10. srpna 2013

Rimmel - lasting finish

Rtěnka značky Rimmel ,,Lasting Finish"
Krásná rtěnka, v krásným "balení" a s úžasnýma schopnostma. Co víc si od rtěnky přát?! Tahle rtěnka patří mezi mé oblíbence. Vydrží dlouho na rtech, má krásnou barvu, netřpytí se jak většina rtěnek a krásně se roztírá. Rtěnka mi vyhovuje už jen proto, že její hrot umožňuje rychlou aplikaci aniž by jste matlali okolo rtů. Dokonce i nádherně voní! Já si od rtěnky slibuji jen 2 věci a to - rychlou aplikaci a dlouhotrvající efekt. Tyhle podmínky tahle rtěnka stoprocentně splňuje. Barvy jsou nádherně syté, pro mě je tedy nevýhoda mít jí přes den, protože tenhle odstín se hodí spíše na noční akce. Ale to mi ovšem nezabrání jí nenosit i do školy a vlasně všude. Jen upozorňuji, že pro ty, kteří mají suché rty doporučuji použít balzám, jelikož tahle rtěnka celkem dost vysušuje.
Rtěnka se dá zakoupit od 100 Kč například na rimmel.cz

3 komentáře:

  1. Já sice nějak nepoužívám, ale takhle rtěnka vypadá dobře. Až na to vysušování rtů. Mám je bohůžel docela hodně suché...

    OdpovědětVymazat
  2. ta barva vypadá hezky, na rtech to musí být zajímavé :) jinak moc se mi líbí tvůj blog, jsem nový pravidelný čtenář ;) :)

    http://disisfashun.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je super!!

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat na svou giveaway na téma Back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger