7. července 2014

SUMMERTIME ESSENTIALS / COSMETICS

Zdravím vás,
je sice půlka léta ale já se rozhodla sepsat kratší článek na téma bez čeho bych se v létě neobešla - v kosmetice. Je to první ze dvou článků na tohle téma, druhý bude o tom, bez čeho bych se neobešla co se týče módy. V létě jsem většinou líná používat make up, a maluji se jen jemně, protože si myslím, že když se člověk spotí a celé líčení se rozteče, neni to nic pěkného. Tak a teď tedy k článku :) Léto si nedovedu 

1. Růžová/nude a červená rtěnka
Pro mě naprostá nutnost - mít červenou a růžovou rtěnku. Myslím si, že i když máte namalované jen řasy a přihodíte k tomu červenou rtěnku, bude to vypadat dobře. A růžová rtěnka nikdy nic nezkazí. Já tuhle Kate Mossku (odstín 101) nosím téměř nonstop, úplně jí miluju a plánuju pořídit si ten samý odstín znovu. Červená rtěnka od Artdeco (odstín 13.05) mi dělala společníka i v Egyptě, kdy jsem po večerech brouzdala po barech v Hurghadě
    


2. Voděodolná řasenka
Tohle asi nepotřebuje moc okecávat, voděodolná řasenka je naprostou nutností, ať už u moře, u bazénu nebo u rybníku. Pokud vás příroda neobdařila krásnýma, hustýma, černýma řasama, tak určitě víte, o čem mluvím. Já svoje prázdniny trávím s timahle dvouma kráskama, ale s Essence a jejíma voděodolnejma řasenkama končím, protože pokud jste si koupili v poslední době tu "voděodolnou", tak víte, proč s nima končím. Pokud nevíte, tak si přečtěte u Lucky GTL na blogu článek.. 


3. Barevné laky na nehty
To by nebylo léto, bez barevných drápků! Neonové, pastelové, pískové laky jsou takovým každoročním letním hitem, a myslím, že to tak bude vždycky! Já nevím jak vy, ale já mám vždy mnohem lepší náladu, když mám hezky nalakované prsty u nohou i u rukou. Barevné laky vám oživí dny, mnohem více, než tmavé a nebo nudné barvy. V létě hlasuju za sytě růžovou barvu, a odkládám svojí milovanou burgundy opět na podzim.


4. Pudr/matující papírky
V největších horkách je vždycky za trest chodit po městě, a nedej bože, s brýlema. Já nevím jak vy, ale já se pod nima vždycky strašně potím, že mě to vždycky štve a mám chuť si sedřít obličej do krve, abych se přestala potit. V takovýchhle situacích není vůbec od věci si koupit v drogerii matující ubrousky, které stojí pár korun nebo nosit u sebe pořád pudr.


5. Hřeben na rozčesávání mokrých vlasů
Nejlepší věc, co můžete v létě udělat je, že si vezmete hřeben s sebou k vodě. Za prvé, rozčesáváním vám vlasy rychleji uschnou, za druhé je nebudete mít zacuchané a za třetí, budou prostě vypadat líp. Abych řekla pravdu, já se do tohohle hřebenu naprosto zamilovala a nedávám ho z ruky. Nosím ho neustále u sebe, a to i přesto, že jsem vždycky česání nesnášela! Přečtěte si článek o DTangleru zde.


6. Voděodolnou tužku na obočí
Nejen že mě příroda neobdařila řasama, ale ani obočím. Když si ho nenamaluju, prakticky žádný nemám, a navíc v létě, kdy mi vlasy i obočí vybledne ještě víc! Proto musím (pro dobro lidstva) si obočí malovat každý den, ať se mi to líbí, nebo ne. Momentálně používám tyhle dvě tužky, střídám to, protože MF je už na léto moc světlá a tak si jí dávám jen v deštivý den, nebo když je zataženo.



Bez jakých věcí se vy v létě neobejdete?

20 komentářů:

  1. Já bych ještě přihodila termální vodu ve spreji, ta krásně v horkých dnech osvěžuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidis! Na tu jsem zapomnela! :( Loni v lete jsem měla Avene a ta byla naprosto dokonalá, letos jsem jeste zadnou nestihla poridit :/

      Vymazat
  2. Červené rtěnky jsem se vždycky trošku bála,momentálně,ale nějakou opravdu krásnou sháním a nejspíš se mrknu zrovna po téhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně se neboj! :) hodně štěstí při shánění "toho pravého" odstínu :))

      Vymazat
  3. Super rtěnky růžové mám ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak červenou rtěnku nenosím vůbec, vypadám v ní jak kur*a :D Naopak růžové mám ráda, voděodolnou řasenku jsem si koupila od GS a ještě mi má přijít od YR, tak jsem zvědavá, líčim se i u moře. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to jen o zvyku, nemůžeš ze dne na den nosit tmavé rtěnky, aniž by ti to nepřipadalo divné :) věř mi, já si to taky myslela. ale zvykla jsem si, teď je jen na okolí, jestli to přijme nebo ne :D :) Tak dej pak vědět, jaká je ta od YR, to mě MOC zajímá! :) já se také líčím i u moře, minimálně řasy a obočí.. :)

      Vymazat
  5. Moc pěkný článek a hezky shrnutý :)
    Zbožňuji tangle, je to pro mě už nutnost. Červenou rtěnku by měla mít každá žena, alespoň jednu u sebe, v létě to vypadá moc hezky jen k řasence a nude rtěnky používám denně. Voděodolnou řasenku už tedy ale nepoužívám, mám s nimi hrozné zkušenosti kvůli odličování, kdy opravdu nejdou odlíčit a akorát mi to ničí řasy. Barevné laky jsou nezbytností, také mám ráda syté barvy, hlavně odstíny růžové a modré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Taky ho zbožňuju, česání s ním je jedna radost :) Červená rtěnka je snad ten největší trend - už snad od osmdesátejch let letí červený rty, a vsadím se, že ještě xx let tenhle trend bude trvat :) a není divu, je to chic a sexy! :) To s řasenkou chápu :/ Ono já jsem na to zjistila dobrou taktiku. Namočím tamponky do odličováku, dam si je na oči a 5min ležím a nechám působit. Jde to pak mnohem snadněji :)

      Vymazat
  6. Pekný článok ale zatiaľ som nenašla vodeodolnú špirálu, ktorá je naozaj vodeodolná :D
    www.natalykukova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuji tuhle od Lancome, sice je dražší, ale udělá nádherné řasy a vydrží :) + můžeš jí používat celé prázdniny

      Vymazat
  7. U mě to je jednoduché, tužka na obočí, řasenka, balzám na pusu, pudr a velká zásoba deodorantů :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem deodoranty zásobená aspoň na pět let :D

      Vymazat
  8. Chci se zeptat, jestli jsou ty tužky na obočí opravdu voděodolné, zrovna takovou bych teď na léto potřebovala :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty moje ne, ale na internetu je spoustu opravdu voděodolných :) nebo stačí pořídit si voděodolný gel na obočí :)

      Vymazat
  9. opravdu super článek :) moc se ti povedl co se týče těch voděodolných řasenek mám strašný problém sehnat nějakou dobrou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)
      doporočuji tu hypnose, ale ta je celkem drahá, takže třeba maybelline voděodolná rocketka nebo colossalka :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger