou. Neříkám nejezte čokoládu,ale místo snědení celé čokošky si dejte jeden čtvereček. Uvidíte že ze svého nového životního stylu budete mít jedině radost!


Motivační obrázky těch, kteří prošli změnou


9 komentářů:

  1. Taky jsem začala :-) těch 20 minut uteče celkem rychle a večer se už těším na další den cvičení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou jsem to cvičila :) pak mě to přestalo bavit :D ale tedka musím znova :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tohle jsem snad nikdy nedostala chuť. Nějak na to asi nejsem ten typ holky :D Ale věřim, že spoustu holek to baví a pomohlo jim to. Já cvičim podle toho Nike:-)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, je to pro lemry jako já ale super věc - 20minut denně a žádná velká makačka jak v posilce :D já občas taky cvičím podle Nike aplikace, ale ta mě moc nebaví :D

      Vymazat
  4. Jillien je skvělá:) pokroky jsou fakt vidět..
    a děkuju za pochvalu blogu:)
    www.phenomenalordinarylife.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vydržela jsem to asi 14 a opravdu jsem něco shodila, od září se na to chystám znova:) Nechceš se vzájemně sledovat?

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  6. tohle si pořád říkám, že zkusím, ale jsem děsně líná :D

    dík za komentář u mě na blogu, máš tu follow, jsi na řadě ;D

    http://frozen-mammoth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. od Jillian som už odskúšala rôzne cvičenia ako je Ripped in, Six weeks six pack a podobne aj 30 day shred a telo som mala naozaj zpevnené aj svaly :) no cez leto som prestala ale o5 som s tým začala :) tak som rada,že som narazila na takú bloggerku :) veľaa šťastia..drž sa! výsledok stojí zato :))

    OdpovědětVymazat
  8. nejhorší je vydržet těch 30 dni a nevynechávat .. :D v mém případě to nejde.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger