10. ledna 2016

TheBalm | Meet Matt(e) Liquid Lipstick

Krásnou neděli vám všem,
říkali jste si, že tu už dlouho nebyla žádná zmínka o čemkoliv od značky TheBalm? Připadalo vám to divné, že na to, jak velkou obsesi k této značce mám, to přišlo divné i mě. Ale po Vánocích se do mé sbírky téhle značky přidal další člen k šťastné TheBalm rodince, další Matt(e) do sbírky a tentokrát v trošku odměřenějším odstínu Charming. Pokud o tom ještě nevíte, značku TheBalm naprosto zbožňuji a doma už mám pěknou kupu věcí od této značky a postupem času jsem si k téhle značce vytvořila doslova silný vztah, že mi ukápne nejen jedna slza, když vidím ty krásné věci... No, ale teď už tedy k dnešnímu článku. Pokud vás zajímá tato tekutá rtěnka v nádherném odstínu. 



Jelikož už doma jednu tekutou rtěnku mám a recenzi jsem na ní také psala, o obale vám tu moc říkat nebudu, jen zopakuji, jako v každé recenzi, že zkrátka TheBalm obaly umí a ačkoliv tohle není jejich nejzábavnější obal, je to jejich nejpovedenější název pro matnou rtěnku. Zkrátka, názvy produktů a balení produktů je něco, v čem TheBalm nikdy nezklame.


Já mám odstín Charming, což je taková tmavší nude barvička, která se v lahvičce tváří tak jako růžově, ale ve skutečnosti je o něco tmavší, než se zdá. Co by někomu možná mohlo vadit je to, že rtěnka má takovou mentolovou parfemaci, která mě osobně trošku vadí. Ne, že bych jí nemohla vystát, ale rozhodně z ní nejsem nadšená, ale dobrá zpráva je, že je cítit jen do té doby, než rtěnka zaschne, což je maximálně 5 minut, pak už o ní nevíte.



Aplikace je stejná, jako u všech tekutých rtěnek. Upřímně, doporučuji si pořídit štěteček na rty, pokud máte nestabilní ruce jako já a nezvládli byste udělat rovnou čáru. U téhle rtěnky všechny ty nedokonalé tahy nebo křivé obrysy rtů sice nejsou tolik vidět jako u tmavé rtěnky (jako je například Adoring) ale i tak, vypadá to mnohem lépe, když rtěnku nanesete štětečkem, protože se s ním snadněji manipuluje. Ale pokud se toho nebojíte, klidně to můžete zvládnou i jen aplikátorkem z rtěnky, ovšem je jasné, že to nebude tak dokonalé.

Výdrž je super, přijde mi, že je o dost lepší než u Adoring brášky, kterej se rozmazává a rychle ze rtů zkrátka jde dolů. Charming Matt je úplně jiný, ačkoliv s výdrží na tom není tak dobře jako Lime Crime, dá se mnou 8 hodin, pak už směrem z vnitřku rtů začne mizet, obzvlášť po jídle. Pití je v pohodě, to rtěnce neublíží nijak, jen vážně to jídlo. Takže abych řekla pravdu, z tohoto odstínu jsem nadšená více, než z odstínu Adoring. Jediné, co bych vytkla, je asi to, že ke konci dne mám vždy mírně suché rty, kterým ale pomůže silná vrstva Carmexu přes noc. 

Abych to tak shrnula v bodech:
+
obal
výdrž
velký výběr odstínů
dostupnost
vůně
-
vysouší maličko rty


 Hodnocení: 5/5
K zakoupení na parfums.cz (kde mimochodem najdete více překrásných odstínů!)
 Rtěnku bych vám všem moc doporučila, já jsem si jí velmi, velmi oblíbila a nosím jí velmi často. Je to skvělý odstín především pro každodenní nošení, třeba i do školy nebo do práce, ale i na večer. Dá se sladit s každým líčením, a vždy vypadá skvěle. Podle mě tohle můj nejnositelnější odstín, stejně jako tekutá rtěnka od Pupy, je i tohle můj miláček. 

Líbí se vám matné rtěnky?
Preferujete spíše výrazné rtěnky nebo nude odstíny?

11 komentářů:

  1. The Balm je úžasná kosmetika :), maprosto chápu tvůj citový vztah k ní..jsem na tom úplně stejně :D. Rtěnka je nádherná, já mám zatím jen pudrové věci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! já matné věci miluju, že vysušují mi moc nevadí;) Zrovna jsem si včera koupila matný stain Sephora;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělá barva! Tu bych se ani nebála nosit :D Mně se takové rtěnky moc líbí, ale mám doma jednu podobnou. Lip lava od MUR, ale nevím, jak ji nanášet, protože vždy neskutečně zalézá do vrásek :/ Ale štětcem jsem to ještě nezkoušela, tak si ho asi pořídím.

    Benefit They're Real!

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa vážne páčia matné rúže a tento vyzerá úžasne!

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá hezky! Mám raději nude odstíny, ale občas použiji i nějaký výraznější :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Matne rtenky se mi moc libi a tenhle odstin vypada nadherne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musim teda rict, ze tento odstin vypada vazne bozsky. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Zbožňujem matné rúže. Mojím favoritom sú tie od Astoru :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger