18. února 2015

Nivea | COLOR CARE & PROTECTION HAIRSTYLING

Krásnou středu vám všem přeji,
dnes mám pro vás připravenou recenzi na dva produkty od Nivei, které mi přišly k zrecenzování už stráášně dávno, ale dokopala jsem se k téhle recenzi až teď. Produkty na vlasy moc neprožívám, myslím si, že nejlepší je "najít si ten svůj" produkt, který vyhovuje člověku nejvíce a pak ho používat už pořád. Tím narážím na to, že pěnu ani lak na vlasy jsem v drogeriích nikdy neměla potřebu zkoumat a zkoušet nové a nové druhy, ale paradoxně, hrozně jsem se těšila že svůj klasický lak na vlasy od Welly vyměním za nový lak, na tužící pěnu jsem se kupodivu těšila ještě víc, protože jsem po dlouhé době mohla zkoušet natáčení vlasů. Do testování jsem se vrhla prakticky hned,... no a na výsledky se podívejte vy sami :) 

Začnu balením, a protože jsou oba produkty prakticky stejné, tak abych to nemusela psát dvakrát, tak to napíšu obecně. Balení je takové nevýrazné, nebo spíš takhle - není to nic, co by mě na první pohled v drogerii zaujalo. Myslím si, že modré a stříbrné produkty jsou takový signature look Nivei, a produkt který by měl jinou barvu by mě asi spíš zarazil. Oba krasavci jsou z jakéhosi kovu, takže stačí mít mastné ruce a každou chvíli vám z ruky bude balení padat. To není mínus samozřejmě, to je jen to, že nesmíte být šikovní jako já. Líbí se mi, že produkty mají nahoře takový tvar, že se snadno drží. Je tam totiž trošku zúžená lahvička a tím pádem víte, kde přesně produkt chytit. Teď už tedy ale na jednotlivé produkty. Mimochodem, oba to jsou produkty, které byly vyvinuty pro barvené vlasy, které mají UV filtr, a obsahují keratin, který by měl barvu "udržovat při životě" po celou dobu používání produktu.

První na řadě je tužící pěna z řady Color Care & Protect
Tahle pěna je vlastně skoro moje první pěna po hafo letech, myslím si, že dobrých 5 let to bude a musím říct, že jsem si vzpomněla jak super natočený vlasy mi vydržely celý den. Já mám totiž strašně divný vlasy - když je mám krátký, tak se mi vlní a jde s nima něco dělat, natáčet, žehlit...jenže co mám už zase dlouhé vlasy, tak mám problém s tím, že jsou tak těžké že žádné natočení mi na nic nevydrží, žádný účes s nima nejde udělat, a vždycky jsem za to vinila i svoje vlasy, že jich je tolik, že jsou moc těžký...ale zjistila jsem, že stačí používat produkty jako je právě tahle pěna, aby mi vlasy natočený vydržely.


Aplikace je poměrně....těžká. Když si teda dáte tu pěnu do hrstě, zjistíte, že jí máte buď moc nebo málo a ve finále jí máte buď na jednom místě strašně moc, nebo na celé hlavě ale za to skoro vůbec. Je hrozně těžké odhadnout množství, které by se mělo použít ale jakmile to vychytáte (a věřte mi, že vychytáte, stačí 2-3 aplikace a máte to) tak to jde skvěle. Pěna se do vlasů hezky zapustí, dokonce i voní, takže vlasy strašně příjemně voní i po kulmování. Jediné, co mě trošku vadí, je že musíte vlasy po kulmování rozčesat. Jakmile natočíte totiž vlasy, přijde mi, že se jednotlivé "kusy" vlasů spojí a tvoří potom jednu velkou, slepenou loknu. Musíte tedy vzít buď hřeben nebo stačí i prsty a některé lokny tímto způsobem projet, aby prostě nevypadaly tak ulepeně.

Neměla jsem s tímhle tužidlem ve finále žádný problém, vlasy mi díky němu vydržely natočené několik hodin a vypadaly upraveně krásně, leskly se, a opravdu držely svůj tvar. Jediné co mě vadilo a jako opravdu hodně je to, že hned jsem musela vlasy mýt když jsem přišla domů, protože byly prostě tak moc zafixované v kudrlinách že bych s tím nemohla třeba spát. Prostě to byl takový nepříjemný pocit a já si myslím, že na jednu stranu to je fajn, že to takhle drží ale potom už se vám zdají i vaše vlasy prostě moc těžké.

Slíbené účinky:

  • 24hodinové zpevnění účesu a objem
  • dodává vlasům lesk, pružnost a hedvábnou hebkost
  • chrání barvené vlasy před slunečním zářením vyblednutím
    K zakoupení na parfums.cz

    Jako druhý produkt, který jsem si pro vás připravila, je z té samé řady "Color Care & Protect", ovšem tohle je  lak na vlasy, který by měl vlasům pomáhat udržovat intenzitu barvy a záři.

    Ačkoliv laky na vlasy spíše nepoužívám, tenhle jsem používala celkem ráda. Tenhle lak mě několikrát zachránil ze situace bad hair day takže jsem díky němu vypadala vždycky jako člověk. Já lak na vlasy používám jen ve chvíly, kdy mám vlasy fakt nějak divně splihlé, nebo třeba když si je zapomenu den před tím umýt. 


    Nevím moc, co k tomuhle laku říct, myslím si, že je to klasický lak a není ani nejlepší ani nejhorší jaký jsem kdy použila. Z drogerie určitě není top a nemyslím si, že by člověk absolutně musel okamžitě do drogerie sehnat tento lak na vlasy.

    La by měl zachovávat intenzitu a barevný lesk jako když si vlasy čerstvě obarvíte.. no musím říct, že nic takového jsem nezpozorovala. Vlasy jsem lesklé ani o moc intenzivnější neměla a myslím si, že ani nejde něčeho takového docílit pomocí laku na vlasy. Musím říct, že mě ale velmi překvapilo, že lak vlasy neslepuje. Opravdu byly takové jemné a prakticky na nich nebylo vidět, že na nich něco je, protože vypadaly opravdu přirozeně a šly i rozčesat. Navíc, tenhle lak  naprosto božsky voní! 

    Slíbené účinky :

    • 24hodinová fixace účesu bez slepení vlasů
    • lesklé a hedvábně hebké vlasy
    • intenzivní barva vlasů po dlouhou dobu
    K sehnání opět na parfums.cz
    Hodnocení tužidla : 3/5
    Hodnocení laku : 4/5

    Všem vám doporučuji tyhle dva krasavce, protože si myslím, že na svojí cenu jsou opravdu super, a ještě ke všemu jsou všude dostupné. Určitě bych si je znovu koupila, protože mi opravdu vyhovovaly a myslím si, že bylo na čase, aby se do drogerie dostala nějaká hair stylingové produkty, které by byly vyvinuty speciálně pro barvené vlasy. V krasojízdě budeme pokračovat, v pátek tu ale bude trochu neobvyklý článek, ale příště už budeme zpátky u téhle Color Protection řady, takže v neděli se těšte na šampón a kondicionér z téhle řady.

    Jaké stylingové produkty na vlasy máte nejraději?

    4 komentáře:

    1. farebny lak na vlasy moc neviem ako funguje ale začala som si tieto laky Nivea kupovať pretože som zistila že su najlepšie a držia. Taft alebo schwarskopf ma sklamali aj ked je nivea drahsia ale je to kvalita:))

      OdpovědětVymazat
    2. Ja akorat obcas pouzivam lak, aktualne mam od Cien a je fajn, s Niveou zkusenosti nemam, ale jeste se mi nestalo, ze by mi od tehle znacky neco nesedlo :-)

      OdpovědětVymazat
    3. These products look absolutely wonderful. I really love Nivea in general!
      the-creationofbeauty.blogspot.com

      OdpovědětVymazat
    4. Podobné výrobky od Nivei jsem měla kdysi a byly skvělé :) Ale na moje husté vlasy, nejsou naštěstí potřeba (zatím haha).

      http://lehoneyworld.blogspot.cz/

      OdpovědětVymazat

    Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
    Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

    Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger