25. prosince 2013

LA ROCHE-POSAY | EFFACLAR DUO

Tak krásný povánoční den,
doufám, že jste si všichni Vánoce užili a dostali to, po čem jste toužili. Já tu mám pro vás dneska recenzi na Effaclar duo, o kterém jsem se zmiňovala v NEW IN článku. Tahle sada mi byla zaslána k orecenzování, a hodně lidí bylo zvědavých na to, jestli teda funguje. 
Začneme korektorem - ,,anti-imperfections correcteur".

Tenhle přípravek má být určen na nedokonalosti na obličeji jako jsou pupínky. Nejvíce mě potěšilo, že přípravek je bez parabenů. Jelikož pupínky se mi objevují málokdy, protože moje pleť trpí hodně na vyrážky, tak jsem čekala na nějakej pupínek na kterým bych to vyzkoušela. Malou kapičku jsem si natřela na ono místo. Působí to tak, že pupínek jakoby "seschne", a postupně se vytrácí. Aplikovala jsem tenhle "korektor" na místo pouze 3x (2x denně) a opravdu jsem byla unešená jak rychle se pupínek ztratil. Pokud se vám pupínky dělají často, určitě vyzkoušejte tenhle produkt.


Na ruce produkt vypadá dost divně, ale když se rozetře, zanechá na kůži pouze neviditelný filtr.
na ruce
Většina takovýchle přípravků mi na pleť nesedne, a třeba mě pálí nebo z nich mám vyrážku. Tenhle mě opravdu hodně překvapil a ačkoliv jsem přípravek nechala působit vlastně celý den, nebylo to vůbec znát - žádné fleky, nepálilo ani nesvědilo to.
složení

 Další tu je hloubkově čistící gel - "gel moussant purifiant"
 Tenhle gel mě hodně, hodně nadchnul. Opravdu jsem nečekala, že bude tak super. Je to smývací gel, který pročistí mastnou a citlivou pleť. Ačkoliv mastnou pleť nemám, jen v okolí očních víček a nosu (asi jako každý) tak byl vidět rozdíl. Je to takový průhledný gel, který "napění" když se rozetře. Musím  říct, že jsem si vždycky říkala jak čistou a jemnou pleť mám, ale po tomhle jsem zjistila že můžu mít i hezčí pleť. Nyní mám tvář jemnou jak dětskou prdelku. Pleť je na pohled jemnější a čistší. Nečekala jsem opravdu takový rozdíl a myslím si, že právě tohle bude můj oblíbenec, ke kterému se vrátím. Používám ho 2-3x týdně a je naprosto super. Pokud budete hledat nějaký čistící gel, určitě popřemýšlejte o tomhle.



 A poslední je micelární voda - "eau micellaire purifiante".
Micelárky jsou tento rok docela populární a i já sama jsem si je oblíbila. Sice je nepoužívám primárně na odličování, ale spíše jen dočištění pleti - každý večer, ale myslím si, že tahle micelární voda je určitě věc, kterou by jsme měla vlastnit každá. Ačkoliv mě tahle micelární voda nezaujala tolik jako předchozí dva produkty, myslím si že je to skvělá investice. Nevoní ani nepáchne, takže by tohle mohlo nalákat spoustu lidí, protože micelární vody jsou většinou parfemované - jako třeba moje Dermacol micelární voda (recenze již brzy). Pro mě je tohle největší výhoda, protože nemám ráda pečující kosmetiku, která výrazně voní. Krémy jsou jediná výjmka, ale právě třeba pleťové vody nebo micelární voda je věc, která podle mě parfemovaná být nemusí. Za mě je tohle největší plus.

 Mimoto, pleť čistí skvěle a odličuje taky velmi dobře, dokonce si poradí i s voděodolným líčením. Za mě palec nahoru, ale nezdá se mi, že by jiné micelárky byly o hodně horší. 



všechny tyto produkty můžete sehnat na parfums.cz

Zaujalo vás něco z této Effaclar řady?
Chystáte se něco pořídit?

7 komentářů:

  1. S touhle značkou mám osobně hodně dobré zkušenosti, ikdyž je tedy dražší...ale kvalita tomu odpovídá. Hlavně ten čistící gel je kouzlo a mám i opalovací a poopalovací krém a na střední spáleninu krásně uklidňoval, hydratoval a nepřipadala sis moc mastná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych řekla, že cena odpovídá kvalitě. Mamka tuhle značku používá už x let, má několik pleťových produktů a je z toho nadšená. Možná se vyplatí někdy investovat, než kupovat třeba Baleu, od ní bych moc výsledky neočekávala..

      Vymazat
  2. Čistící gel Effaclar používám pravidelně každý večer asi 2 roky, ale žádnou změnu jsem nezaregistrovala. Effaclar duo jsem používala, ale také vůbec nepomáhal. Produkty jsou to určitě skvělé, ale na mou pleť bohužel nestačí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, tak to koukam, přišlo mi že je to hodně silnej čistící gel.. :/ no jak jsem psala, já mám pleť naštěstí bez problémů a proto to asi stačilo mě.. :)

      Vymazat
  3. A lot of people talked to me about this products. would you like to follow each other on GFC, G+ and Bloglovin? if you do, just follow me and let me know on my blog. I'll follow you right back! :)

    love, M

    my-dailybasis.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to zajímavě, chci si teď koupit něco dražšího na problematickou pleť. Zatím mám vybranou Biodermu, ale toto zní taky zajímavě, tak o tom popřemýšlím. Dík za tip! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger