11. ledna 2015

LINZICLIP | Pro jemné vlasy

Krásnou neděli vám všem přeji,
možná jste si všimli toho, že tento týden jsem nepřidávala žádné články. Mám pro to jednoduché vysvětlení - přes Vánoce se mi na obličeji objevil ekzém, který nechce pryč. Bohužel mám útrum s kosmetikou, tak jsem si řekla, že zatím články na blogu budou až tento problém zmizí. Omlouvám se vám, ale opravdu nemůžu testovat další kosmetiku, navíc díky ekzému nemám ani chuť se pořádně malovat, takže ani FOTD bohužel nebude. Všem se omlouvám, ale doufám, že tento problém chápete. Dnes tedy přidám článek, který s kosmetikou nemá moc společného ale nedávno tu probíhala giveaway právě o Linziclip skřipce, tak jsem se rozhodla vám o něm taky něco říct, když už ho mám doma. Tenhle skřipec by měl perfektně udržet vlasy v drdolu/ve svém účesu celý den, takže se podíváme na to, jestli to opravdu zvládne. 



Já vím, že bych si neměla stěžovat na to, že tenhle skřipec neudrží husté vlasy když je na něm prakticky napsáno "pro méně husté vlasy" ale přesto mě zklamalo, že to neudrželo všechny mé vlasy. Skřipec jsem tedy nosila jen na sepnutí horní části vlasů, třeba v práci, aby mi nelezly do očí ale přesto abych je měla rozpuštěné. Tohle se mi zdá jako fajn kompromis a musím říct, že v práci tento účes nosím téměř pořád. Naopak moje mamka si tenhle skřipec zamilovala, že si dokonce objednala svůj vlasní a nosí ho pořád. Chválí si ho, a říká, že opravdu perfektně vlasy udrží celý den na svém místě.


Jediné minus vidím v tom, že skřipec se strašně blbě "drží" a "aplikuje" do vlasů. Jelikož jsou hrany takové kluzké, tak prostě z prstů často vyklouzává a člověk potřebuje tréning aby si zvykl na tento systém, každopádně ze začátku je to hodně složité. Já si vybrala průhlednou/šedou variantu, ale na jejich webu seženete různé barvy a dokonce i vzory.  

Hodnocení: 4/5
Těm, kdo má méně vlasů by tento skřipec mohl velmi vyhovovat, ale těm, kdo mají opravdu hustší vlasy (jako třeba já) tak nemají šanci všechny vlasy sepnout. Skřipec drží opravdu perfektně, ale bohužel i přesto, že tohle je největší "velikost" skřipce, tak nestačí těm, kdo mají hustší vlasy. Jinak je skřipec opravdu parádní, drží skvěle, a dokonce i vypadá dost dobře.  4/5 dávám právě proto, že pro hustší vlasy nemají prostě velikost a ten kdo má více vlasů má prakticky smůlu.

Dáváte si do vlasů skřipce?
Máte radši drdol nebo culík?

6 komentářů:

  1. Mám doma úplně ten samý a pak ještě ty malé, ale zatím jsem je nezkoušela, tak jsem zvědavá :) Jinak mám radši drdol, ale mám jemné vlasy a nikdy ho nedokážu udělat tak hezky "neupraveně" jako ostatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to honem vyzkoušej, myslím si, že opravdu stojí za to! drží vlasy skvěle, a to celý den klidně :) Taky mám problém s tím, abych vytvořila takovej ten "messy bun" aby vypadal dobře, vždycky, když se o to pokusím vypadam jak bezdomovec.. :D

      Vymazat
  2. Ten by se mi hodil, nemám ani husté ani řídké, takový střed :) Děkuju za typ, super článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Určitě stojí za zkoušku, opravdu drží vlasy perfektně :)

      Vymazat
  3. Ten mám doma a je super :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám další poznatek: na jemné vlasy taky není. Vlasy mi z něj vyklouzávají spodem, protože na mé vlasy má zase velký průměr secvaknutí. Mám po sepnutí vlasy v průměru tak 2cm max. Takže pro skutečně jemné vlasy s malým objemem také není :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger