29. září 2014

MEXX EAU DE TOILETTE

Krásné pondělí všichni!
Dnes si dáme recenzi po dlouhé době na nějaký parfém, protože mi přijde, že píšu recenze pořád na stejné věci a to především dekorativní kosmetiku, a myslím si, že vás to musí už trochu nudit. Prvně něco k blogu - příští týden pravděpodobně bude méně článků než obvykle, protože budu mít zkoušky v autoškole a o víkendu nebudu doma a asi ani nebudu mít možnost připojit se k wifi. Ještě to nevím určitě, ale myslím si, že článek přidám klasicky v pátek a v neděli nebude. Pokud připojení k internetu někde bude, určitě článek přidám i v neděli ale jak říkám - nic neslibuji. Také jste si určitě všimli, že jsem včera zahájila giveaway o sérum na řasy, které jsem si sama naprosto zamilovala, takže pokud jste se ještě nezapojili - měli by jste to napravit. Tak ale teď už k dnešnímu článku, který si myslím, že se bude hodit teď před Vánocema obzvlášť - dneska si tedy dáme článek o dvou parfémech od značky MEXX. Předem se omlouvám za to, že fotky nejsou moje - měla jsem pouze mini balení, které mi přišlo hloupost fotit nějak detailně.. :D


MEXX WOMAN EAU DE TOILETTE

Vůně sama o sobě mi nepřišla ze začátku nijak přitažlivá, nijak zajímavá a vlastně mi vůbec nevoněla. Ale po tom, co jsem si přivoněla k zápěstí po delší době, po tom, co se vůně trochu rozležela - jsem se asi zamilovala. A to nepřeháním. Vůně se rozležela do dokonale letní vůně, která působí neuvěřitelně svěže a zároveň sladce. Dává to vůbec smysl? Prostě chvílema cítím, že vůně voní po ovoci - nebo ani ne po ovoci, prostě něco sladkého, něco mňam mňam! A chvílema cítím, že vůně je spíše svěží.. opravdu nevím, jak jinak tenhle pocit vysvětlit, ale pokud budete mít někde šanci vůni vyzkoušet, rozhodně to poznáte, co tím myslím.

Musím uznat, že vůně je na mě vždy ze začátku dost silná a parkrát když jsem měla migrénu jsem tu vůni proklínala. Ale potom, když jsem si na to zvykla a vlasně si i uvědomila, že parfém by se asi neměl používat ve velkém množství, jsem si vůni opravdu zamilovala a to hlavně v práci, kdy se potím a mám doslova panickou hrůzu z toho, že budu páchnout potem :D  Díky tomuhle krasavci se teda nemusím stresovat.

Co říkají o vůni?

"Dámská vůně Mexx Woman je určena všem sebevědomým a rozhodným ženám, které milují zábavu, jsou si jisté svým životním stylem a často bývají inspirací pro své okolí. Nechejte se zlákat příjemně nakažlivými prvky této vůně, které ve vás vyvolají hřejivý pocit uspokojení, radosti a smíchu.
Ihned v samotném úvodu vůně Mexx Woman vás naprosto uchvátí sladký černý rybíz doplněný kapkou citrónu a svěžím bergamotem. V srdci se nachází jemný jasmín, půvabně hravá konvalinka a svůdná růže. Zajímavou tečku na závěr dotváří hřejivé santalové dřevo, prosluněný jantar a podmanivý cedr. Jedinečný dámský parfém Mexx můžete bez obav nosit po celý váš den.
Dámskou vůni Mexx Woman ocení spontánní ženy, které si chtějí vychutnat každou chvilku svého života, stále hledají něco výjimečného a zároveň neztrácí smysl pro realitu. "

Výdrž je skvělá, na to, že většina parfémů MEXX vydrží pár hodin a to ještě ke všemu je cítit jen když se opravdu snažíte přivonět k určitému místu. Po 5ti hodinách se parfém už pomalu vytrácí a asi po 6ti hodinách je nutné se znovu navonět.

Hodnocení : 5/5

K sehnání na parfums.cz


MEXX FRESH WOMAN

Vůně je naprosto dokonalá. Opravdu. Vůně MEXX mi většinou vždycky skvěle sednou, ale ta výdrž... i u tohohle parfému je to bohužel trochu problém výdrž, která narozdíl od prvního parfému je snad jen 2-3 hodiny. Je to škoda, protože parfém voní vážně úžasně a hodí se na celodenní nošení, je to taková ta svěží vůně, co můžete používat do školy, do práce, nebo na ven a prostě bude vhodná pro normální nošení.

Co říkají o vůni?
"Tato dámská vůně Mexx Fresh Woman připomíná jemný mořský vánek. Esence v nitru parfému Fresh Woman jsou inspirovány nespoutaným oceánem. Kulatý a minimalistický design flakonu vůně Fresh Woman v sobě ukrývá nazelenalou barvu moře, která přímo vyzývá, abyste se do ní ponořili.


Hlavu jedinečné vůně Mexx Fresh Woman otevírají sladké akordy šťavnaté mandarinky. Poté se rozvoní esence skvostného leknínu a opojného oleandru. Základ je tvořený hřejivým cedrovým dřevem. Tento exkluzivní dámský parfém od Mex se skvěle hodí pro letní období, kdy vás jeho příjemně mořské aroma dokonale osvěží a revitalizuje."

Výdrž je bohužel, jak jsem již říkala, hoodně bídná.. Opravdu mě to štve, protože tenhle parfém voní o něco lépe než ten první a o to více mě to štve. Řekla bych, že kdyby výdrž byla alespoň o něco delší, parfém bych si oblíbila tolik, že bych si nakoupila celý kamion těchhle parfémů protože si myslím, že je to přesně ten typ vůně, který se dá nosit denno denně, každý den, celý týden, a to klidně i někam na party, je to neuvěřitelně praktická vůně. A to mám na parfémech ráda - především na svém Gucci Rush - hodí se pro každou příležitost, ať už do školy nebo do práce, nebo na party. Pokud by Mexx měl stejnou výdrž jak Gucci - asi by ho s přehledem překonal a kupovala bych si jen Mexxe.

Hodnocení : 3/5
K zakoupení na parfums.cz

Oba parfémy doporučuji, protože jejich cena se podle mě kvalitě rozhodně rovná. U parfémů Mexx to většinou nebude nikdy nějaký extra velký přešlap, protože já už měla opravdu spousty parfémů od Mexxe a všechny mi moc vyhovovaly. Tyhle dva frajery už mám objednané v plné velikosti, a to pro sebe i pro mamku, protože i když jsem měla jen mini balení - mamka splašila normální velikosti - akorát testery a obě jsme parfémy (dobře, já vím že je to toaletní voda, ale prostě říkám parfémy takže se omlouvám ale uvědomila jsem si to až teď.. :D ignorujte to prosím v článku) používaly spolu.  Musím uznat, že značka Mexx je jedna z mála značek, které se povede snad každý provedení parfému. 

Máte rády vůně od značky Mexx?

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger