24. ledna 2016

Dior Addict | Parfém & Rtěnka

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu pro vás mám připravenou recenzi na parfém od Christiana Diora, který jsem si během krátké doby velmi velmi oblíbila a zamilovala. Na letišti v Praze jsem ho poprvé omrkla, přičichla si k němu a zamilovala se. Tohle je totiž ten nejrkásnější parfém, který jsem asi měla, je vzhledově na první příčce, o kterou se dělí s Daisy od Marca Jacobse. Do řady Addict od Diora jsem se zamilovala několikrát, po každém vyzkoušení v Sephoře.. a doma se mi sešla tato Addict rtěnka a parfém Addict.. :-) Tak mrkněte na dnešní recenzi, pokud máte slabost pro krásné obaly a kvalitní produkty. 


Obal parfému je naprosto SKVOSTNÝ. Ať už mluvím o papírové krabičce, nebo o obalu samotného parfému. Krabička má na sobě nádherný holografický čtvereček v kterém je nápis a po okrajích je holografický proužek. Už sama krabička působí naprosto luxusně a překrásně a prostě se na ní hezky kouká. Samotný obal parfému je překrásná, průhledná lahvička se stříbrným víkem a rozprašovačem. Na rozprašovači i víku je CD, a zkrátka to vypadá vážně krásně. Parfém, sám o sobě má růžovou barvu, takže to vypadá vážně krásně a elegatně.... Mohla bych se tu rozvášnit o obale ještě víc, ale myslím, že toto stačí. Zkrátka se asi všichni schodneme na tom, že je to vážně povedený kousek. 


Parfém má výbornou výdrž, vydrží tak 8 hodin, pak už pomalu ale jistě se vytrácí a je nutné ho použít znovu, ale musím říct, že tohle je velmi dobrá výdrž, a jak jsem již řekla, i v tomto ohledu je na první příčce s Daisy od Marca Jacobse. Vážně vůně drží hooodně dobře, během dne je zkrátka pořád cítit, ale zároveň je to jemná vůně, z které nebolí vůbec hlava. Není to totiž moc těžká, ale ani sladká vůně, řekla bych, že takový střed avšak malilinko spíše sladší. 

Hlava

bergamot

Srdce

frézie, konvalinka

Základ

pižmo
K vůni bych snad už více ani nedodávala, myslím si, že pokud jí někde v parfumerii omrknete, určitě pochopíte, proč jsem si jí tolik zamilovala. Je to nádherná, jemná vůně, která je naprosto vhodná pro každou událost - ať už do školy, práce, do kina, na party nebo nějakou důležitější událost. Je velmi univerzální a hodí se, podle mě, ke každé dámě, ať je jí náct nebo cet

Co se týče rtěnky, na ní jsem recenzi již psala, ale v dnešním článku bych jí také ráda zmínila, protože hrozně ráda nosím tyto dvě věci pohromadě - nevím proč, prostě se mi líbí používat tyto dva produkty k sobě a vždy, když se voním touto vůní, si na rty dám hydratační rtěnku této značky. Mám jí už nějaký ten pátek, a už tam mám hoooodně málo, ale stále jí miluji a teď v zimě obzvlášť, protože je hydratační a do zimi zkrátka ideální. 

Hodnocení parfému: 5/5
Hodnocení rtěnky: 4/5
Abych řekla pravdu, parfémy jsou jedna z mála věcí, do které se nikdy nebojím investovat. Dražší parfémy se mi opravdu vždy vyplatily, a absolutně se nedají tyto parfémy a vůně srovnávat s tím, co najdete v drogeriích. I kdyby jste někdo řekl, že parfém je zbytečná investice - budu nesouhlasit, protože parfémy jsou jedna z mála věcí, do které by měl každý trošku investovat, přece jenom máme všichni rádi, když projdeme okolo člověka, který krásně voní. A většinou lidé, s výraznějšíma vůněma mívají dražší značky, které jsou zkrátka odlišné od normánlních vůní. Všem vám tuto vůni i rtěnku od Diora doporučuji, myslím si, že když vyzkoušíte v parfumerii oba produkty, budete nadšeni a budou se vám produkty líbit.

Kupujete dražší parfémy?
Jaký parfém používáte momentálně vy?

8 komentářů:

  1. Ja mam jenom jeden drazsi parfem od ne tak zname znacky, ale moc rada bych si jednou nejaky poridila :) Aktualne pouzivam vyse zmineny parfem Magnificora a potom prirodni parfem s ruzi od Weledy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam jenom jeden drazsi parfem od ne tak zname znacky, ale moc rada bych si jednou nejaky poridila :) Aktualne pouzivam vyse zmineny parfem Magnificora a potom prirodni parfem s ruzi od Weledy :)

    OdpovědětVymazat
  3. já teda nepoužívam až tak drahý parfémy ale mam ráda třeba nike normálně z drogerie, ten vydrží dlouho a je levný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám omnoho radšej drahé parfémy ako tie lacné, pretože vo výdrži sa to porovnať nedá. Niektoré vydržia voniať intenzívne naozaj celý deň! Momentálne mám najradšej Burberry Body a Armani Sí Intense. :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno aj drahé sú super = ale zas aj pri nich sa niekedy našiel taký čo za veľa nestál. posledne ma dostali tieto parfémy http://www.parfumylacno.sk úplný opak ako kedysi, pretože nielenže ide o lacné ale ešte aj napodobneniny. no sú super :D

      Vymazat
  5. Tááák takéto vecičky môžeme asi každá z nás :3 Vyzerá naozaj super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger