7. října 2013

Nejlepší lesky na rty

Ahoj,
dneska vám chci představit mé nejoblíbenější lesky na rty, na které nedám dopustit.



Lesky moc nemusím, protože mi přijde, že to vypadá jak kdybych byla oslintaná. Ale ne u všech lesků tomu tak je a já vám představím právě ty, které mi vyhovovaly.


Jeden z těchhle lesků je L'oréal Glam Shine 6h. Tenhle bezva lesk by měl vydržet 6 hodin, ale to samozřejmě nikdy nevydrží, pokud hodláte jíst a pít. Ale i přesto je to lesk s nejlepší výdrží.

Stěteček je úplně nejlepší! Jsem z těchhle L'oréal štětečků fakt hotová - je ve tvaru slzičky a nedokážu si představit lépe promyšlený tvar. Nanáší se bezchybně a hlavně rovnoměrně.

Výběr odstínů je podle mě moc dobrý, jedná se o hodně přirozené barvy, takže se dají využít jak na denní tak i noční líčení.

L'Oréal Glam Shine 6h
Další na seznamu je Rimmel Vinyl Max.
Na první pohled křiklavě růžový lesk. Na druhý pohled - ještě více křiklavě růžový lesk na štětečku. Na třetí pohled dokonale třpytivé rty! Opravdu nechápu jak tenhle trik udělali, ale hodně hodně se mi líbí. Lesk je na první pohled mohutný a vypadá celkem lacině, ale podle mě, se v tomhle případě osvědčilo moto "Není důležité jak to vypadá, ale jaké to je uvnitř". A právě s tímto leskem jsem opravdu hodně spokojená.
Výdrž je celkem dobrá, ne tak jako u již zmíněného L'oréalu ale i tak je opravdu dobrá. Štěteček je taky obří ale kupodivu, moc dobře se s ním maluje.
Nemám co bych vytkla, opravdu bezchybný lesk.

Rimmel Vinyl Max


A do třetice všeho dobrého, opět L'oréal a to Glam Shine Crystals.
 To nejlepší jsem si nechala na konec. Tady u toho lesku jsem se rozhodla pro světlý odstín protože už mám zkušenost s tmavšíma, který mi moc neseděli. Ale tenhle je naprostá bomba. Možná to nebude váš šálek, ale rty jsou v hodně zajímavém odstínu - ani bílém , ani růžovém, prostě zajímavá barva která rozhodně zaujme na první pohled. Výdrž je stejně jako u Rimmelu celkem dobrá, na Glam Shine to opravdu nemá. Pod tenhle lesk se dá nanést rtěnka jakékoliv barvy a přesto to vypadá moc hezky.

Štěteček je stejný jako u Glam Shine 6h, jen o trošku širší. Neřekla bych že to aplikaci lesku nějak ovlivňuje, jen působí více elegantně.
L'oréal Glam Shine Crystals

Všechny tyhle lesky najdete na eshopu parfums.cz v sekci RTY.

13 komentářů:

  1. Ten poslední od Lorealu se mi zamlouvá více :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodne si ma inšpirovala k ich kúpe. Po prvom a poslednom pokukujem už dlho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten první od L'orealu a dokonce se mi moc líbí i ta barva. ;)
    Já jsem si osobně nejvíce oblíbila watershine gloss od Maybelline, nicméně lesky moc nepoužívám, takže škála mnou vyzkoušených není zrovna velká. :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi líbí ten poslední, já osobně ale moc lesky nemusím (když jdu do metra, vždycky se mi na ně přilepí vlasy, když metro přijíždí :D)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. super článek!:) a ten třetí lesk je nejlepší! když jsem ho na první fotce viděla v lahvičce, netušila jsem, co od toho odstínu čekat, ale na rtech vypadá vážně úžasně!♥:) skvělý blog! Dávám like na fb (přes můj soukromý profil: Petra Lorencová) a sleduji na bloglovin ;) když bys chtěla, můžeš mě také podpořit. Měj se krásně! ;)

    www.lorietta.cz


    Lorietta Facebook page


    Lorietta Bloglovin profile


    OdpovědětVymazat
  6. Lesky sice moc nepoužívám a mnohem raději mám rtěnky, ale po dlouhé době bych si nějaký pořídit mohla, všechny mě vážně zaujaly a na rtech vypadají perfektně:-)!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Já moc lesky nepoužívám, vadí mi jak se mi na pusu pak lepí vlasy. Jediný oblíbený lesk mám od Yves Rocher

    OdpovědětVymazat
  8. Ty se máš, že ti lesky tak sluší, to já bych je asi nosit nemohla :) A o tom aplikátoru ve tvaru slzičky jsem ještě neslyšela, musím si doplnit vzdělání :)

    Zúčastni se giveaway!

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny vypadají na rtech nádherně :)!

    OdpovědětVymazat
  10. ani ja teda lesky nemusim, ale ked ide o tale prirodzene farby tak preco nie :)
    http://fashionismypassion-nickey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Lesky nenosím pretože mám presne taký istý pocit ako ty...celá olepená a stále sa mi na ústa lepia vlasy -.- ale tieto farby sú fakt pekné :) ..presne ako si napísala aj na denne aj na večerné líčenie ! :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger