20. července 2018

MOTD | Třpytivé Líčení Se Soft Glam Paletkou + Konec blogu?

Krásný pátek vám všem!
V dnešním článku bych vám ráda ukázala mojí velmi často nošenou variantu líčení se Soft Glam paletkou od Anastasia Beverly Hills (recenze zde). Toto líčení je ideální pro každou příležitost, je velmi rychlé a můžete ho nosit denně, protože je dobře nositelné. Mimo to bych si s vámi ale chtěla popovídat trošku vážněji o tom, jak se momentálně cítím a jaký postoj k blogu mám, protože si myslím, že si zasloužíte vysvětlení, proč tu není jeden článek za druhým, ale vypadá to tu stejně, jako když jsem měla zkouškové. O tom ale až dále, prvně něco o líčení. 


Dnešní líčení ani zdlouhavě popisovat nebudu, protože je velmi jednoduché a žádný složitý postup nevyžaduje. Jde jen o to. že začnete světlým stínem načrtávat tvar líčení, který pak ztmavíte, hodně blendíte a přes víčko hodíte třpytivý stín (v mém případě kombinaci dvou třpytivých stínů) a do vnitřního koutku rozjasňovač, já použila Amrezy, který je nádherný především teď v létě. Líčení můžete ale nemusíte doplnit linkou, nebo jako já, pouze řasenkou.
-
Teď k tomu, o co bych se s vámi chtěla podělit. Již delší dobu, konkrétně několik měsíců, cítím spíše povinnost psát recenze a články, a ačkoliv jsem si myslela, že je to jen školou, prostě nějakej writer's block, tak nyní, když už jsem se těšila, že po dovolený na články skočím a budu psát od rána do večera jsem zjistila, že mi to stále radost nepřináší, nebo ne alespoň takovou, jako dřív.

Nechápejte mě špatně, kosmetiku miluju pořád a líčím se pořád, baví mě zkoušet nové produkty, ale když už sepisuji nějakou tu recenzi, tak si říkám, proč necítím takové to nutkání vydat ze sebe všechno? Je to jen špatným obdobím? Proč se ztratila ta vášeň, kterou jsem několik let měla? Možná je to tím, že když vidím všechny úspěšné blogerky, které se mohou své vášni věnovat naplno, jak si plní sny a jak je blogování baví, roste jim publikum a jsou skvělé (tohle není hate ani vyčítání, jen konstatování) tak jim závidím, že na to mají čas. Já v průběhu akademického roka pracuji, studuji a blogu už se nevěnuji jak bych chtěla, a když už přišel čas prázdnin, doufala jsem, že si vynahradím akademický rok a nedostatek času a boom - já při psaní článku necítím radost.

Nevím čím to je, nevím zda je to pouze období, nevím proč to přišlo tak znenadání a hrozně mě to štve, protože vím, že když jsem měla psát článek třeba před rokem, těšila jsem se na to, jak vám o produktu povím, nebo jak vám ukážu super líčení. Nyní už vnímám, že i publikum preferuje aktivní blogerky a proto nemám šanci nikdy vyrůst - nemám čas se věnovat blogování a dát do toho všechno - a momentálně ani nechci.

Po poslední giveaway na mém instagramu jsem zjistila, že tyhle soutěže mě víc štvou než baví, protože upřímně ztratit polovinu získaných sledujících díky soutěži po ukončení a vyhlášení soutěže mi přijde hodně smutné a nefér, protože já dávám produkty do soutěže za účelem odměnění nějakého fanouška, a ne někoho, kdo přišel jen pro výhru a pak zase mizí. V jedné soutěži se mi dokonce stalo, že výherce mě po obdržení balíčku dal hned unfollow - to mi nepřijde fér. Možná i tohle přidalo k mé depce z blogu, protože když vidím přístup některých lidí, je mi líto, že ti správní sledující pak nedostanou nic, ačkoliv by si to zasloužili.

Neplánuji ukončit blog v žádné blízké době, dávám tomu ještě čas, avšak si myslím, že pokud se nenavrátí nadšení z tohoto koníčku, nebude mít cenu pokračovat v něčem, co vnímám jako povinnost, protože od toho mám práci. 


Products used: 
Anastasia Beverly Hills Soft Glam
Anastasia Beverly Hills Amrezy Highlighter (vnitřní koutek)
TheBalm MadLash Mascara
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade (Dark Brown)

Do komentářů mi dejte vědět, jak se vyrovnáváte vy s tím, když vás přestane bavit něco, co jste doposud měli rádi a rádi dělali. Prožíváte někdy momenty nejistoty, vzteku z té situace a zklamání ze sebe samotných? 

Mějte krásný pátek. 💋

8 komentářů:

  1. Ahoj Nikčo,

    rozhodně nekonči, protože v líčení jsi mou inspirací :)

    Musím se přiznat, že občas taky chytnu takovou tu "nechuť", protože jak jsi psala, odešleš balíček, výherce dá unfollow a pak se drze přihlásí zpět, když je další soutěž, nechápu to a takové lidi při vyhlášení prostě "ignorujem".

    Jak se s tím vyrovnáváme? Rozhodně to chce nakopnout a určitě to nevzdávat, podle mě jsi skvělá blogerka a máš rozhodně co nabídnout. Nám pomáhá si postěžovat někomu blízkému a svěřit se.

    Jinak na druhou stranu - musíš mít ze sebe radost, protože si followers nekupuješ ani nepodplácíš a věř, člověk je pak opravdu moc rád, že jsi to vydřel sám.

    Budeme na tebe myslet, kočko a i kdyby jsi si dala pauzu, rozhodně ale blog nemaž ani nekonči, věř, že jednou se k blogu vrátíš s chutí a nadšením.

    Kdyby jsi něco potřebovala, rozhodně napiš,

    posíláme pusu,

    Šárka a Káťa.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoooj Niky,
    než se vyjádřím k tvému povídání, nebo jak to nazvat. Však to není důležité :-) Tak Ti chci opět pochválit tvé dnešní líčení, jako vždy krásné! Přesně takové jemné mám nejraději a cítím se v něm nejlépe.

    Jinak už k tvému vyjádření se ohledně blogování :) naprosto tě chápu, ale možná to chce čas a opět tvé nadšení přijde. Také mě občas popadnou ty chvilky, někdy kratší někdy delší, kdy nemám náladu, vyloženě se mi nechce, ale vím, že to prostě udělat musím. Ale pak se to odrazí na kvalitě a je mi z toho ještě větší smutno, než kdybych se na to vyprdla úplně.
    Jsem ale ráda, že to s blogováním nechceš zabalit, protože na tvůj blog chodím velmi ráda a vždy obdivuji tvé krásné promakané líčení!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Niki úplne Ťa chápem, ja si podobnými obdobiami prechádzam stále. Hovorím si presne to isté ako píšeš v článku. Veľakrát som si povedala, že to už nemá význam, no zatiaľ ma to vždy za nejaký čas prešlo. Niekedy je dobré si dať jednoducho pauzu, niekedy treba aj dlhšiu pauzu. Ty si však nesmierne šikovná a talentovaná a bola by veľká škoda, keby si s blogovaním prestala. Robíš dokonalé fotky, krásne líčenia a tiež moc pekné recenzie.
    Teraz si hlavne uži leto a oddych od školy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, akoby som to písala ja! Nech nezabudnem, líčenie je naozaj prekrásne. Ale k tomu zvyšku - cítim sa úplne rovnako. Aj čo sa týka blogovania, porovnávania svojej aktivity a úspešnosti s inými blogerkami a tiež mám rovnaké pocity ohľadom súťaží. Dokonca sa mi stalo to isté, čo popisuješ, že mi výherkyňa po doručení balíčku odišla.
    Na jednej strane sa mi dosť uľavilo, že nie som sama, kto má tieto pocity, na druhej strane mi to je veľmi ľúto, že je to tak práve u teba.
    Akokoľvek sa rozhodneš, hlavne buď šťastná. Ja väčšinou tieto obdobia prečkám v nižšej či žiadnej aktivite a snažím sa spomínať, prečo som začala a ako som sa vtedy cítila. Odosobniť sa od toho, že z blogovania sa stáva tvrdý marketingový biznis a „blogerky“ sa nazývajú aj dievčatá, ktoré majú len IG účet s kúpenými sledovateľmi. Naposledy... teraz vlastne... som sa rozhodla sa na to vykašlať, prestať riešiť tieto „influencerky“ a robiť to, čo ma baví preto, že ma to baví a nie preto, že cítim akýsi tlak či potrebu rastu v číslach, aby som sa necítila ako neschopný outsider... Dáva to zmysel? Dúfam, že áno.

    Držím ti palce!

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  5. Fúú tak tvojho blogu by bola veľká škoda. Na jednej strane ťa chápem, možno po chvíli by si znova nabrala druhý dych a na druhej máš tu mnoho fanúšikov, ktorí dennodenne čakajú čo nové vypustíš napriek tým, ktorí napríklad chodia len po výhru. Tých nezmeníš ale tí, ktorí zostávajú sú podstatní.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  6. Je to opravdu škoda, ale třeba to chce jen čas. Spousta věcí dokáže odradit a naprosto té chápu. Dej si pauzu a třeba se k blogu někdy ráda vrátíš. Jinak líčení je nádherné, jako vždy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Byla by to velká škoda Niky, jelikož už bloguješ šíleně dlouho a dotáhla jsi to opravdu daleko. Tohle období měl každý z náš. U mě například tohle období ještě pořád je. Jednou si říkám, že bych tak zase strašně chtěla blogovat, protože mě to opravdu bavilo, ale na druhou stranu se mi do toho vůbec nechce. Přitom mám tolik nové kosmetiky, o kterou bych se chtěla podělit i veřejně, ale jsem na to asi prostě líná. Uvidíme, třeba mě to časem chytne.
    A ty rozhodně nepřestávej!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger