20. března 2016

Benefit | POREfessional Matte Rescue Gel

Krásnou neděli vám všem,
pokud jste sledovali můj instagram v době, kdy jsem byla v Londýně, asi víte, že jsem si udělala menší shopping spree v Debenhams a to konkrétně v Benefitu, od kterého jsem si pár věcí pořídila. Vzhledem k tomu, že od Benefitu jsem nikdy nic nezkoušela ani nevlastnila, byla jsem nadšená,  že konečně od téhle značky něco vyzkouším. První věc, na kterou jsem pomrkávala byl tenhle primer, který určitě znáte. POREfessional je velmi známý primer a tohle je inovovaná verze, ve větším balení a o něco lepší. Tak mrkněte na dnešní recenzi, pokud vás zajímá, jak tenhle primer u mě obstál. :) 


Balení je podle mě super, podobně jako TheBalm, myslím si, že Benefit má super, výstižné ale i vtipné a originální jak názvy produktů, tak stejně i produkty jsou skvěle promyšlené. Za mě rozhodně palec nahoru, protože balení i název tohoto produktu je super promyšlený. :) 

Gel funguje tak, že ho natřete v tenké vrstvě na pleť, necháte ho pár minut "působit" a zkrátka usednout na pleť a můžete jít buď na make up nebo to nechat jen s gelem. Gel vypadá na ruce trošku modře, ale samozřejmě vaše pleť po něm nebude šmoulí, na pleti je transparentní. Já ho nosím na oba způsoby - bez make upu i s ní, a musím říct, že se tenhle gel velmi rychle stal součástí mé denní rutiny, protože s mastnější pletí si zkrátka musíte najít pomocníka a tohle je naprostý svatý grál. 

Výdrž je perfektní, musím říct, že bez pudru mi vydrží matná pleť opravdu celý den, ale záleží také na tom, jaký make up použiji. Když použiji Benefit makeup, pleť má tendenci po takových 5 hodinách na T zóně vypadat mastně, ale třeba s mým oblíbeným bareMinerals make upem se tohle neděje, a moje pleť je matná celý den. Takže pokud se rozhodnete pořídit si tenhle gel, myslete také na to, že se může pod make upem chovat jinak, než když ho dáte na pleť samostatně. 

Co se týče stahování pórů, tak tam je beze sporu bezkonkurenční. Nikdy jsem neměla produkt na stahování pórů, takže konečně teď vidím, jak může můj make up nebo moje pleť vypadat, aniž bych na nose měla nepěkné póry. Snažila jsem se vám vyfotit rozdíl (před a po) ale nemám tak dobrý foťák, aby to bylo vidět, ale věřte mi, že jakmile jednou uvidíte na sobě rozdíl, nebudete nikdy chtít jinou pleť. :D Jediné mínus je zkrátka trošku vyšší cena, ale zase je to velké balení a to budete určitě spotřebovávat hoodně dlouho. 

+
stáhne póry
matuje pleť
vydrží celý den
může se nosit pod makeup i bez makeupu
je voděodolný
-
vyšší cena

benefit porefessional new matte gel matte rescue review
Hodnocení: 5/5
Upřímně - nikdy jsem takovým matujícím gelům nevěřila, natož něčemu co "stáhne póry", ale musím říct, že mě skutečně tenhle primer překvapil a nelituji ani koruny, které jsem do něj vrazila. Používám ho denně, ať už bez makeupu nebo s ní, vždy mi udělá mnohem hezčí pleť. Pokud máte mastnou T zónu jako já, určitě takovéhleho pomocníka oceníte, protože skutečně vaše pleť nebude mastná, ale matná a to celý den, navíc jako bonus vám stáhne póry kdekoliv, ať už na nose, čele, nebo bradě. 

Používáte matující gely?
Jaké produkty od Benefitu byste rádi vyzkoušeli? 

6 komentářů:

  1. O něčem takovém čtu poprvé a vypadá to jako zázrak! Jestli bych měla do něčeho investovat, tak by to byl nejspíš tento nebo podobný gel:)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, ten by se mi asi i vyplatil, ale kvůli ceně o něm ještě "chvíli" musím zauvažovat..

    OdpovědětVymazat
  3. Od Benefitu nemám nič :( ale veľmi by som niečo chcela ...
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Benefit ma vazne moc pekne obaly. :-) jinak nic jsem jeste nezkousela, ale tento vypada dost dobre, skoda te ceny no.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. matující gely nepoužívám, ani moc nemusím (podle mě) a přestala jsem používat i pudr. vím, že pudr zároveň "chrání" makeup, ale nějak mě to přestalo bavit, čekám zase na léto :D jinak ta balení Benefit umí:) - a podle mě bude tenhle produkt fajn:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. podľa recenzie vyzerá naozaj ako "zázračný" produkt :) ja som mala kedysi takýto gél od Garnier, ale vraj to nie je veľmi zdravé,lebo pleť pod ním nedýcha...ale čo už je dnes zdravé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger