30. června 2014

MICELAR WATER 3in1 / EDITED

Hezké pondělí vám všem. 
Dnes tu máme po delší době zase micelární vodu. Minule jsem psala o mojí srdcovce - micelárce od Garnieru, která naprosto dobyla mé srdce tak, jako žádná odličovací voda předtím. A teď tu máme další micelárku ale tentokrát od Nivei, kterou jste mohli vidět například v reklamě v televizi, nebo se o ní docela často diskutuje na blozích. Četla jsem tak moc dobrých recenzí, ale i tak moc špatných recenzí, že jsem byla zmatená, protože na jednom blogu bylo napsáno že lepí a na druhém že vůbec etc..  PS. Micelárka je určena pro citlivou pleť. 

Co o micelárce říkají a co slibuje?
,,Nejlepší micelární voda. 7 z 10 žen takto vyhodnotilo*. Odstraňuje make-up, čistí a hydratuje v jednom. Díky obsahu dexpantenolu a oleje z jadérek hroznového vína je šetrná k citlivé pleti a zároveň efektivní při odstraňování nečistot. Není parfemovaná, neobsahuje barviva ani parabeny, a tak zaručuje absolutní šetrnost k pleti. Je šetrná i pro potřeby citlivé pleti a chrání její ochrannou bariéru před oslabováním. Spolu s dalšími produkty pro citlivou pleť pomáhá redukovat začervenání, napjatou pleť a vysušování."

,,Vysoce šetrná, ale zároveň maximálně efektivní. Díky technologii micel účinně čistí, aniž by bylo nutné drhnutí, které by mohlo mechanicky narušit ochrannou vrstvu pleti. Micely fungují jako magnet, který přitáhne a obklopí zbytky make-upu, nečistoty a mastné částečky, které zůstávají na pleti. Potom lze snadno a šetrně odstranit vatovým tamponem, není nutné oplachovat. Současně pleti dodává potřebnou hydrataci.
*Výsledek hodnocení 182 žen, srovnání s micelárními vodami, které doposud vyzkoušely (na položenou otázku 30,68% odpovědělo „ano“ a 39,77% odpovědělo „Spíše ano“)."

Co o micelárce říkám já?
Začnu obalem. Nivea má prakticky všechny obaly na jedno brdo a to i tenhle obal není výjmkou. Doma mám ještě pleťovou vodu a ta má téměř stejný obal, jen se liší víko, barva a popis. Ne, že by toto byla výtka nebo tak, líbí se mi Nivea svým typickým modrým obalem, a prostě mám Nivea zafixovanou jako značku, s tím super krémem v modré kovové krabičce :-D Upřímně, Niveu miluju. Kvůli dostupnusti, cenových relacích - které jsou super, třeba právě výše zmíněný krém - levný a lepší než většina drahých krémů. Trošku mi ale vadí víko, je totiž strašně velké a uprostřed je klasicky díra, kudy produkt má téct, ale je to strašně nepraktické, protože prakticky nemůžete ovládat to, kolik produktu z balení do tamponku vyteče (ta věta zní hrozně.. :D ale lépe se to vyjádřit nedá)

Prvně jsem si myslela, že micelárka bude nějak parfemovaná a že bude cítit po nějakém ovoci. Nakonec jsem teda zjistila, že voda nevoní nijak a je prostě úplně neparfemovaná. Na jednu stranu jsem moc ráda, některé pleťové vody a jiné "vodní" vymoženosti strašně páchnou třeba po ovoci, nebo tak, ale tohle je příjemná změna. I když micelárka od Garnieru také není parfemovaná, tahle je taková spíš čistší, jestli mi rozumíte.

Mimo to, že hodně pálí, je docela na nic při odličování voděodolné řasenky. Musíte tamponkem dřít přes oko takže to pálí tak desetkrát víc, než kdyby to šlo hezky odlíčit. Navíc ani když se snažíte co nejlépe řasenku odstranit, neodstraníte jí úplně. Za to běžnou řasenku odlíčíte bez problému, ale jak říkám, to pálení očí je docela problém.


Vzhledem k tomu, že voda má být zklidňující, mi trošku vadí to, že když se odlíčím mlékem a "doodlíčím" tímhle, tak mi pleť zčervená a musím jí pořádně promazat indulonou, protože mírně vysušuje a rozhodně nezklidňuje. Na oči tuhle micelárku používat rozhodně nemůžu, protože pálí a štípe - mám velmi citlivé oči a většina produktů mi vadí, a tohle není výjmka. Neříkám, že vás všechny taky budou z toho pálit oči, ale je tu velká pravděpodobnost, že ano.. 


Vyfotila jsem i složení, protože nedávno mi přišel nějaký naštvaný email, že nefotím složení a že to někoho zajímá víc než moje kecy.. :D No, takže tady máte složení, a omlouvám se těm, které to zajímá. Já moc složení nechápu a tak ho ani neřeším, a tak jsem usoudila, že většina z vás na tom bude podobně.. Ještě jednou se omlouvám ;)

Hodnocení : 4/5
K zakoupení na parfums.cz

Máte zkušenosti s touhle micelární vodou?
Jaká je vaše oblíbená micelárka?

4 komentáře:

  1. Já si ji koupila v sobotu, takže používám jeden den, zatím nemůžu nic říct, snad jen, že mi vyhovuje, že není parfemovaná. Ostatní vlastnosti se snad brzy projeví. Moje oblíbená je také Garnier a z lékárny pak Dermedic (ale ty jsou kapku dražší, ale ne žádná tragédie).

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle micelárce čtu tak podruhé a ani o ní neuvažuji. Mám v poslední době hodně citlivé oči, takže nechci riskovat pálení :) Zatím mi vyhovovala nejvíc růžová Bioderma.

    OdpovědětVymazat
  3. V poslednom čase mi Nivea svojimi produktami veľmi nevyhovuje, takže ani táto micelárka nie je výnimkou. Ani z tvojho popisu na mňa nezapôsobila ako produkt, ktorý by som musela mať. Škoda, že si ju tak málo opísala. Ja mám rada obsiahle recenzie, z ktorých sa dozviem o produkte všetko. To, že nijako nevonia pre mňa nie je až tak zásadné ako to, či dokáže dobre odlíčiť alebo treba použiť veľa odlíčovacích tampónov a veľa micelárky... Chápem, že ju používaš len na doodličenie, ale aj tak, keď už je určená na odlíčovanie, tak by ma zaujímalo ako ho zvláda.. A tiež samotná kvalita čistenia nenalíčenej pleti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za komentář :)) taky mi přijde, že Nivea se hoodně zhoršila, jejich starší produkty byly podle mě mnohem kvalitnější... :/ přidala jsem informace, které jsi psala, promin že tam prve nebyly, při psaní jsem si to ani neuvědomila, že v článku není vše, takže děkuju za připomenutí.. :) měj se hezky :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger