10. dubna 2014

TOO LIGHT/TOO DARK?

Vzhledem k tomu, jaký výběr make upů v drogerii máme (většinou moc tmavý a oranžový odstíny) tak jsem se rozhodla udělat takový článek, aby třeba pomohl těm, kteří make up objednali na netu a odstín jim nevyhovuje. Já si nedávno koupila Imperial Make Up, který je hodně světlý na mě, a to není pěkné, stejně tak jako moc tmavý make up. Proto jsem se rozhodla použít druhý - tmavý make up na to, abych barvu vyladila.



Odstín svojí pleti bych popsala jako hodně světlý, ale ne tolik, že by mi sedl odstín Pale Imperial make upu. Proto jsem se rozhodla napsat tento článek, protože by mohl někomu pomoct. Vůbec se nebojte make upy míchat, je to vlastně skvělý způsob, jak vytvořit odstín který potřebujete. Stačí k tomu jen nějaká nádobka, talíř, nebo cokoliv, na čem budete make upy míchat. Ale dávejte si pozor na to, kolik make upu dáváte. Já když poprvé míchala, dala jsem si toho na "paletu" strašně moc a pak už make up uschne a je nepoužitelný. Takže je lepší připravit si méně než více, protože když si toho dáte méně, můžete přidělat ale když více, tak to co vám zbyde ztvrdne a bude nepoužitelný.

Když si pořídíte jeden tmavý make up, a přemýšlíte nad tím, jestli ho prodáte nebo ne, vzpomeňte si jestli doma nemáte moc světlý make up. Pokud ano, tak make up rozhodně neprodávejte, ale míchejte. Myslím si, že tenhle článek asi nebude to pravé pro bledule, ty prostě musí shánet světlé make upy.


Mícháte make upy?
Máte nějaký make up, který vám perfektně padne?

11 komentářů:

  1. Já si míchám make-up na hřbetu ruky. Taky mám od Dermacolu odstín Pale, ale Caviar Long Stay, který má navíc růžový podtón, tak jej mícham s make-upem, který je zase tmavý až příliš a výsledek je perfektní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si nikdy nedávám make up na hřbet ruky, přijde mi to hrozně nepraktický ale hlavní důvod je, že vždycky zapomenu to smýt a pak to vypadá hrozně divně.. :D :) make up s růžovým podtónem je jako poklad, tady v čechách... :D

      Vymazat
  2. Taky bych chtěla, aby na mě byl ten Dermacol moc světlej .. pro mě je dost tmavej :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já míchám make-upy běžně, nenašla jsem zatím ten perfektní odstín pro mě, takže můj mix zahrnuje obvykle tak 3 různé, včetně právě Imperial make-upu od Dermacol v nejsvětlejším odstínu, kterým všechny ostatní zesvětluji. :))

    OdpovědětVymazat
  4. já nemíchám, protože používám BB cream od Clinique, odstín 2 a ten mi perfektně sedí, vůbec nejde poznat, že bych něco na obličeji měla a i přes to mi pěkně sjednotí barvu pleti a rozjasní ji, doporučuju :) navíc je taky příjemný a sametový :)

    OdpovědětVymazat
  5. Make-upy občas taky míchám, ale většinou už mi tak hezky nesedí na pleti jako ten samostatný:)

    OdpovědětVymazat
  6. Väčšinou si make-upy miešam, môžem si tak vytvoriť akýkoľvek odtieň make-upu chcem.Kika

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si občas nějaké make-upy smíchám v odstín, který potřebuji. Nebo občas tmavším konturuji a světlejším rozjasňuji, když se to pořádně rozmaže, tak makeup vypadá přirozeně. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já nemíchám odstíny ale ten od dermacolu si chci pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Míchám skoro pořád, jelikož jsem hrozná bledule, tak mi ani nic jiného nezbývá :D Ale jak píšeš, já si vždycky dám na svou "paletu" (používám víčko od pudru) makeupu moc, takže mi to tam pak zaschne a je to akorát upatlané a k ničemu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger