14. ledna 2014

CHRISTMAS 2013

Hezký úterní podvečer vám přeji.
Dostala jsem hodně, opravdu hodně zpráv - dotazů ohledně mých Vánoc. Původně jsem tenhle článek vůbec dělat nechtěla, nemám moc ráda "chlubení se" tím, co jsem dostala. Pro mě Vánoce nejsou o dárkách a vlastně ani o ničem jiném. Nemám je ráda a už je skoro ani neslavíme, protože před pár lety na Vánoce zemřela prababička. Myslím si, že příliš lidí Vánoce předceňuje. Nechápu lidi, co narvou všechny své úspory do dárků, a jakmile peníze utratí, zase šetří na další Vánoce. Pro mě jsou Vánoce čas, který mohu strávit s rodinou, a o nic jiného mi nejde. 

Tak a teď přímo k dárkům. Letos můj jediný plánovaný dárek byl iPhone 5s. Šetřím na něj už od brigády a proto jsem si ho nadělila k Vánocům. Další dárek, o kterým jsem snila je Naked 2. Ten jsem si také splnila, ale bohužel, na eshop, kde mám paletku objednanou, bude Naked naskladněna až během února/možná koncem ledna. I tak to ale beru za splněný sen. 

Teď už jen zmíním pár věcí, které se objevily pod stromečkem..

Mé vysněné červené šaty, a dokonce s úžasně roztomilýma nabíranýma rukávama. Nemohla jsem dostat lepší, naprosto mě odrovnaly. Další šaty, které jsem dostala mají petrolejovou (zeleno-modrou) barvu, jsou taky moc pěkné a zbožňuju je.

Z mého wishlistu víte, že jsem si přála křivák. Ano, i ten jsem pod stromečkem našla. Klasický křivák, žádné cvočky, žádný kýč.. přesně takový, jaký jsem chtěla. Už se těším, až bude počasí a budu ho moct provětrat.

Červený svetr jsem sháněla dost dlouho, a teprve v Zaře jsem sehnala takový, jaký mi padne. Je trošku větší a docela těžký, ale je moc příjemný a je v něm krásně teplo.


Forever 21 mě dostal puntíkatýma kalhotama, které jste mohli vidět v outfit postu. Jsou pohodlné, roztomilé a skvěle se kombinují. Další z F21 mám štětce na oči, které jsem si koupila kvůli cestování - a mile mě překvapily (očekávejte recenzi), a poslední jsou burgundy kalhoty s černým pruhem, které jsou naprosto perfektní. Burgundy legíny jsem si vyhlídla v Bershce, ale neměli mojí velikost a proto jsem si objednala tyhle. A jsou boží, skvěle padnou a jsou pohodlné.




A zbytek je kosmetika, kterou už testuji a postupně budu psát recenze.



Co jste dostali od Ježíška vy?

16 komentářů:

  1. iPhone ti v dobrom závidím :) je skvelé ako si si na neho sama našetrila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já třeba mnohem víc prožívám Silvestr než Vánoce, letos jsem se na ně vyloženě netěšila, ale o to víc si je ve výsledku užila :), ale stejně mi chybí ta dětská radost z onoho dne, kterou už nejspíš nikdy nezažiju :(. Jinak jsi dostala moc hezké dárky, já nechtěla dělat článek předminulý rok, ale minulý jsem měla tak dobrou náladu, že jsem se pochlubit musela :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem Vánoce vždycky naprosto fanaticky zboznovala..ale v září mi zemřel dedecek, který s námi bydlel v jednom domě, takze Vánoce bez něj byly naprosto hrozné :( na stedry den to byly přesně tři měsíce od jeho smrti, takze jsme u večeře všichni plakali.. prostě hrůza.. myslím, ze kdybych neměla malého brasku, tak vánoce ani neslavime :(
    Co se týká Tvych darecku - jsou úžasné, líbí se mi hlavně štětce a svetrik! <3 iphone je úžasný vzhledove, ale funkčně jsme si vůbec nerozuměli - po týdnu jsem jej vrátila do obchodu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. znám ten pocit, když umře někdo blízký tak je to strašný, prababička mě od dětství hlídala a trávila jsem s ní až do její smrti hodně hodně času, a proto mě to tak sebralo.. :/ je to smutný, když se něco takovýho stane..

      Vymazat
  4. Ó božínku, ty jsi ale musela být hodná! :-) Ten křivák spolu s červeným světříkem jsou nejkrásnější! :-) Líbí se mi zajímavá barva křiváku. Jinak já si teď taky nepotrpím moc na dárky. Něco jiného je, když jsme byly malé děti a věřily na Ježíška. Mělo to své kouzlo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ve skutečnosti je takovej matně černej a pod určitým světlem vypadá trošku nazelenale.. :) přesně tak, Vánoce mají cenu hlavně u malých dětí... :)

      Vymazat
  5. Krásné dárky jsi dostala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, moc pěkné věci :-), na iPhone 5S jsem si konečně také našetřila, takže se nemůžu dočkat až si jej pořídím :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Dárečky jsou moc pěkné!:) Jde vidět, že jsi byla hodně hodná :)

    OdpovědětVymazat
  8. pekne;)

    PS: Pripoj se do me giveaway na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/12/slim-t-shirt-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. júú, ty štětečky bych také chtěla;))

    OdpovědětVymazat
  10. pacia sa mi tie puntikave rifle :)

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Závidim ti tu Naked2!:) Štětečky vypadají pěkně;)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný Iphone :-)

    http://beautyane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger