3. srpna 2013

Základní chyby při focení selfie

Pokud máte facebook, víte, že se to tam hemží "hejtrskýma" řečma o tzv. duckface. Přesto se asi některé slečny nebudou s tímto zlozvykem mírnit.. A tak místo toho, abych psala komentáře k hloupým fotkám, napíšu článek sem, třeba bude i užitečný.

1. DUCKFACE

Holky, které dělají duckface opravdu nechápu. Nepřijde mi to svůdné (což by asi mělo ??), nepřijde mi to sexy, a ani nic jiného jen pocit návratu jídla ze žaludku. Někdy mě to i straší ve snech! Šílená světová invaze duckface slečen, co mě přišla zabít... Je mi jasné, že ne každou z nás (ani mě) příroda neobdařila plnými rty, s kterýma se dá chlubit, ale i přesto...co je moc, to je moc.

2. PRSA PŘES CELOU FOTKU
Holky, kam zmizela ta soudnost? Stěžujete si, že si vás kluci neváží, ale opravdu je čemu se divit, když na facebookové profilovce máte víc vidět prsa než obličej ? Ať už máte komplexy nebo ne, takové fotky by neměly být na profilu žádné z nás. Mladé (12ti leté) slečny se pak fotí tímto způsobem taky a víte co mají z toho, když vidí u všech velká prsa a že ony nemají skoro nic? Komplexy, depky..  Takovéhle fotky opravdu nejsou žádoucí pro váš profil.

3. NENÁPADNÝ PHOTOSHOP
Co k tomu říct no.. Myslím, že zvětšená prsa, zmenšené nohy, nemá ani jedna za potřebí. Jste všechny krásné a photoshop k tomu nepotřebujete..

4. PARTY FOTKY
Holky, co zvrací na fotkách, válí se po zemi, NEJSOU sexy. Není to vtipné ani zajímavé, jste leda pro smích těm, co to v hlavě mají v pořádku. Decentní fotky z party jsou kde se usmíváte na skupinové fotce a ne kde zvracíte! Když vidím slečny s takovými fotkami na facebooku, nevím, jestli se mám smát nebo brečet.. Přijde mi to zoufalé. Nehrajte si na "drsné kluky". Nejen že vás kluci nebudou brát jako správnou slečnu, ale budete pak litovat i toho, že cizí lidé si na vás udělali (ať už pravdivý nebo ne) úsudek. Jste slečny, chovejte se tak.

5.ZÁCHODOVÉ FOTKY

K tomu se mi ani nechce vyjadřovat.. Je to hnus, nevhodné a nevkusné. Fujky. Copak nemáte lepší místo na focení než koupelnu? Myslím, že fotka na zahradě by určitě vypadala líp. Požádejte bratra,sestru, kamarádku ať vás vyfotí. Nebo prostě samospoušť. Uvidíte že fotka bude hned hezčí a bude se i více lidem líbit.

6.PHOTO FAIL

Nevím jak jinak tento druh fotek nazvat, než FAIL. Fotka, na které je vidět že se fotíte sami je sama o sobě ne příliš hezká a je lepší fotit se mimo zrcadlo. 


Doufám, že se některé slečny z tohoto článku poučí, a na facebooku bude o to méně nevkusných fotek.

13 komentářů:

  1. Výstižné! :-D Moc jsem se nasmála! Fakt skvělý článek! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle se nepoučí nikdo :D

    style-and-smile.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda pravda :D Že "fotila ma moja priateľka,keď som spal. Je tak milá" A v zrkadle jeho nohy s mobilom :D

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    GIVEAWAY with Firmoo.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ve všem s tebou souhlasím. Příjde mi trapný, jak holky špulí pusu, vystavují kozy nebo svou kamarádku na záchodě. V PS by si měl zkusit pracovat každý, ale určitě to nedávat na oči, pokud to neumíte. Netvrdím, že jsem třeba já nějaký profík - to určitě ne. Navíc podobné fotomontáže nejsou mou silnou stránkou a proto je neukazuju a vlastně ani nedělám.
    Je to ubohé a k smíchu. Je mi jen líto těch malých holek, které se chtějí podobat starším sestrám a zakládají si FB, kde najdou bohužel tohle a podobně trapárny.
    Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta poslední je úplně nejlepší! :DD

    OdpovědětVymazat
  6. haha....se vším souhlasím :-) a skvělý výběr fotek k tomu :-D pobavila jsem se :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že se tady nenajde asi nikdo, kdo by v nějakém bodě odporoval. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. parádní článek, kéž by se ho někteří drželi, i když se přiznávám, že se taky občas fotím v zrcadle, ale to jen když není kdo by mě vyfotil! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc jsi pobavila a se vším souhlasím ;)) http://fashionmirrorss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger