31. prosince 2014

FREEMAN | Netestované Pleťové Masky

Krásnou středu vám všem,
dnešní článek je poslední za rok 2014, a já bych vám hned na začátku chtěla popřát krásný nový rok, ať je ještě lepší než tento uplynulý rok, doufám, že ještě pořád vás baví číst mé články a prostě vám všem přeji, aby jste si v roce 2015 splnily všechny své sny, které jste nestihly doposud splnit. Já si rok 2014 velmi užila, poznala jsem skvělé lidi, zažila skvělé chvíle, navázala spolupráci se skvělýma značkama a eshopy, a celkově jsem si tento rok velmi užila. Když to vezmu z pohledu bloggerky, tak se i moje publikum rozšířilo, je vás už 410 a já musím uznat, že jsem nikdy ani nedoufala v takové číslo. Vždycky jsem si říkala, že 200 lidí bude až kam, a to že mám teď vlastně jednou tolik je naprosto ohromující a já vám všem děkuji, že mě nadále čtete. Děkuji za každý komentář a email, a i za každý klik na mojí stránce. Opravdu si vás čtenářů moc vážím a bez vás by to tu nemělo cenu - přece jenom články píšu především pro vás. 

Ale teď už tedy k dnešnímu článku. Dnes jsem si připravila článek/recenzi na dvě masky od značky Freeman, které určitě znáte ze svých drogerií. Jsou snad jediné cruelty free masky v drogerii a jsou naprosto skvělé,...ale tím hodně předbíhám. Já si nedávno koupila tyto dvě masky na ozkoušení, protože jsem vždy zkoušela pouze home-made masky a tak jsem si řekla, že by byla fajn změna jednou i zkusit již hotovou masku. Takže jdeme na to.

Začnu prvně obaly. Oba produkty mají totiž stejné balení, a tak to napíšu hned na začátku abych to nemusela psát u každého produktu zvlášť. Balení je tedy malé, je to jednorázová maska - ovšem dá se to udělat tak, že jí použijete víckrát. Stačí jen přehnout kraj, aby maska nevysychala a kolíčkem, sponkou nebo pinetkou konec založit. Já červenou masku využila celkem 3x, a zelenou 2x. Ocenila bych mnohem více obal masky jako třeba u masek Yves Rocher - je to jakoby jedno balení ale obsahuje dva "balíčky" s maskou, jestli mi rozumíte. Takhle si musíte dávat pozor, aby prostě maska nevyschla. Jinak mi ještě trošku vadí to, že musím na konec masku rozstříhnout abych z ní dostala všechnu masku, protože kdybych to neudělala, zbytečně moc masky ještě zůstane na stranách obalu. Jinak mi balení vyhovuje, navíc se dá zavěsit na "věšáček", pokud máte v koupelně. (Ano je to hloupost ale mě se to líbí :D)


Začnu zelenou maskou "Cucumber Peel-Off Mask"


Tahle maska naprosto božsky voní. Nikdy jsem netušila, že vůně okurek mi bude vonět tak příjemně a hlavně tak "čistě". Zjistila jsem, že vůně okurek mi připadá jako vůně čistoty a tím že si dám masku, přijde mi, že je můj obličej dokonale vyčištěn. 

Co se týče účinků této masky, přijde mi, že naprosto skvěle vyčistí póry. Všimla jsem si toho hlavně na nose a bradě. Musím říct, že mě maska překvapila i v tom, že pleť hrozně zjemnila, což jsem vůbec nečekala. Dokonce jsem se jak idiot hladila asi půl hodiny po tváři, protože mi přišlo, že takhle jemnou pleť jsem nikdy neměla.

Účinky: 

  • odstraňuje nečistoty
  • osvěžuje
  • hydratuje
  • zjemňuje
  • zklidňuje
  • vyživuje

Složení:

  • okurkový extrakt – zvláčňuje a zklidňuje, napomáhá udržovat vlhkost i ve velmi suché pleti
  • heřmánek – má zklidňující a hojivé účinky
  • vitamín A – chrání před poškozením sluncem a volnými radikály 

Typ pleti:

Vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro unavenou pleť. 

Složení jsem vám opět radši vyfotila, protože si myslím, že to určitě někdo zkoumá. Maska je bez parabenů, tudíž svou pleť nezatěžujete a to je asi hlavní důvod, že pleť je krásně vyhlazená.


A teď už tedy k čokoládovo-jahodové masce, která sice slupovací není, ale je taky super.
Tahle maska NAPROSTO BOŽSKY VONÍ, ale tím myslím opravdu božsky. Jahody naprosto miluju a ve spojení s čokoládou...hmmm.. Mňam. Kdyby se tahle maska dala jíst, kupovala bych si jí k svačině. 


Účinky téhle masky jsou méně viditelné než u předchozí masky, musím uznat, že jsem očekávala přesný opak. Tahle maska totiž pleť vyčistí jen napůl, ale hlavní podle mě je to, že skvěle stáhne póry. Tuhle masku jsem si oblíbila díky účinkům o trošku míň, než okurkovou masku, ale přesto si myslím, že je hodně hodně super.
ÚČINKY
  • silně hydratuje
  • čistí nečistoty
  • zmenšuje viditelnost pórů
  • chrání před známkami stárnutí
  • detoxikuje
  • zjemňuje
Složení:
  • bambucké máslo – hloubkově vyživuje a zvláčňuje, přechází tvorbě vrásek a rýh v pleti
  • kakaové máslo – jako silný přírodní antioxidant obohacený o vitamín E chrání před volnými radikály, má zklidňující a hydratační účinky
  • jahodový extrakt – jako zdroj vitmínu C napomáhá regenerovat pleť, zpomalovat proces stárnutí a sloužit jako prevence před skvrnami způsobenými UV zářením 
  • kaolin – zbavuje pleť nečistot a toxinů, kontroluje její mastnotu

  • Typ pleti: Vhodné pro normální až suchou pleť. 

Opět tu mám pro vás i složení. Myslím si, že by u všech masek mělo být stejné, nebo respektive podobné.

Hodnocení obou masek : 5/5
Všem vám moc doporučuji tuto značku a její masky. Ačkoliv jsem zkusila zatím jen tyhle dvě masky, jsem si jistá, že ty ostatní budou taky moc fajn. Rozhodně se chystám pořídit velké balení a lákají mě snad všechny druhy. Zkrátka, všem vám tyhle masky moc doporučuji a dokonce i já se chystám na další a další, protože mě opravdu láká zkusit úúplně všechny!

Jahodovo-čokoládovou masku seženete na parfums.cz a okurkovou slupovací masku seženete zde

JEŠTĚ JEDNOU VÁM PŘEJI KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

15 komentářů:

  1. I tobě krásný nový rok ;-)

    Okurkovou masku jsem nezkoušela, jahodová mi bohužel hodně stáhla a vysušila obličej. Nejvíce mi zatím vyhovovala od Freemana ta šmoulí maska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! :)
      to mě mrzí, mě teda nestáhla obličej ani nevysušila, jen mi přišlo, že téměř nic nedělala, oproti té okurkové :/ trošku mě to mrzí, protože bych si s radostí takovou skvěle voňavou masku patlala na obličej klidně denně! :D :) Tu šmoulí jsem ani moc nezkoumala, ale určitě na ní mrknu!

      Vymazat
  2. Také mám doma teď Freemana a to velké balení masky s výtažky z mrtvého moře. Není nejhorší, ale měla jsem už i mnohem lepší - třeba od Avonu a také s výtažky z mrtvého moře (sedí mi tyhle masky na pleť prostě nejvíc :3). Ta okurková mě ale zaujala. Jestli si jí ještě pořídím uvidím, protože seteď chystám přesedlat na více přírodní pečující kosmetiku - aneb zamilovala jsem se do Lushe a vidím to jako velikou šanci, jak zatočit s mou problematickou pletí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Po těchle maskách jsem se párkrát dívala, ale to už je dýl :D :) Můžu se zeptat, kolik stojí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kolem 30 Kč, a to větší balení kolem 100-120 Kč, pokud si dobře pamatuji :)

      Vymazat
  4. Já mám ráda ten jejich meruňkový peeling :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na něj pokukuji jako další věc, kterou musím mít :)

      Vymazat
  5. Masky vypadaji opravdu dobre, tu okurkovou mozna vyzkousim :) Jinak tobe taky krasny novy rok s uzij si Silvestra ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, tyhle malé nejsou tak drahé a myslím si, že za pokud to stojí :) Také si užij Silvestra! <3

      Vymazat
  6. Já mám doma tu z toho moře a velmi hezky voní a má šmoulí barvu :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Uz delsi dobu me ta okurkova lakala. Konecne nejaka recenze, kde je vse hezky popsane. Takze si ji priste koupim :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu zelenou jsem také zkoušela, řekla bych, jedna z těch lepších z drogerií...

    Janina

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenzia!tu masku od Freeman konkrétne uhorkovú mám a ešte som ju neskúšala ale vyzerá skvelo.
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Freeman je výbornej :) zatím jsem snad neměla masku, která by mi nevyhovovala a že jsem jich už měla hodně.

    OdpovědětVymazat
  11. masky od Freemana miluji, hlavně šmoulí modrou, pak tu avokádovou a okurkovou :)) naopak ta jahodová mi nesedla, hrozně pálila :( a meruňkový peeling je taky super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger