12. července 2014

MUA KISS PROOF LIP STAIN

Hezkou neděli vám všem,
dnes tu pro vás mám recenzi na fix na rty, od značky Make Up Academy / MUA. Strašně dlouho jsem mu nemohla přijít na chuť, hlavně tomu odstínu, je to taková malinová barva, která mě ze začátku vůbec nebrala. Abych řekla pravdu, ani mě moc nebral produkt sám o sobě, vždycky mi přišlo, že se stačí napít, olíznout rty a stejně se fix smyje. Využití jsem u něj našla až když jsem začla pracovat, protože v práci nemám čas si domalovávat rty každou chvíli. A teď tedy k produktu..


Balení se mi docela líbí, není to nic hrozného ani nic, co by mi vyrazilo dech. Líbí se mi, že obal není přeplácaný a působí ve finále docela pěkně. Stříbrná a růžová se prostě k sobě vždy hodí. Víčko krásně drží, takže není třeba strachovat se, že v kabelce se nečekaně otevře. Aplikace je docela fajn, prostě klasický fix. Jelikož je do špičky, dobře s ním orámujete rty, a když ho položíte „na bok“, vyplníte s ním rty. Jediné, co mě opravdu štve, je že se s ním nedá prakticky vytvořit žádná souvislá vrstva a rty působí flekatě.


Co se týče vůně, tu já vnímám trochu nostalgicky. Pamatujete, kdy jsme všichni na základce vlastnily ty „voňavé“ fixy, které spíš smrděly? Tohle je přesně ta vůně. Měla by to být teda ovocná vůně, ale já teda cítím přesně ty barevné fixky, kterých jsem měla vždycky tuny. A samozřejmě tenhle fix na rty není výjmkou, taky mi smrdí, prostě úplně stejně, jako na základce. Ale když už si na ten smrad člověk zvykne, není to tak hrozný.

Ve finále fix vypadá sám o sobě dost divně. Zalézá do rtů a flekatí, a navíc ještě tvoří na rtech takové „cucky“, že to vypadá jak zbytky jídla. Jo, zní to strašně. A je to strašný. Proto po aplikaci vždy utřu jemně rty do kapesníčku, a přetřu buď leskem a nebo matnou rtěnkou v podobném odstínu. Sjednotí to barvu a vypadá to moc pěkně. A fix prodlouží výdrž té rtěnky, takže ve finále je to takový primer, řekla bych. Na fotce vidíte, že opravdu je nemožné fix aplikovat rovnoměrně.

Hodnocení : 3/5
PS. Nezkoušela jsem, jestli si opravdu zaslouží název „kissproof“, ale pokud vy tohle už máte vyzkoušené, napište mi určitě do komentářů :)


Máte zkušenosti s nějakým neslíbatelným fixem?

5 komentářů:

  1. beautiful lipstick, love it<3
    Maybe want follow each other? if yes, just follow me and i follow you back :)
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ''Cuckatí'' mi taky, takže ho skoro vůbec nepoužívám. Ale musím říct, že mi docela voní :)
    http://www.chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aspoň že nejsem jediná, komu se to děje :/ mě teda nevoní, teda ne že by to byla nějaká katastrofa, jen prostě ten pach nemusím :D

      Vymazat
  3. škoda, že nevytvoří rovnoměrný barevný efekt, protože se mi líbí, jak na rtech vypadá. barvička je to každopádně moc pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, je to škoda, určitě by se dala využít, kdyby prostě šel udělat rovnoměrný "potah" :D :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger