28. června 2015

ZIAJA OLIVE LEAF MASK

Krásnou neděli vám všem přeji,
počasí v České Republice je prý dost mizerné, a já musím říct, že o to méně se mi chce domu. Miluju moře a teplé počasí, takže dovolená zde je pro mě úplně to nejlepší, co mě v létě čeká. Doufám, že alespoň do Čech dovezu dost sluníčka, a nezmrznu, ať přiletím a vyjdu z letiště. Ovšem, teď už ale půjdem na recenzi, kterou jsem si tu pro vás připravila. Pečující kosmetika se tu tolik neobjevuje, nebo alespoň ne tolik, co bych si přála vám o ní povědět, přeci jenom je to důležitější složka kosmetického vybavení než dekorativní kosmetika. Dnes vám tu tedy představím olivovou masku od značky Ziaja, kterou jsem tak před měsícem vyzkoušela poprvé a okamžitě jsem si jí oblíbila.


Obal masek je snad stejný, bez ohledu na to, jaká značka takovou masku vyrábí, takže podle mě to je prostě jen jiné barevné provedení, než které jsem viděla třeba v drogeriích. Od Ziaji mám doma jejich celou olivovou řadu, a oliva která je na “obrázku” je na všech produktech, ovšem mi to nepřijde nijak extra atraktivní, ale k téhle řadě se mi to líbí a myslím si, že se to k ní i hodí. Rozhodně na mě působí svěže a čerstvě, ale to dělá asi ta zelená barva. Rozhodně to není to nejlepší na celém produktu, ale nelze říct, že by se k němu nehodil.

Účinky masky- tady už to je něčem jiném, maska mi vyšla na 2 použití, a musím uznat, že první použití podle mě bylo dost nezáživné, protože jsem rozhodně rozdíly hned neviděla. Spíše se mi zdálo, že pleť je po něm trošku vysušenější, ale hned druhé použití mě vyvedlo z omylu. Po druhém použití jsem měla o strašně moc jemnější pleť, a musím uznat, že jsem takový rozdíl od prvního použití rozhodně nečekala. Pleť vypadala mnohem jemnější, zdravější a prostě od pohledu působila mnohem zdravěji. Zpozorovala jsem to obzvlášť v oblasi pod očima, kde většinou mám kruhy pod očima nebo takové ty červené flíčky, které se mi dělají z alergie. Toho jsem se zbavila.

Ale musím říct, že mě naštvalo to, že maska mě nehorázně pálila v koutkách nosu. Musela jsem si trošku masku omýt, aby se to dalo snést, ale opravdu to nebylo příjemné a je to asi jediné mínus, které tato maska má. Možná to je tím, že jsem alergická na některou složku, ale i přesto si myslím, že je nutné vzít v potaz to, že tahle maska může jemnější pleť trošku podráždit.

Hodnocení: 4/5
K zakoupení na parfums.cz

Masku všem rozhodně moc doporučuji, myslím si, že by stálo za to jí zkusit ale zároveň to chce určitě trošku omrknout složení, aby jste třeba neměli alergii na některou složku, protože podle mě je důležité vědět, co si na obličej dáváte. Nemluvě o tom, že maska krásně a jemně voní, velmi čistě a svěže a to já mám asi nejraději, co se pečující kosmetiky týče. Jednoduše, za tu cenu určitě stojí za to, masku omrknout.  

Jakou masku rády používáte vy?

4 komentáře:

  1. Ziaju jako takovou mám moc ráda, ale musím se přiznat, že pleťové masky jsem ještě nezkoušela. Já mám hodně ráda slupovací masku Ryor a pak taky noční od Natura Siberica. Ovšem úplně nejčastěji teď používám zelený jíl od Saloosu :)

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám pár produktů od této značky :) a začíná se mi líbit :))

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  3. Já masky dost zanedbávám, aktuálně mám doma nějakou hydratační od Oriflame, kterou jsem zatím zkoušela jen jednou, ale měla jsem po ní nádherně jemnou pleť :-) Jinak mám ráda takové ty slupovací Balea a plánuji si pořídit slupovací masku Himalaya Herbals nebo Ryor :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Wanna try :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger